نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دسترسی به مقدار سلول دیتا گرید

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    دسترسی به مقدار سلول دیتا گرید

    سلام دوستان
    من یه جا تو برنامه میخوام بگم موقع وارد کردن عدد تو سلول دیتا گرید اگر کار بر فلان کلید رو زد (مثلا+) مقدار رو ضرب در 1000 کن (در واقع عملکردش شبیه به کلید ستا صفر ماشین حساب
    حالا مشکل کجاست
    سلول خالیه و کار بر شروع میکنه عدد رو وارد میکنه مثلا123 حالا کلید تعریف شده رو میزنه متد فراخوانی و میخواد مقدار رو ضرب در 1000 کنه ولی خطا میده مقدار سلول نال هست(به خاطر اینکه هنوز ثبت نشده) باید چیکار کرد کدشم میزارم این زیر ببینید


    private void DGSanad_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (e.KeyChar == 43)
    {
    if (DGSanad.CurrentCell.ColumnIndex == DGSanad.Columns["BED"].Index || DGSanad.CurrentCell.ColumnIndex == DGSanad.Columns["BES"].Index)
    {
    DGSanad.CurrentCell.Value = (Convert.ToInt64(DGSanad.CurrentCell.Value.ToStrin g()) * 1000).ToString();

    }
    }
    }


    اینم تصویر خطاش
    Ucxntitled.png
    این در صورتی که سلول مقدار داره
    کلا دیتا گرید وقتی تو سلول داری اطلاعات وارد میکنی(نه موقعه ای که سلکته) خیلی از متد ها درست جواب نمیده چرا؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دسترسی به مقدار سلول دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط svhasvha مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یه جا تو برنامه میخوام بگم موقع وارد کردن عدد تو سلول دیتا گرید اگر کار بر فلان کلید رو زد (مثلا+) مقدار رو ضرب در 1000 کن (در واقع عملکردش شبیه به کلید ستا صفر ماشین حساب
    حالا مشکل کجاست
    سلول خالیه و کار بر شروع میکنه عدد رو وارد میکنه مثلا123 حالا کلید تعریف شده رو میزنه متد فراخوانی و میخواد مقدار رو ضرب در 1000 کنه ولی خطا میده مقدار سلول نال هست(به خاطر اینکه هنوز ثبت نشده) باید چیکار کرد کدشم میزارم این زیر ببینید


    private void DGSanad_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (e.KeyChar == 43)
    {
    if (DGSanad.CurrentCell.ColumnIndex == DGSanad.Columns["BED"].Index || DGSanad.CurrentCell.ColumnIndex == DGSanad.Columns["BES"].Index)
    {
    DGSanad.CurrentCell.Value = (Convert.ToInt64(DGSanad.CurrentCell.Value.ToStrin g()) * 1000).ToString();

    }
    }
    }


    اینم تصویر خطاش
    Ucxntitled.png
    این در صورتی که سلول مقدار داره
    کلا دیتا گرید وقتی تو سلول داری اطلاعات وارد میکنی(نه موقعه ای که سلکته) خیلی از متد ها درست جواب نمیده چرا؟؟؟

    مشکل شما مربوط به نوع داده اون سلول هست.
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...ramework-4.7.2

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    نقل قول: دسترسی به مقدار سلول دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    مشکل شما مربوط به نوع داده اون سلول هست.
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...ramework-4.7.2
    ممنون از وقتی که گذاشتین میشه یه خورده بیشترتوضیح بدین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دسترسی به مقدار سلول دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط svhasvha مشاهده تاپیک
    ممنون از وقتی که گذاشتین میشه یه خورده بیشترتوضیح بدین
    چون شما موقع ایجاد دیتا گریدتون و ستونهاش datatype همون int, string, ... اونو مشخص نمیکنید این خطا بوجود میاد. انگار شما تو اسکیو ال ستونی از نوع intدارید و به زور میخواید توش رشته بریزید. قبل ریختن مقدار جدید نوع ستونتون رو متناسب با داده هاتون در نظر بگیرید.


    یه احتمال دیگه هم میدم بررسی کنید اون مقداری که دارید تبدیل میکنید به ToInt64 مقدارش نال نباشه

    این رو هم قبل عملیات ضرب برسی کنید.

    if(DGSanad.CurrentCell.Value !=DBNull.Value)


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1395, 13:16 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 11:13 صبح
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1390, 02:43 صبح
  4. دسترسی به تکست باکس توی هر سطر دیتاگرید و مقدار دهی دیتاتیبل
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1388, 12:13 عصر
  5. دسترسی به یه ستون دیتا گریدی که از دیتا تیبل استفاده شد
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 20:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •