نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تشخیص ورود به سایت از گوگل

  1. #1

    تشخیص ورود به سایت از گوگل

    سلام ، وقت همگی بخیر

    با کدهای php چطور میشه تشخیص داد که بازدید کننده از طرف گوگل وارد سایت شده ؟

  2. #2

    نقل قول: تشخیص ورود به سایت از گوگل

    نقل قول نوشته شده توسط mehran6764 مشاهده تاپیک
    سلام ، وقت همگی بخیر

    با کدهای php چطور میشه تشخیص داد که بازدید کننده از طرف گوگل وارد سایت شده ؟
    سلام
    آدرس سایتی که به شما لینک داده است در $_SERVER['HTTP_REFERER'] قرار دارد کافیست دامین موجود در این آدرس را بررسی کنید:

    $url = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
    $host = parse_url($url, PHP_URL_HOST);
    if(preg_match('/^www\.google\.(com|fr|co\.uk)$/', $host)){
    //The user came from google

    }



    توجه داشته باشید که کاربران کشورهای مختلف ممکن است از دامین های متعدد گوگل وارد سایت شما شوند لذا باید همه را در نظر بگیرید:
    مثلا:
    www.google.co.uk
    www.google.fr
    www.google.com.af

    لیست کامل را در سایت زیر ملاحظه کنید:
    https://ipfs.io/ipfs/QmXoypizjW3WknF...e_domains.html

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تشخیص سایت شخصی از سیستم مدیریت محتوا
    نوشته شده توسط هزاره سوم در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 بهمن 1393, 12:52 عصر
  2. سوال: تشخیص سیستم مدیریت سایت ها و تغییر آدرس ورود به مدیریت CMS ها
    نوشته شده توسط iconsco در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 19:12 عصر
  3. تشخیص باز شدن سایت با موبایل یا pc
    نوشته شده توسط jaegerknight در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 مرداد 1390, 14:44 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 07:45 صبح
  5. تشخیص اینکه ویندوز 16 بیت هست یا 32 بیت
    نوشته شده توسط sourenaface در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 23:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •