نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال ارایه

  1. #1

    ارسال ارایه

    سلام من در ارسال و دریافت اطلاعات با ایجکس مشکل دارم
    هریک از دوستان اگر کمک کنند ممنون می شم کد ها رو اینجا می رازم
      $(".namaesh_joz").click(function () {
    var this1=$(this).parents('.row_end');

    var id=$(this).parents('.row_end').attr("id");


    $.ajax({
    url:'action.php',
    type:'POST',
    data:{id:id,action:'namaesh_joz'}
    })
    .done(function (msg) {
    this1.find("#show_joz").addClass('act');

    alert(msg[0])

    });
    });


    کد های سمت سرور من: از سمت سرور یک ارایه کلی که خود از چند ارایه دیگه هست رو به سمت قسمت done ایجکس می فرستم



    if($action=="namaesh_joz"){
    $id= $_POST['id'];
    $array=array($id);
    $sql="select * from tbl_sefarash WHERE id=?";
    $ras=$object->select($sql,$array);
    $row=$ras[0];
    $id_sabad= unserialize($row['idsabad']);
    $array6=[];
    $array5=[];
    foreach ($id_sabad as $id){

    $tedad=$id['tedad'];
    $idmahsool=$id['idmahsool'];
    $sql2="select * from tbl_mameghel WHERE id=?";
    $arr2=[$idmahsool];
    $ras2=$object->select($sql2,$arr2);
    $name_food= $ras2[0]['name_food'];
    $img_food= $ras2[0]['img_food'];
    $price= $ras2[0]['price'];
    $name_mameghel= $ras2[0]['name_mameghel'];
    $img_mameghel= $ras2[0]['img_mameghel'];
    array_push($array5,$img_food);
    array_push($array5,$name_food);
    array_push($array5,$price);
    array_push($array5,$img_mameghel);
    array_push($array5,$name_mameghel);
    array_push($array5,$tedad);
    array_push($array6,$array5);
    };

    print_r($array6);
    }//


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: ارسال ارایه

    در قسمت done می خوام آرایه های داخلی رو بگیرم و اپند کنم در صفحه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارسال ارایه

    شمااز PHP نمیتونی آرایه بفرستی به JAVASCRIPT فقط رشته میتونی بین این دو انتقال بدی

    شماباید از json استفاده کنی برای تبدیل آرایه به رشته
    راجب جیسون آنلاین بخون به طور خیلی ساده یه روش تبدیل آرایه به رشته هست که همه زبون های برنامه نویسی تعریف شده هستش
    یعنی شمامیتونی آرایه یک زبان رو با جیسون تبدیل به رشته کنی و پاس بدی به یک زبان دیگه و اون زبان دوم برش گردونه به آرایه


    سمت php بنویس

    echo json_encode(array6);




    توی جیکوئری هم در قسمت done این رشته رو برمیگردونه به آرایه

    msg =   JSON.parse(msg);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •