نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: عدم رفرش دیتابیس هنگام خطا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    عدم رفرش دیتابیس هنگام خطا

    با سلام من برای ثبت از کد زیر استفاده میکنم ولی هنگام وارد کردن کلید اصلی تکراری اخطار داد با رفع خطا هم بازم همون اخطار تکرار میشه مگر اینکه فرم را دوباره باز و بسته کنم
    مشکل چطوری رفع میشه؟
     try             {


    SqlCommand com = new SqlCommand("INSERT INTO [dbo].[Thagigi] ([name], [family], [shsh], [sadere], [tavalod]) VALUES (@name, @family, @shsh, @sadere, @tavalod)", con);
    com.Parameters.AddWithValue("@name", textBox1.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@family", textBox2.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@shsh", textBox3.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@sadere", textBox4.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@tavalod", maskedTextBox1.Text);

    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();



    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("کد تکراریست");
    return;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: عدم رفرش دیتابیس هنگام خطا

    سلام سول رو متوجه نشدید یا کسی جوابی برای این نداره:؟

  3. #3

    نقل قول: عدم رفرش دیتابیس هنگام خطا

    شما اول پیغامی که توی بدنه catch دریافت میکنین رو بررسی کنین، از کجا معلوم به خاطر تکراری بودن کد باشه؟

  4. #4

    نقل قول: عدم رفرش دیتابیس هنگام خطا

    برای نمایش پیغام تکراری بودن کد در مواقعی که واقعا این خطا رخ داده، قبل از catch اصلی باید از یه catch دیگه استفاده کنید به اینصورت:
    try
    {
    // کدهاتون
    }
    catch (SqlException sqlException)
    {
    // میتونید استثناهای اسکیوال رو با کدشون هندل کنید
    // کد 2601 مربوط به درج رکورد تکراری هست
    if (sqlException.Number == 2601)
    MessageBox.Show("کد تکراریست");
    return;
    }
    catch (exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    return;
    }



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: عدم رفرش دیتابیس هنگام خطا

    با تشکر از اقای سیروان نه بررسی کردم دقیقا بخاطر تکرار کد هستش وقنی id رو که کلید اطلی است تکرار بشه به اخطار ختم میشه وگر نه مشکلی برای ثبت نداره فقط مشکل اینه که رفرش نمیشه همون اخطار درحافظه میمونه .
    در ضمن همون برنامه را با linq نوشتم مشکلی نداره مثلا اگر کد 4 رو تکراری زدم اخطار میده اگر 5 رو وارد کردم ثبت میکنه اما در این کد 5 هم بزنم بازم همون اخطار رو میده مگر اینکه فرم را بسته و باز کنم.
    اونی که شما فرمودین همان مورد اخطار در اون مسیر کش اول نگه داری میشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: عدم رفرش دیتابیس هنگام خطا

    سلام
    در کد بالا که هیچ idی وجود نداره.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: عدم رفرش دیتابیس هنگام خطا

    ای داد بر بی خبران کشکک صلوات اقا محمد عزیز زدالو بیا گلو نیست کد ها رو که فرضی کپی کردم اصل سول چیز دیگه ست عزیزم شما فرض کن که داره ؟ ای داد از دست این برنامه نویسان این قدر کد نویسی کردیم طوطی وار یا گرفتیم

  8. #8

    نقل قول: عدم رفرش دیتابیس هنگام خطا

    متن خطا رو بزارید.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: عدم رفرش دیتابیس هنگام خطا

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    ای داد بر بی خبران کشکک صلوات اقا محمد عزیز زدالو بیا گلو نیست کد ها رو که فرضی کپی کردم اصل سول چیز دیگه ست عزیزم شما فرض کن که داره ؟ ای داد از دست این برنامه نویسان این قدر کد نویسی کردیم طوطی وار یا گرفتیم
    خیلی جالبه که شما با این سطح از معلومات این حرفو به بنده بزنی!

  10. #10

    نقل قول: عدم رفرش دیتابیس هنگام خطا

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    ای داد بر بی خبران کشکک صلوات اقا محمد عزیز زدالو بیا گلو نیست کد ها رو که فرضی کپی کردم اصل سول چیز دیگه ست عزیزم شما فرض کن که داره ؟ ای داد از دست این برنامه نویسان این قدر کد نویسی کردیم طوطی وار یا گرفتیم
    سلام
    کسی با فرض به شما جواب نمیده آقا فتحی
    لزوما باید سوالتون رو درست و کامل مطرح کنید تا پاسخ دقیق دریافت کنید. هر جزئیاتی که لازمه رو باید بگید ، هر کدی که مربوط به مشکلتون نوشتید و هرچیز دیگری.

    ضمنا ، شما از کسی طلبکار نیستید و باید مودبانه با دیگران صحبت بفرمائید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  11. #11

    نقل قول: عدم رفرش دیتابیس هنگام خطا

    سلام خوب هستیید آقای فتحی عزیز دوست گرامی به جای اینکه شما موقع ثبت ببنید تکراری هستش قبل از ثبت به وسیله DataTable اطلاعات بگیرید و بررسی کنید اگه تو کوئری شما تعداد سطر بزرگ تر از صفر هستش تکراری و اگه صفر بود مشکلی نیست ثبت میکنه و این مورد هم بگم اگه برای بررسی اطلاعات از ویو استفاده کنید بررسی همون لحظه انجام نمیده باید فرم ببنید و دوباره باز کنید به شما جواب بده که این مورد یک ایراد از سمت ویو هستش که همون لحظه به روز نمیشه اگه از پروسیجر و یا کوئری مستقیم استفاده کنید با این مشکل برخورد نمیکنید تو کوئری هم همون لحظه به شما اطلاع میده مقدار تکراری هستش. و بنده تلگرام آنلاین هستم به بنده خواستید پیغام بدید این طوری سریع تر به جواب برسید دوست عزیز.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 16:11 عصر
  2. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 16:14 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:36 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:56 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •