نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم دریافت محتوا

  1. #1

    عدم دریافت محتوا

    با سلام
    چرا وقتی من لینک زیر را دستی اجرا میکنم اطلاعات را برمیگردونه ولی وقتی از داخل فایل اونو صدا میزنم چیزی دریافت نمیکنه
    http://ranweb3.xscores.com:8580/m_ma...tch_id=1574826
    حالا وقتی از دستور file_get_content استفاده میکنم چیزی دریافت نمیشه لطفا راهنمایی کنید چطور اطلاعات را دریافت کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: عدم دریافت محتوا

    صفحه برا من باز نشد ولی معمولا 2 علت داره
    1 - بعی از سرور ها هدر های درخواست رو چک میکنن و اگه هدر های مرورگر نباشه اجازه نمیدن
    برای حلش با curl بفرست بجای file_get_contents و مهم تر از همه هدر ها رو ست کن که درخواستت شبیه مرورگر وب باشه

    2 - محتویات صفحه با ajax و توسط javascript لود میشن از اونجایی که درخواست هایی که با مرورگر ارسال نمیشن نمیتونن js رو اجرا کنن در نتیجه محتوایی لود نمیشه

  3. #3

    نقل قول: عدم دریافت محتوا

    سلام

    برای من بدون مشکل کار می کنه فقط اینکه به آخر نام تابع یک حرف s اضافه کنید.
    echo file_get_contents('http://ranweb3.xscores.com:8580/m_matchresult?sport=1&match_id=1574826');



    یه مشکل رایج این است که روی برخی هاست های اشتراکی دسترسی به ریموت روی توابعی مانند fopen بسته است بنابراین تنها فایلهای لوکال را می توانید با این دستورات باز کنید. بنابراین همانطور که پیشنهاد شد بهتر است از curl استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا می توانم سیستم مدیریت محتوا را روی هاست عوض کنم؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آذر 1395, 13:24 عصر
  2. سوال: خروجی توابع جاوا اسکریپت (توابع تودرتو)
    نوشته شده توسط abpsoft در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1390, 15:51 عصر
  3. سوال: چگونه می توان وقتی focusروی texboxقرار می گیردبتوان فارسی تایپ کرد
    نوشته شده توسط assimar42 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 29 بهمن 1389, 22:49 عصر
  4. چگونه مي توان محتواي يك فيلد جدول را با توجه به اطلاعات وارده در تكس باكس روي يك ليبل نشان دهد؟
    نوشته شده توسط reshehri در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1389, 17:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •