نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش خروجی حلقه تکرار به صورت لیست و خطای Method name expected

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    307

    نمایش خروجی حلقه تکرار به صورت لیست و خطای Method name expected

    با سلام خدمت همه دوستان
    یک کدی نوشتم که توی حلقه تکرار پارامتر ها رو می فرسته به یک تابع و باید در خروجی به صورت لیست نمایش بده.
    تابع درست کار می کنه. ولی نمی دونم چه جوری می تونم خروجی رو به صورت لیست نشون بدم

    پیغام خطای Method name expected میده
    بی زحمت کمک کنید


            public string getoghat(int oghat_mah,int oghat_ruz)
    {
    prayer prayer = new prayer();
    string textBox6 = (49.7).ToString();
    string textBox7 = (34.09).ToString();
    prayer.month = oghat_mah;
    string Month = (oghat_mah).ToString();



    string Day = (oghat_ruz).ToString();
    string textBox1 = prayer.MorningPrayer(byte.Parse(Month), byte.Parse(Day), double.Parse(textBox6), double.Parse(textBox7)).ToString();
    return textBox1;


    }


    [HttpPost]
    public IEnumerable<string> count_ruz(List<string> list_oghat)
    {
    for (int cou = 1; cou >= 10; cou++)
    {
    string oghat = getoghat(1, cou);
    list_oghat.Add(oghat);

    }

    return list_oghat();
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: نمایش خروجی حلقه تکرار به صورت لیست و خطای Method name expected

    تابع اینجوری اصلاحش کنید

    [HttpPost]
    public IEnumerable<string> count_ruz(List<string> list_oghat)

    {

    var newList=new List<string>();
    for (int cou = 1; cou >= 10; cou++)

    {
    string oghat = getoghat(1, cou);
    newList.Add(oghat);



    }

    return newList();

    }



  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    307

    نقل قول: نمایش خروجی حلقه تکرار به صورت لیست و خطای Method name expected

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    تابع اینجوری اصلاحش کنید

    [HttpPost]
    public IEnumerable<string> count_ruz(List<string> list_oghat)

    {

    var newList=new List<string>();
    for (int cou = 1; cou >= 10; cou++)

    {
    string oghat = getoghat(1, cou);
    newList.Add(oghat);



    }

    return newList();

    }




    سلام دوست عزیز
    تشکر بابت پاسخگویی.
    ولی باز هم همون پیغام میده.
    میشه بگین که معنی پیغام چیه؟؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: نمایش خروجی حلقه تکرار به صورت لیست و خطای Method name expected

    نقل قول نوشته شده توسط mhamedm2008 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    تشکر بابت پاسخگویی.
    ولی باز هم همون پیغام میده.
    میشه بگین که معنی پیغام چیه؟؟؟
    در دستور return برای بازگشت نام لیست پرانتز لازم نیست!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    307

    نقل قول: نمایش خروجی حلقه تکرار به صورت لیست و خطای Method name expected

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    در دستور return برای بازگشت نام لیست پرانتز لازم نیست!
    ممنون. دوست عزیز. خطا نگرفت و اجرای شد.
    ولی من نمی دونم چرا همیشه با دستور for مشکل دارم.
    الان وقتی بدون دستور for اجرا می کنم، درسته و خروجی و نشون میده. ولی وقتی میره توی دستور for خروجی و خالی می فرسته.
    چرا؟؟ مگه نباید مثلا بیاد 10 بار خروجی و به صورت لیست بفرسته؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: نمایش خروجی حلقه تکرار به صورت لیست و خطای Method name expected

    شرط حلقه را کوچکتر مساوی 10 قرار بدید
    cu<=10

تاپیک های مشابه

  1. نمایش خروجی حلقه تکرار به صورت لیست و خطای Method name expected
    نوشته شده توسط mhamedm2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1397, 22:16 عصر
  2. لیست کاملی از Object ها و method های و ... java scriptو ؟
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 13 اسفند 1385, 00:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •