نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در سوکت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    77

    مشکل در سوکت

    کد های سمت اندروید


    try {
    socket = IO.socket("http://192.168.1.101:3005");
    socket.connect();


    Log.i("connectso","connect");


    } catch (URISyntaxException e) {


    e.printStackTrace();
    }
    socket.emit("set_score_user", "like",service_id);



    کد های سمت سرور


    io.on('connection', function (socket) {




    socket.on('set_score_user', function (type,service_id) {


    console.log(socket.id+"سوکت آیدی : ");




    });






    });






    سلام دوستان این کد ها چه مشکلی دارن که هر 10 الی 20 ثانیه مقدار سوکت آیدی تغییر پیدا می کنه ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در سوکت

    نقل قول نوشته شده توسط dibdab مشاهده تاپیک
    کد های سمت اندروید


    try {
    socket = IO.socket("http://192.168.1.101:3005");
    socket.connect();


    Log.i("connectso","connect");


    } catch (URISyntaxException e) {


    e.printStackTrace();
    }
    socket.emit("set_score_user", "like",service_id);



    کد های سمت سرور


    io.on('connection', function (socket) {




    socket.on('set_score_user', function (type,service_id) {


    console.log(socket.id+"سوکت آیدی : ");




    });






    });






    سلام دوستان این کد ها چه مشکلی دارن که هر 10 الی 20 ثانیه مقدار سوکت آیدی تغییر پیدا می کنه ؟
    وقتی از کتابخانه Socket.io استفاده میکنید باید توجه داشته باشید که با هر بار Refresh شدن درخواست سوکت معمولا Socket.io سوکت را Recreate میکنه!
    البته اگر روی هاست اشتراکی تست میکنید بهتره از یک VPS استفاده کنید و تست کنید!

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    77

    نقل قول: مشکل در سوکت

    روی لوکال دارم تست می کنم

    از طرفی وقتی که متصل میشم سوکت آیدی حداکثر 10 ثانیه معتبر هست
    و بعد تغییر پیدا می کنه
    مثلا اگر توی این ده ثانیه درخواست به سرور ارسال بشه سوکت آیدی همونه
    بعد 10 ثانیه سوکت آیدی عوض میشه و 10 ثانیه دیگه معتبره

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 آبان 1395, 11:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •