نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیدا کردن و نمایش بزرگترین عدد در دیتا بیس access

  1. #1

    Question پیدا کردن و نمایش بزرگترین عدد در دیتا بیس access

    سلام دوستان
    میخواستم ببینم با چه روشی یا قطعه کدی در C#‎ میتونم شماره بزرگترین رکوردی که در یک فایل اکسس ایجاد شده رو در یک لیبل در فرم نمایش بدم این شماره ها در ستونی به نام ID هست و من دنبال بزرگترین هستم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: پیدا کردن و نمایش بزرگترین عدد در دیتا بیس اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط gs1370 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    میخواستم ببینم با چه روشی یا قطعه کدی در C#‎‎‎‎ میتونم شماره بزرگترین رکوردی که در یک فایل اکسس ایجاد شده رو در یک لیبل در فرم نمایش بدم این شماره ها در ستونی به نام ID هست و من دنبال بزرگترین هستم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    دوست عزیز شما با چه تکنولوژی برنامه نوشتید؟
    مثلا با
    ado.net یا ef یا linq tosql

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن و نمایش بزرگترین عدد در دیتا بیس اکسس

    OleDbConnection con = new OleDbConnection();
    OleDbCommand com = new OleDbCommand();
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter();
    DataTable dt = new DataTable();
    con.ConnectionString = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=kargozari.accdb;Persist Security Info=True;Jet OLEDB:Database ;";
    con.Open();
    com.CommandText = "SELECT max(Id) from gharardad";
    com.Connection = con;
    da.SelectCommand = com;
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    l7shomaregharardad.Text = dt.Rows[1].;

    con.Close();
    سلام ممنون اون مشکل بزرگترین رو باگذاشتن max تو کد حل کردم حالا مشکل اینه که چطوری مقدار رو درون یک لیبل نشون بدم(قرمز رنگ) مرسی از توجهت دوست عزیز

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن و نمایش بزرگترین عدد در دیتا بیس اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما با چه تکنولوژی برنامه نوشتید؟
    مثلا با
    ado.net یا ef یا linq tosql
    OleDbConnection con = new OleDbConnection();
    OleDbCommand com = new OleDbCommand();
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter();
    DataTable dt = new DataTable();
    con.ConnectionString = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=kargozari.accdb;Persist Security Info=True;Jet OLEDB:Database ;";
    con.Open();
    com.CommandText = "SELECT max(Id) from gharardad";
    com.Connection = con;
    da.SelectCommand = com;
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    l7shomaregharardad.Text = dt.Rows[1].;

    con.Close();

    سلام ممنون اون مشکل بزرگترین رو باگذاشتن max تو کد حل کردم حالا مشکل اینه که چطوری مقدار رو درون یک لیبل نشون بدم(قرمز رنگ) مرسی از توجهت دوست عزیز

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: پیدا کردن و نمایش بزرگترین عدد در دیتا بیس access

    کدهاتون رو درون بلوک کد بزارید خوانده بشه. اون خط قرمز رو به این صورت اصلاح کنید.



    if(dt.Rows.Count>0)
    shomaregharardad.Text = dt.Rows[0][0];



  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن و نمایش بزرگترین عدد در دیتا بیس access

    if (dt.Rows.Count > 0)
    l7shomaregharardad.Text = dt.Rows[0][0].ToString();

    به این صورت اصلاح شد مرسی دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. چرا نمیشه رو دیتابیس sql مثل access رمز گذاشت
    نوشته شده توسط swallow.pa در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1394, 12:24 عصر
  2. تبدیل دیتابیس access به sql
    نوشته شده توسط dehqhani در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مهر 1393, 22:56 عصر
  3. ساخت دیتابیس Access
    نوشته شده توسط dll1024 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 شهریور 1392, 17:09 عصر
  4. سوال: مشکل در اجرای برنامه با دیتا بیس Access
    نوشته شده توسط masoud_sm3 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1389, 11:40 صبح
  5. چگونگی اضافه کردن فیلد به دیتا بیس access
    نوشته شده توسط shahrooz_tk در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 آذر 1385, 11:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •