نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تعریف متغیر در حلقه

  1. #1

    Question تعریف متغیر در حلقه

    با سلام

    چگونه می توانم در یک حلقه نام متغیر را تعریف کنم؟
    به عنوان مثال ۳ تا متغیر دارم
    string s1;
    string s2;
    string s3;
    می خواهم این تعاریف در حلقه صورت گیرد. شاید شماره آنها خیلی زیاد باشد.


    for (i=1;i=3;i++)
    {
    string s+i.tostring();
    }
    ولی از عبارت s+i.tostring() اشکال می گیرد

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: تعریف متغیر در حلقه

    سلام
    برای چه کاریه؟ یعنی هدف نهایی و خروجی نهایی چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud Zaad : سه شنبه 30 بهمن 1397 در 18:18 عصر

  3. #3

    نقل قول: تعریف متغیر در حلقه

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    برای چه کاریه؟ یعنی هدف نهایی و خروجی نهایی چیه؟
    می خواهم در یک حلقه چند رنج برای اکسل تعریف کنم. بطوریکه این رنج ها با نام های متفاوتی باشند والا اگر همه به یک نام باشند خصوصیت های تعریف شده به همه رنج ها یکسان اعمال می شود. ولی نمی دانم چگونه رنج را در حلقه تعریف کنم تا نام رنج با بعدی یکسان نشود. چیزی مانند زیر:
    Range[] myrange[100];
    myrange[1] = worksheet.get_Range(Convert.ToChar(65) + i.ToString(), Convert.ToChar(65) + i.ToString());


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: تعریف متغیر در حلقه

    مگه نمیشه همین خط دوم رو توی حلقه بنویسید؟

  5. #5

    نقل قول: تعریف متغیر در حلقه

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    مگه نمیشه همین خط دوم رو توی حلقه بنویسید؟
    نه نمی پذیره

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: تعریف متغیر در حلقه

    به این صورت میشه نوشت:
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Range[] myrange = null;
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {
    myrange[i] = workSheet.get_Range(System.Convert.ToChar(65) + i.ToString(), System.Convert.ToChar(65) + i.ToString());
    }

    ولی نگفتید هدف نهایی تون چیه؟ شاید راه بهتری هم باشه.

  7. #7

    نقل قول: تعریف متغیر در حلقه

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    به این صورت میشه نوشت:
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Range[] myrange = null;
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {
    myrange[i] = workSheet.get_Range(System.Convert.ToChar(65) + i.ToString(), System.Convert.ToChar(65) + i.ToString());
    }

    ولی نگفتید هدف نهایی تون چیه؟ شاید راه بهتری هم باشه.
    با تشکر فراوان از پاسخ حضرتعالی
    جواب داد
    علتش را هم در پست بالایی خدمتتان عرض کردم :
    می خواستم در یک حلقه چند رنج برای اکسل تعریف کنم. بطوریکه این رنج ها با نام های متفاوتی باشند والا اگر همه به یک نام باشند خصوصیت های تعریف شده به همه رنج ها یکسان اعمال می شود.


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1393, 22:14 عصر
  2. سوال: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 21:11 عصر
  3. تغییر محتوای یک متغیر BaseCollection در هنگام تعریف متغیر دیگر!
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 10:29 صبح
  4. تعریف متغیر ها بصورت متغیر
    نوشته شده توسط marzban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 مرداد 1386, 19:38 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •