نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فراخوانی چند تابع به صورت همزمان در load ویندوز فرم

  1. #1

    فراخوانی چند تابع به صورت همزمان در load ویندوز فرم

    سلام
    من در کد برنامه ام 4 تابع دارم که 3 تاشون قراره سه تا کمبو باکس را پر کنن و یکیشون هم یک گرید را پر میکند انها را در لود فرم فراخوانی کردم تا موقع لود شدن فرمم کمبو باکس ها و گرید پر باشند اما موقع لود فرم فقط تابعی که از بقیه بالاتر است کار میکند مثلا فقط کمبو باکس اول پر میشود .لطفا راهنمایی کنید1.jpg2.jpg3.jpg

  2. #2

    نقل قول: فراخوانی چند تابع به صورت همزمان در load ویندوز فرم

    نمی بینیم کانکشن رو Close کرده باشید
    و توی Load هم نمی بینم متد هارو فراخوانی کرده باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: فراخوانی چند تابع به صورت همزمان در load ویندوز فرم

    ...................
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : پنج شنبه 02 اسفند 1397 در 14:22 عصر

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی چند تابع به صورت همزمان در load ویندوز فرم

    ممنون کانکشن ها را close نکرده بودم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: فراخوانی چند تابع به صورت همزمان در load ویندوز فرم

    نقل قول نوشته شده توسط marzi_sadeg مشاهده تاپیک
    ممنون کانکشن ها را close نکرده بودم
    با سلام
    در این روش اصلا نیازی به باز و بسته کردن کانکشن نیست!
    ضمنا در کد شما نیازی به استفاده از SqlCommand هم نیست فقط کافیه دیتا آداپتر رو به شکل زیر بنویسید:
    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter(cmd_str, conn);

تاپیک های مشابه

  1. نمایش عکس به صورت گالری در ویندوز فرم
    نوشته شده توسط mrali.jalali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 خرداد 1395, 18:31 عصر
  2. سوال: فونت برنامه ای که در محیط ویندوز XP نوشتم در محیط ویندوز سون همه اش به صورت؟؟؟؟؟ می آید.
    نوشته شده توسط imani1983 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 بهمن 1392, 22:08 عصر
  3. سوال: نصب ویندوز و لینوک به صورت همزمان، باید ها و نباید ها!
    نوشته شده توسط iman_pc_love در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1390, 12:25 عصر
  4. قطع شبکه lan در ویندوز xp بصورت خودبخود
    نوشته شده توسط mohammadi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1384, 20:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •