نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درخواست کمک فوری از اساتید محترم

  1. #1

    درخواست کمک فوری از اساتید محترم

    با سلام و حسته نباشید خدمت اساتید محترم
    لطفا منو راهنمایی بفرمایید. من تو اکسس مبتدیم ممنون میشم کمکم کنید . با تشکر
    من یه فرم ساختم که تو اون یه کمبوباکس هستش و اون کمبو دارای 5 گزینه ( مثلا ریاضی - ادبیات - شیمی - زیست - منطق ) هستش
    حالا من میخوام با انتخاب مثلا با انتحاب گزینه ریاضی فرم مربوط به ریاضی مثلا با اسم hesab باز بشه و با انتحاب گزینه زیست فرم zist باز بشه . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.با تشکر

  2. #2

    نقل قول: درخواست کمک فوری از اساتید محترم

    من هم خیلی وقت نیست که شروع کردم ولی به نظرم باید توی رویدادafter change کمبو باکس یک کد بنویسی که محتویات داخل کمبو باکس رو چک کنه و مثلا اگه مساوی با زیست بود فرم مربوط به زیست رو باز کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: درخواست کمک فوری از اساتید محترم

    یک کمبو درست کن اسم درسها رو بنویس
    در رویداد کلیک یک دکمه هم کدهایی شبیه زیر رو
    Private Sub Command0_Click()


    Select Case Me.Combo1
    Case Is = "zist"

    DoCmd.OpenForm "frmzist"
    Case Is = "chimi"
    DoCmd.OpenForm "frmchimi"
    Case Is = "riazi"
    DoCmd.OpenForm "frmriazi"
    End Select


    End Sub



    البته شما zist رو در کمبو فارسی بنویس

  4. #4

    نقل قول: درخواست کمک فوری از اساتید محترم

    وای متشکرم استاد محترم . فک کنم مشکلم حل شد. ممنون که جواب دادین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل کمبوباکس تیبل به تکست باکس در تیبل یا کیوری بعدی
    نوشته شده توسط rashidianc در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 11:23 صبح
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 14:27 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 آذر 1389, 00:47 صبح
  4. انتقال اطلاعات یک تیبل در یک تیبل در دیتاست دیگر؟؟
    نوشته شده توسط amir-yeketaz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مهر 1389, 17:05 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 23 دی 1388, 16:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •