نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد صف در C#‎‎

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    ایجاد صف در C#‎‎

    سلام
    من یک برنامه دارم و باید به این شکل کار می کنه:
    کار بر با کلیک بر روی یک دکمه یک رشته تولید میشه و به سمت سخت افزار میره و سخت افزار هم یک رشته به عنوان پاسخ بر میگردونه.
    حالا فرض کنید روی این صفحه دو یا تعداد بیشتری دکمه وجود داره
    من نمی خوام این رشته تولید شده بلافاصله پس از کلیک دکمه به سمت سخت افزار بره بلکه ایم رشته در جایی ذخیره بشه و پس از کلیک دوم هم رشته دوم نیز ذخیره بشه و مثلا هر 5 ثانیه یک بار این رشته ها به ترتیب ایجاد شده به سمت سخت افزار ارسال بشه و رشته برگشتی دریافت بشه.

    لطفا راهنمایی کنید که این کار انجامش به چه صورته؟

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi4467 : جمعه 26 بهمن 1397 در 17:13 عصر

  2. #2

    نقل قول: ایجاد صف در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi4467 مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک برنامه دارم و باید به این شکل کار می کنه:
    کار بر با کلیک بر روی یک دکمه یک رشته تولید میشه و به سمت سخت افزار میره و سخت افزار هم یک رشته به عنوان پاسخ بر میگردونه.
    حالا فرض کنید روی این صفحه دو یا تعداد بیشتری دکمه وجود داره
    من نمی خوام این رشته تولید شده بلافاصله پس از کلیک دکمه به سمت سخت افزار بره بلکه ایم رشته در جایی ذخیره بشه و پس از کلیک دوم هم رشته دوم نیز ذخیره بشه و مثلا هر 5 ثانیه یک بار این رشته ها به ترتیب ایجاد شده به سمت سخت افزار ارسال بشه و رشته برگشتی دریافت بشه.

    لطفا راهنمایی کنید که این کار انجامش به چه صورته؟

    ممنون
    از لیست استفاده کنید
    List<string> mylist = new List<string>();
    mylist.add("new item");
    mylist.add("new item");
    mylist.add("new item");

  3. #3

    نقل قول: ایجاد صف در C#‎‎

    سلام

    برای این کار از کلاس Queue استفاده کنید ، برای ایجاد صف به این ترتیب عمل کنید (یک صف با اعضای از نوع string برای مثال)

    private Queue<string> myQueue = new Queue<string>();


    اضافه کردن آیتم به صف
    myQueue.Enqueue("YourItem");


    برداشتن آیتم از صف

    try
    {
    var item = myQueue.Dequeue();
    }
    catch (Exception exception)
    {
    MessageBox.Show(exception.Message);
    }





    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •