نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه میتوان سلول دیتا گرید را انتخاب کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    چگونه میتوان سلول دیتا گرید را انتخاب کرد؟

    چگونه میتوان سلولی از دیتا گرید را انتخاب کرد مثلا سلولی که عدد 13 یا22 درون آن نوشته شده است را انتخاب کرد
    عکس زیر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: چگونه میتوان سلول دیتا گرید را انتخاب کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    چگونه میتوان سلولی از دیتا گرید را انتخاب کرد مثلا سلولی که عدد 13 یا22 درون آن نوشته شده است را انتخاب کرد
    عکس زیر
    با حلقه میتونید بین ردیف و ستون ها پیش برین

    foreach(DataGridViewRow row in yourDataGridView.Rows){
    foreach(DataGridViewCell cell in row.Cells)
    {
    //do operations with cell
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونه میتوان سلول دیتا گرید را انتخاب کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    با حلقه میتونید بین ردیف و ستون ها پیش برین

    foreach(DataGridViewRow row in yourDataGridView.Rows){
    foreach(DataGridViewCell cell in row.Cells)
    {
    //do operations with cell
    }
    }
    دوست عزیز انجام دادم ولی نشد ارور میدهد

  4. #4

    نقل قول: چگونه میتوان سلول دیتا گرید را انتخاب کرد؟

    منظورت از انتخاب چیه؟ توسط کلیک ماوس؟ یا با کد نویسی میخوای سلولی رو هایلایت کنی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونه میتوان سلول دیتا گرید را انتخاب کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    منظورت از انتخاب چیه؟ توسط کلیک ماوس؟ یا با کد نویسی میخوای سلولی رو هایلایت کنی؟
    مثلا دکمه ای را فشار بدم و سلولی که میخواهم انتخاب شود (با کد نویسی)

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چگونه میتوان سلول دیتا گرید را انتخاب کرد؟


    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[1, 0];
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7

    نقل قول: چگونه میتوان سلول دیتا گرید را انتخاب کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک

    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[1, 0];
    برای گرید DevExpress چطوری باید انجام داد؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه میتوان چند جدول را تلفیق کرد و در یک دیتاگرید نمایش داد؟
    نوشته شده توسط مهدی فضلی در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1390, 12:58 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1389, 22:52 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 17:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •