نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل کد به DLL

  1. #1

    Post تبدیل کد به DLL

    سلام دوستان
    قطعه کدی دارم برای حذف یک فولدر با محتویاتش از روی FTP که میخوام به dll تبدیلش کنم:



    using System;
    using Limilabs.FTP.Client;


    namespace Folders
    {
    internal class Program
    {
    public static void Main(string[] args)
    {

    using (Ftp client = new Ftp())
    {

    client.Connect("ftp.example.org");
    client.Login("username", "password");
    client.DeleteFolderRecursively("Root");
    client.Close();
    }
    }
    }
    }





    همچنین برای استفاده از کلاس using Limilabs.FTP.Client باید فایل ftp.dll رو که ضمیمه کردم به reference ها اضافه کنید

    ممنون میشم دوستان این تبدیل رو انجام بدن من هرچی سعی کردم نتیجه نگرفتم
    میخوام از dll ای که قراره ساخته بشه در برنامه های دیگه بجز C#‎ استفاده کنم

  2. #2

    نقل قول: تبدیل کد به DLL

    فایل FTP.DLL که در پست قبلی فراموش کردم قرار بدم که باید در Refrence اضافه بشه

    برای استفاده از کلاس using Limilabs.FTP.Client باید فایل ftp.dll رو که ضمیمه کردم به reference ها اضافه کنید


    Ftp.zip

  3. #3

    نقل قول: تبدیل کد به DLL

    کد زیر رو نوشتم:




    using System;
    using Limilabs.FTP.Client;


    namespace FTPDLL
    {
    public class Class1
    {

    public string DeleteFtpFolder(string FTPServerName, string FTPUsername, string FTPPassWord, string FTPRootFolderName)
    {
    using (Ftp client = new Ftp())
    {
    client.Connect(FTPServerName);
    client.Login(FTPUsername, FTPPassWord);
    client.DeleteFolderRecursively(FTPRootFolderName);
    client.Close();
    }
    }

    }
    }




    چیکار کنم که از public string DeleteFtpFolder ارور نگیره؟








    فایل پروژه رو رو ضمیمه کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: تبدیل کد به DLL

        public class Class1    {


    public void DeleteFtpFolder(string FTPServerName, string FTPUsername, string FTPPassWord, string FTPRootFolderName)
    {
    using (Ftp client = new Ftp())
    {
    client.Connect(FTPServerName);
    client.Login(FTPUsername, FTPPassWord);
    client.DeleteFolderRecursively(FTPRootFolderName);
    client.Close();
    }
    }


    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •