نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار نکردن لینک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    کار نکردن لینک

    با سلام و عرض ادب
    بنده با استفاده از دستور زیر می خواهم از صفحه اولیه سایت وارد صفحه دیگری شوم.
    Response.Redirect("/General/FullStory.aspx?id=" + s_id);

    حال اگر در لوکال مشکلی نیست ولی زمانیکه وب را پابلیش می کنم و روی هاست است. وقتی در صفحه اول هستم لینک کار نمی کند و وقتیکه صفحه اول را بصورت زیر می نویسم مشکل حل می شود.
    لطفا یکی راهنمایی کنه
    متشکرم

    www.myhost.com/default.aspx

  2. #2

    نقل قول: کار نکردن لینک

    یعنی وقتی تو آدرس : www.myhost.com هستید و کلیک میکنید کار نمیکنه اما وقتی توی صفحه www.myhost.com/default.aspx هستید کار میکنه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •