نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اعتبار سنجی کد شبا . فوری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار billgivz
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    275

    Post اعتبار سنجی کد شبا . فوری

    سلام دوستان کسی کد php , اعتبار سنجی کد شبا بانکی را داره ؟


    من هر چی از روش زیر میرم حساب میکنم باقی مانده تقسیم 1 نمیشه

    https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7...B4%D8%A8%D8%A7

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار billgivz
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    275

    نقل قول: اعتبار سنجی کد شبا . فوری

    از اساتید کسی نیست من را راهنمایی کنن؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اعتبار سنجی کد شبا . فوری

    دوست عزیز وقتی کدت رونزاشتی چجوری میشه کمک کرد ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار billgivz
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    275

    نقل قول: اعتبار سنجی کد شبا . فوری

    دوست عزیز من گفتی کسی کدی داره بهم بده من بشتر فرمول واسم مهمه .

  5. #5

    نقل قول: اعتبار سنجی کد شبا . فوری

    نقل قول نوشته شده توسط billgivz مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من گفتی کسی کدی داره بهم بده من بشتر فرمول واسم مهمه .
    سلام

    لطفا برای اینکه سریعتر به جواب خود برسید کد خودتان را هر چند ساده و کوتاه قرار دهید. هر چقدر شما توضیحات بیشتری بدهید جواب های مناسب تری دریافت می کنید. در هر صورت به نظر میاد مشکل شما در محاسبه با اعداد بزرگ است.

    بزرگترین عدد صحیح در php در این ثابت PHP_INT_MAX قرار داد. و با ثابت PHP_INT_SIZE نیز می توانید متوجه بشید که نوع داده Integer چند بایتی است. (بستگی به ۶۴ یا ۳۲ بیت بودن دارد) برای نسخه ۶۴ بیت حداکثر مقدار آن 9E18 می باشد که حدودا ۱۹ رقم است. وقتی عددی بزرگتر از این مقدار شود php ان را به نوع float تغییر می دهد که موجب از بین رفتن ارقام کم ارزش می شود در نتیجه مقدار باقیمانده بدست آمده از تقسیم اشتباه خواهد بود.

    برای اعداد بزرگ کافیست از توابع bc استفاده کنید. (دقت کنید که اعداد ورودی و خروجی توابع bc از نوع string هستند)
    http://php.net/manual/en/book.bc.php


    echo bcmod('2960000000100324200001182706','97');
    // ۱

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1398
    پست
    3

    نقل قول: اعتبار سنجی کد شبا . فوری

    نقل قول نوشته شده توسط billgivz مشاهده تاپیک
    سلام دوستان کسی کد php , اعتبار سنجی کد شبا بانکی را داره ؟


    من هر چی از روش زیر میرم حساب میکنم باقی مانده تقسیم 1 نمیشه

    https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7...B4%D8%A8%D8%A7
    مطمئنی عملگر باقیمانده رو استفاده کردی اینی که من تو ویکی دیدم باید عملگر ٪ استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برنامه تهیه بودجه و اعتبارات
    نوشته شده توسط abas1388 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1394, 09:45 صبح
  2. سوال: برنامه تهیه بودجه و اعتبارات
    نوشته شده توسط abas1388 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مهر 1393, 23:33 عصر
  3. اعتبارسنجی جعبه متن
    نوشته شده توسط rd.net در بخش PHP
    پاسخ: 33
    آخرین پست: دوشنبه 15 آذر 1389, 19:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •