نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: برقراری ارتباط بین Web Api و لایه Dal برای کوئری زدن روی DbContext

  1. #1

    برقراری ارتباط بین Web Api و لایه Dal برای کوئری زدن روی DbContext

    سلام. وقت بخیر

    من سه لایه UI, BLL, DAL تو برنامم دارم.

    یه لایه WEB APIهم اضافه کردم. یه کلاس به نام PersonController هم دارم که به پروژه WEB API اضافه کردم. کلاسم اینه:


    public class PersonController : ApiController
    {
    public IEnumerable<CommonPerson> GetAllPersons()
    {
    PersonRepository PersonRep = new PersonRepository();
    return PersonRep.SelectAll();
    }
    }


    در اکشن GetAllPersons ، کلاس PersonRepository صدا زده میشه و از اونجا به DAL میره و از طریق DbContext روی دیتابیس کوئری میزنه.
    مشکلی که وجود داره اینه که در DAL که میره تنظیمات کانکشن استرینگ رو نمی تونه بخونه و خطا میده.

    چطور میتونم ارتباط بین web api و لایه dal رو برقرار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: برقراری ارتباط بین Web Api و لایه Dal برای کوئری زدن روی DbContext

    لطفا خطای برنامه ارسال کنید
    در ضمن کانکشن استرینگ را در سطح پروژه UI قرار بدید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساختن چند DbContext در CodeFirst
    نوشته شده توسط Maryam_1368 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1395, 16:44 عصر
  2. سوال: DbContext در هنگام استفاده از Identity
    نوشته شده توسط Maryam_1368 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 22 شهریور 1395, 20:38 عصر
  3. فرق بین DBContext و ObjectContext
    نوشته شده توسط aloneman2005 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1392, 09:44 صبح
  4. حرفه ای: استفاده از دو تا DBContext
    نوشته شده توسط ahmad156 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1391, 16:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •