نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل جدول موجود به جدول دیگه (تصویر ضمیمه شده برا توضیح بهتر)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,681

    Question تبدیل جدول موجود به جدول دیگه (تصویر ضمیمه شده برا توضیح بهتر)

    سلام دوستان
    من جدول شماره یک رو دارم و میخوام اونو تبدیل کنم به جدول شماره دو. یعنی اسم اشخاص برای سطرهای یکسان در یک ردیف باشه.
    در صورت امکان میخوام این کار از طریق کد اس کیو ال باشه. اگه هم امکانش نبود از طریق دیتا تیبل اینکارو پیاده کنم .ممنون میشم راهنماییم کنید .

    Capture.PNG

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farhad_shiri_ex
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    887

    نقل قول: تبدیل جدول موجود به جدول دیگه (تصویر ضمیمه شده برا توضیح بهتر)

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من جدول شماره یک رو دارم و میخوام اونو تبدیل کنم به جدول شماره دو. یعنی اسم اشخاص برای سطرهای یکسان در یک ردیف باشه.
    در صورت امکان میخوام این کار از طریق کد اس کیو ال باشه. اگه هم امکانش نبود از طریق دیتا تیبل اینکارو پیاده کنم .ممنون میشم راهنماییم کنید .

    Capture.PNG
    اگر با کوئری بخواهی انجام بدی یکم تودر تو میشه و بازدهی کمی هم خواهد داشت به این علت که باید از یک sub query در لیست فیلدها استفاده کنی که جدول را جستجو کنه!
    به نظرم بهتره از دوتا کوئری مجزا استفاده کنی و در زمان نمایش merge کنی تو یک دیتا تیبل و نمایش بدی هم ساده تر هم سریعتر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,667

    نقل قول: تبدیل جدول موجود به جدول دیگه (تصویر ضمیمه شده برا توضیح بهتر)

    سلام
    از طریق Sql، اول باید با استفاده از xml path و stuff بیایید بر اساس شماره نامه، ارجاع دهنده هر شماره رو به دست بیارید که تقریبا نتیجه شبیه جدول 2 به دست میاد و اونو در نهایت اینسرت کنید توی جدول 2.
    مثال
    http://barnamenevis.org/archive/index.php/t-332567.html
     Select stuff((select ',' +NameField from NameTable for xml path('')),1,1,'')as result


    اینم برای اینسرت

    https://tableplus.io/blog/2018/09/sq...her-table.html

    فقط مشکلی که وجود داره اون کد هست که ظاهرا باید اولین کد در شماره نامه باشه که الان راهی به ذهنم نمی رسه.

    ولی در سمت برنامه خیلی راحت می تونی انجامش بدی. اول دیتاتیبل رو پر میکنی بعد با یه حلقه، عملیات مورد نظر رو انجام میدی.
    foreach(DataRow row ind dt.Rows)
    {
    //
    }

تاپیک های مشابه

  1. ادامه فصل دوم آموزش توابع پردازش تصویر در Matlab-تبدیل نوع تصویر-پارت دوم
    نوشته شده توسط بهسان اندیش در بخش پردازش تصویر (Image Processing)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1397, 11:18 صبح
  2. ادامه فصل دوم آموزش توابع پردازش تصویر در Matlab-تبدیل نوع تصویر
    نوشته شده توسط بهسان اندیش در بخش پردازش تصویر (Image Processing)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1397, 23:13 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 23:08 عصر
  4. چگونه می توانم یک فیلد تصویر را از Sql در فرم VB6 نمایش دهم؟
    نوشته شده توسط kazemRB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1384, 05:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •