نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: عمل ذخیره با فشردن کلید

  1. #1

    عمل ذخیره با فشردن کلید

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    اول عرض کنم که جستجو کردم ولی نتیجه دلخواه رو پیدا نکردم
    من روی فرم برنامه ام ی دکمه بنام ذخیره دارم که عملیات ذخیره اطلاعات پس از ثبت و یا ویرایش رو انجام میده ، حال چطور میتونم بدون کلیک بروی دکمه < ذخیره > و با فشردن کلید F10 همان عمکرد دکمه ذخیره انجام بگیره ؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: عمل ذخیره با فشردن کلید

    یک ماکرو به نام autokeys ایجاد کن
    در ساب ماکرو بنویس {f10}
    در خط بعدی دستور save.. را انتخاب کن

  3. #3

    نقل قول: عمل ذخیره با فشردن کلید

    ممنون از پاسخ شما فقط ی سئوال
    دستور دکمه ذخیره من شامل کدهای زیر است :

    If IsNull(Onvan) Or Onvan = "" Then
    MsgBox "لطفا عنوان پروژه را وارد کنيد"
    Me.Onvan.SetFocus
    Else

    If IsNull(Addrees) Or Addrees = "" Then
    MsgBox "لطفا آدرس پروژه را وارد کنيد"
    Me.Addrees.SetFocus
    Else


    'If IsNull(Etebar) Or Etebar = "" Then
    'MsgBox "لطفا نوع اعتبار پروژه را انتخاب کنيد"
    'Me.Etebar.SetFocus
    'Else

    ' If IsNull(Mojri) Or Mojri = "" Then
    ' MsgBox "لطفا مجري پروژه را انتخاب کنيد"
    ' Me.Mojri.SetFocus
    ' Else


    ' If IsNull(Nazer) Or Nazer = "" Then
    ' MsgBox "لطفا ناظر پروژه را انتخاب کنيد"
    ' Me.Nazer.SetFocus
    ' Else

    If IsNull(pol) Or pol = "" Then
    MsgBox "لطفا مبلغ پروژه را وارد کنيد"
    Me.pol.SetFocus
    Else


    ' If IsNull(Numsaman) Or Numsaman = "" Then
    ' MsgBox "لطفا شماره درخواست سامانه مهندسي پروژه را وارد کنيد"
    ' Me.Numsaman.SetFocus
    ' Else

    If IsNull(NumTarh) Or NumTarh = "" Then
    MsgBox "لطفا شماره طرح پروژه را وارد کنيد"
    Me.NumTarh.SetFocus
    Else

    If IsNull(InfoPro) Or InfoPro = "" Then
    MsgBox "لطفا توضيحات پروژه را وارد کنيد"
    Me.InfoPro.SetFocus
    Else


    '--------------------------------
    If IsNull(Moed) Or Moed = "" Then
    MsgBox "لطفا موعد تحويل و تحول را وارد کنيد"
    Me.Moed.SetFocus
    Else


    ' براي کنترل امتياز دهي مجري پروژه
    If Me.TTF.Value = True And Me.Emtiaz.Value = 0 Then
    MsgBox "لطفا امتياز مجري پروژه را وارد کنيد"
    Me.Emtiaz.SetFocus
    Else




    On Error GoTo Err_cmdsave_Click
    Me.AllowEdits = True
    Me.Find.Locked = False
    Me.dateRoz.Locked = True
    Me.Emtiaz.Locked = True
    Me.Sal.Locked = True
    Me.Nahi.Locked = True
    Me.NumPro.Locked = True
    Me.Onvan.Locked = True
    Me.Addrees.Locked = True
    Me.Etebar.Locked = True
    Me.ECOD.Locked = True
    Me.ECOD_1.Locked = True
    Me.ECOD_2.Locked = True


    Me.pol.Locked = True
    Me.Mojri.Locked = True
    Me.Nazer.Locked = True
    Me.InfoPro.Locked = True
    'Me.Numsaman.Locked = True
    Me.NumTarh.Locked = True
    Me.Moed.Locked = True
    Me.TTF.Locked = True
    Me.DateMostanad.Locked = True
    Me.Tavil.Locked = True
    Me.cmdFirst.Enabled = True
    Me.cmdnext.Enabled = True
    Me.cmdPre.Enabled = True
    Me.cmdLast.Enabled = True
    Me.cmdnew.Enabled = True
    Me.cmdnew.Visible = True
    Me.cmdDel.Enabled = True
    Me.cmdedit.Enabled = True
    Me.cmdcancel.Enabled = False
    Me.cmdcancel.Visible = False
    FirstPage.Enabled = True
    ReportPage.Enabled = True
    Me.cmdsave.Enabled = False


    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acRecordsMenu, acSaveRecord, , acMenuVer70
    Emtiaz.Value = Frmsabt.Recordset.RecordCount
    Frmsabt.Refresh
    Exit_cmdsave_Click:
    DoCmd.GoToRecord , , acLast
    Exit Sub


    Err_cmdsave_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_cmdsave_Click
    End If
    End If
    'End If
    ' End If
    ' End If
    End If
    End If
    End If
    End If
    End If
    ' End If

    End Sub
    این عملکرد دکمه ذخیره رو چطور اعمال کنم ؟ البته شرمنده من متوجه نحوه ساخت این ماکروئی که میفرمائید هم نشدم میشه این رو هم توضیح بدید ؟
    آخرین ویرایش به وسیله iransim : یک شنبه 12 اسفند 1397 در 09:26 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: عمل ذخیره با فشردن کلید

    در رویداد form_keydown فرمی که می خواهی کلیدهای فانکشن عمل کنند کدهات رو بنویس
    برای راحتی کار میتونی کد زیر رو توی فرمت کپی کنی
    Private Function SaveFunction()

    If IsNull(Onvan) Or Onvan = "" Then
    MsgBox "لطفا عنوان پروژه را وارد کنيد"
    Me.Onvan.SetFocus
    Else


    If IsNull(Addrees) Or Addrees = "" Then
    MsgBox "لطفا آدرس پروژه را وارد کنيد"
    Me.Addrees.SetFocus
    Else




    'If IsNull(Etebar) Or Etebar = "" Then
    'MsgBox "لطفا نوع اعتبار پروژه را انتخاب کنيد"
    'Me.Etebar.SetFocus
    'Else


    ' If IsNull(Mojri) Or Mojri = "" Then
    ' MsgBox "لطفا مجري پروژه را انتخاب کنيد"
    ' Me.Mojri.SetFocus
    ' Else




    ' If IsNull(Nazer) Or Nazer = "" Then
    ' MsgBox "لطفا ناظر پروژه را انتخاب کنيد"
    ' Me.Nazer.SetFocus
    ' Else


    If IsNull(pol) Or pol = "" Then
    MsgBox "لطفا مبلغ پروژه را وارد کنيد"
    Me.pol.SetFocus
    Else




    ' If IsNull(Numsaman) Or Numsaman = "" Then
    ' MsgBox "لطفا شماره درخواست سامانه مهندسي پروژه را وارد کنيد"
    ' Me.Numsaman.SetFocus
    ' Else


    If IsNull(NumTarh) Or NumTarh = "" Then
    MsgBox "لطفا شماره طرح پروژه را وارد کنيد"
    Me.NumTarh.SetFocus
    Else


    If IsNull(InfoPro) Or InfoPro = "" Then
    MsgBox "لطفا توضيحات پروژه را وارد کنيد"
    Me.InfoPro.SetFocus
    Else




    '--------------------------------
    If IsNull(Moed) Or Moed = "" Then
    MsgBox "لطفا موعد تحويل و تحول را وارد کنيد"
    Me.Moed.SetFocus
    Else




    ' براي کنترل امتياز دهي مجري پروژه
    If Me.TTF.Value = True And Me.Emtiaz.Value = 0 Then
    MsgBox "لطفا امتياز مجري پروژه را وارد کنيد"
    Me.Emtiaz.SetFocus
    Else








    On Error GoTo Err_cmdsave_Click
    Me.AllowEdits = True
    Me.Find.Locked = False
    Me.dateRoz.Locked = True
    Me.Emtiaz.Locked = True
    Me.Sal.Locked = True
    Me.Nahi.Locked = True
    Me.NumPro.Locked = True
    Me.Onvan.Locked = True
    Me.Addrees.Locked = True
    Me.Etebar.Locked = True
    Me.ECOD.Locked = True
    Me.ECOD_1.Locked = True
    Me.ECOD_2.Locked = True




    Me.pol.Locked = True
    Me.Mojri.Locked = True
    Me.Nazer.Locked = True
    Me.InfoPro.Locked = True
    'Me.Numsaman.Locked = True
    Me.NumTarh.Locked = True
    Me.Moed.Locked = True
    Me.TTF.Locked = True
    Me.DateMostanad.Locked = True
    Me.Tavil.Locked = True
    Me.cmdFirst.Enabled = True
    Me.cmdnext.Enabled = True
    Me.cmdPre.Enabled = True
    Me.cmdLast.Enabled = True
    Me.cmdnew.Enabled = True
    Me.cmdnew.Visible = True
    Me.cmdDel.Enabled = True
    Me.cmdedit.Enabled = True
    Me.cmdcancel.Enabled = False
    Me.cmdcancel.Visible = False
    FirstPage.Enabled = True
    ReportPage.Enabled = True
    Me.cmdsave.Enabled = False




    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acRecordsMenu, acSaveRecord, , acMenuVer70
    Emtiaz.Value = Frmsabt.Recordset.RecordCount
    Frmsabt.Refresh
    Exit_cmdsave_Click:
    DoCmd.GoToRecord , , acLast
    Exit Sub




    Err_cmdsave_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_cmdsave_Click
    End If
    End If
    'End If
    ' End If
    ' End If
    End If
    End If
    End If
    End If
    End If
    ' End If


    End Sub


    End Function


    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    Select Case KeyCode

    Case vbKeyF1
    KeyCode = 0
    MsgBox "f1 pressed"
    Case vbKeyF10
    ' KeyCode = 0
    MsgBox "f10 pressed"
    Call SaveFunction
    'براي ساير کليدها مي تواني همينجا تعريف کنيد
    End Select

    End Sub



  5. #5

    نقل قول: عمل ذخیره با فشردن کلید

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    در رویداد form_keydown فرمی که می خواهی کلیدهای فانکشن عمل کنند کدهات رو بنویس
    برای راحتی کار میتونی کد زیر رو توی فرمت کپی کنی
    Private Function SaveFunction()

    If IsNull(Onvan) Or Onvan = "" Then
    MsgBox "لطفا عنوان پروژه را وارد کنيد"
    Me.Onvan.SetFocus
    Else


    If IsNull(Addrees) Or Addrees = "" Then
    MsgBox "لطفا آدرس پروژه را وارد کنيد"
    Me.Addrees.SetFocus
    Else




    'If IsNull(Etebar) Or Etebar = "" Then
    'MsgBox "لطفا نوع اعتبار پروژه را انتخاب کنيد"
    'Me.Etebar.SetFocus
    'Else


    ' If IsNull(Mojri) Or Mojri = "" Then
    ' MsgBox "لطفا مجري پروژه را انتخاب کنيد"
    ' Me.Mojri.SetFocus
    ' Else




    ' If IsNull(Nazer) Or Nazer = "" Then
    ' MsgBox "لطفا ناظر پروژه را انتخاب کنيد"
    ' Me.Nazer.SetFocus
    ' Else


    If IsNull(pol) Or pol = "" Then
    MsgBox "لطفا مبلغ پروژه را وارد کنيد"
    Me.pol.SetFocus
    Else




    ' If IsNull(Numsaman) Or Numsaman = "" Then
    ' MsgBox "لطفا شماره درخواست سامانه مهندسي پروژه را وارد کنيد"
    ' Me.Numsaman.SetFocus
    ' Else


    If IsNull(NumTarh) Or NumTarh = "" Then
    MsgBox "لطفا شماره طرح پروژه را وارد کنيد"
    Me.NumTarh.SetFocus
    Else


    If IsNull(InfoPro) Or InfoPro = "" Then
    MsgBox "لطفا توضيحات پروژه را وارد کنيد"
    Me.InfoPro.SetFocus
    Else




    '--------------------------------
    If IsNull(Moed) Or Moed = "" Then
    MsgBox "لطفا موعد تحويل و تحول را وارد کنيد"
    Me.Moed.SetFocus
    Else




    ' براي کنترل امتياز دهي مجري پروژه
    If Me.TTF.Value = True And Me.Emtiaz.Value = 0 Then
    MsgBox "لطفا امتياز مجري پروژه را وارد کنيد"
    Me.Emtiaz.SetFocus
    Else








    On Error GoTo Err_cmdsave_Click
    Me.AllowEdits = True
    Me.Find.Locked = False
    Me.dateRoz.Locked = True
    Me.Emtiaz.Locked = True
    Me.Sal.Locked = True
    Me.Nahi.Locked = True
    Me.NumPro.Locked = True
    Me.Onvan.Locked = True
    Me.Addrees.Locked = True
    Me.Etebar.Locked = True
    Me.ECOD.Locked = True
    Me.ECOD_1.Locked = True
    Me.ECOD_2.Locked = True




    Me.pol.Locked = True
    Me.Mojri.Locked = True
    Me.Nazer.Locked = True
    Me.InfoPro.Locked = True
    'Me.Numsaman.Locked = True
    Me.NumTarh.Locked = True
    Me.Moed.Locked = True
    Me.TTF.Locked = True
    Me.DateMostanad.Locked = True
    Me.Tavil.Locked = True
    Me.cmdFirst.Enabled = True
    Me.cmdnext.Enabled = True
    Me.cmdPre.Enabled = True
    Me.cmdLast.Enabled = True
    Me.cmdnew.Enabled = True
    Me.cmdnew.Visible = True
    Me.cmdDel.Enabled = True
    Me.cmdedit.Enabled = True
    Me.cmdcancel.Enabled = False
    Me.cmdcancel.Visible = False
    FirstPage.Enabled = True
    ReportPage.Enabled = True
    Me.cmdsave.Enabled = False




    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acRecordsMenu, acSaveRecord, , acMenuVer70
    Emtiaz.Value = Frmsabt.Recordset.RecordCount
    Frmsabt.Refresh
    Exit_cmdsave_Click:
    DoCmd.GoToRecord , , acLast
    Exit Sub




    Err_cmdsave_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_cmdsave_Click
    End If
    End If
    'End If
    ' End If
    ' End If
    End If
    End If
    End If
    End If
    End If
    ' End If


    End Sub


    End Function


    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    Select Case KeyCode

    Case vbKeyF1
    KeyCode = 0
    MsgBox "f1 pressed"
    Case vbKeyF10
    ' KeyCode = 0
    MsgBox "f10 pressed"
    Call SaveFunction
    'براي ساير کليدها مي تواني همينجا تعريف کنيد
    End Select

    End Sub


    دوست عزیز ممنون از راهنمائی شما
    نمیدونم اشکال کار من کجاست که روی فرمم هر کلیدی میزنم پیام خطا میده
    امکانش هست یه نمونه محبت کنید ؟
    بازم ممنونم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: عمل ذخیره با فشردن کلید

    فرمت رو بفرست

  7. #7

    نقل قول: عمل ذخیره با فشردن کلید

    خدمت شما دوست عزیز و ممنون بابت زحمت شما
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: عمل ذخیره با فشردن کلید

    شرمنده دوست عزیز
    من اشتباها در ضمیمه پاسخ فایلهای ارشیو رو فرستادم
    این فایل برنامه مورد نظر است ( InfoProject .rar )
    بازم ممنون و ببخشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: عمل ذخیره با فشردن کلید

    برای استفاده از کلیدهای فانکشن دو کار باید صورت داد
    نوشتن تکه کد زیر در رویداد لود شدن فرم

    me.keypreview=True


    نوشتن کدهایی که مشخص می کند شما به کدام کلید ضربه زده اید در رویداد Form_KeyDown
    دقت کنید در رویداد فرمتان کدها انتخاب شده باشند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: عمل ذخیره با فشردن کلید

    ممنون از پاسخ و راهنمائی شما دوست عزیز
    لطف کردید

  11. #11

    نقل قول: عمل ذخیره با فشردن کلید

    سلام و پوزشش مجدد من بعد از اینکه کدهای مورد نظر را در فرم اعمال کردم ، پس از فشردن کلید F10 پیام انجام عملیات ذخیره صادر شده ولی بلافاصله پیام ضمیمه ظاهر و دکمه ذخیره روی فرم نیز در حال فعال باقی میماند ( یعنی عمل ذخیره اطلاعات انجام نشده ) ولی وقتی مجددا دکمه ذخیره را فشار میدم تغییرات ذخیره میشود
    میشه بفرمائید علت چیه ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله iransim : چهارشنبه 15 اسفند 1397 در 10:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •