نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتقال اطلاعات از یک datagridview به datagridview دیگر

  1. #1

    انتقال اطلاعات از یک datagridview به datagridview دیگر

    سلام.
    طبق عکس من میام و اسم اپراتور رو سرچ میکنم و وقتی روی دکمه کلیک شد میفته تو گرید پایین .
    مشکلم اینه که فقط واسه اولین رکورد ردیف تکراری رو نمیاره . ولی بعد از اون اگه رکورد تکراری باشه جلوش رو نمیگیره .
    مشکل کجاست دوستان ؟



    for (int i = 0; i <= dataGridView1.Rows.Count - 1; i++)
    {
    bool rowAlreadyExist = false;
    bool checkedCell = Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value);


    if (checkedCell == true)
    {
    DataGridViewRow row = dataGridView1.Rows[i];
    if (dataGridView2.Rows.Count != 0)
    {
    for (int j = 0; j <= dataGridView2.Rows.Count - 1; j++)
    {
    if (row.Cells["ColOperatorId"].Value.ToString() == dataGridView2.Rows[j].Cells["ColOperatorId1"].Value.ToString())
    {
    rowAlreadyExist = true;
    break;
    }


    if (rowAlreadyExist == false)
    {
    dataGridView2.Rows.Add(row.Cells[1].Value.ToString(),
    row.Cells[2].Value.ToString());
    }
    }
    }
    else
    {
    dataGridView2.Rows.Add(row.Cells[1].Value.ToString(),
    row.Cells[2].Value.ToString());
    }
    }
    }






    FrmOperator.jpg

  2. #2

    نقل قول: انتقال اطلاعات از یک datagridview به datagridview دیگر

    میخوای فقط سطر هایلایت شده وارد گرید پایین بشه؟ یا هر تعداد سطری که نتیجه جستجو بود رو وارد کنی؟

  3. #3

    نقل قول: انتقال اطلاعات از یک datagridview به datagridview دیگر

    در مواردی که با حلقه وجود یا عدم وجود را چک میکنید نبایست داخل این حلقه(در اینجا حلقه داخلی) عمل افزودن را انجام بدهید.
                for (int i = 0; i <= dataGridView1.Rows.Count - 1; i++)
    {
    bool rowAlreadyExist = false;
    bool checkedCell = Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value);

    if (!checkedCell) continue;
    DataGridViewRow row = dataGridView1.Rows[i];

    for (int j = 0; j <= dataGridView2.Rows.Count - 1; j++)
    {
    if (row.Cells[1].Value.ToString() == dataGridView2.Rows[j].Cells[0].Value.ToString())
    {
    rowAlreadyExist = true;
    break;
    }
    }

    if (rowAlreadyExist == false)
    {
    dataGridView2.Rows.Add(row.Cells[1].Value.ToString());
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 25 بهمن 1397 در 11:24 صبح

  4. #4

    نقل قول: انتقال اطلاعات از یک datagridview به datagridview دیگر

    حرفتون درست بود . مشکل حل شد .

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1399, 17:49 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1394, 23:09 عصر
  3. سوال: کپی کردن کامل یک DataGridView به DataGridView دیگر
    نوشته شده توسط ahangari365 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 اردیبهشت 1393, 18:38 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 12:33 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 08:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •