نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در DataGridViewCellFormat

  1. #1

    مشکل در DataGridViewCellFormat

    سلام دوستان:
    من می خوامم که در datagridview اگر true بود lمذکر و در غیر این صورت مونث نمایش داده شود. اما با خطا رو به رو می شم.

    private void DGV_EmployeeList_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)        {
    try
    {
    if (e.ColumnIndex == 4)
    {
    if (e.Value.ToString() == "True")
    {
    e.Value = "مذکر";


    }
    else
    {
    e.Value = "مونث";
    }
    //end of if staitment.


    }
    //end of if staitment.


    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    FileLogger.Log(ex.ToString());
    }
    }


    پیام خطا:

    با سپاس فراوان
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در DataGridViewCellFormat

    به جای True و False از 1 و صفر استفاده کنید و ببینید جواب میده ؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در DataGridViewCellFormat

    سلام
    خطا خوانا نیستش
    ولی پیشنهاد من اینه که از تو خود query با یک دستور case اینکارو انجام بدی.
    راه دیگه هم اینه که یک ستون از نوع text اضافه کنی و مقدار مونث یا مذکر رو توی این ستون بریزی و ستون boolean مخفی کنی

  4. #4

    نقل قول: مشکل در DataGridViewCellFormat

    مشکل اینه که اگه مقدار داخی سلول true , false باشه گرید ویو یک سلول چک باکس می سازه و شما نمیتونی بهش مقدار مونث و مذکر بدی
    راه بهتر همونه که دوستون گفتند
    از داخل کوئری تفکیک کنید

  5. #5

    نقل قول: مشکل در DataGridViewCellFormat

    مثل کد زیر در SQL.


    SELECT dbo.TblStop.StopId, dbo.TblStop.StopText, dbo.TblStopType.StopTypeName,
    (SELECT CASE WHEN StopActive = 1 THEN 'در جریان' WHEN StopActive = 0 THEN 'غیر فعال' END AS Expr1) AS Vazeiat, dbo.TblStop.StopActive, dbo.TblStop.StopType_Id
    FROM dbo.TblStop INNER JOIN
    dbo.TblStopType ON dbo.TblStopType.StopTypeId = dbo.TblStop.StopType_Id

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مشکل در DataGridViewCellFormat

    نقل قول نوشته شده توسط voice.of.silence مشاهده تاپیک
    سلام دوستان:
    من می خوامم که در datagridview اگر true بود lمذکر و در غیر این صورت مونث نمایش داده شود. اما با خطا رو به رو می شم.

    private void DGV_EmployeeList_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)        {
    try
    {
    if (e.ColumnIndex == 4)
    {
    if (e.Value.ToString() == "True")
    {
    e.Value = "مذکر";


    }
    else
    {
    e.Value = "مونث";
    }
    //end of if staitment.


    }
    //end of if staitment.


    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    FileLogger.Log(ex.ToString());
    }
    }


    پیام خطا:

    با سپاس فراوان


    دوست عزیز شما بجای اینکه True یا False چک کنید زمانی که اطلاعات را درون دیتابیس ذخیره میکنید بجای ترو ذخیره کنید مذکر و بجای فالس ذخیره کنید مونث
    اینطور کار شما راحت تر است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •