نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کسر ما به التفاوت تعدادکالا در اعمال جدل انبار

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question کسر ما به التفاوت تعدادکالا در اعمال جدل انبار

    با سلام خدمت دوستان
    تو پروژم موقع ویرایش میخوام تعداد کالا اگه کمتر از تعداد فاکتور بود به تعداد کالای انبار اضافه کنه،از کد زیر استفاده میکنم ولی جواب نمیده:

    Int16 NumberNewtxt=Convert.ToInt16(txtNumber.Text);

    //پیدا کردن کد محصول از جدول فاکتور
    var tabFact =from t in db.FactorSaleTables
    where txtSaleCodCommodity.Text == t.CommodCodFact
    select t;

    //پیدا کردن کد محصول از جدول انبار
    var tab = from q in db.CommoTables
    where txtSaleCodCommodity.Text == q.CommodCod
    select q;

    if ( tabFact !=null)
    {
    foreach (var ry in tabFact)
    {
    if (NumberNewtxt < ry.Number)
    {
    foreach (var tf in tab)
    {
    //حساب کردن اختلاف تعداد کالای جدید با تعداد کالای درج شده در فاکتور
    var n = ry.Number;
    n = (Int16)(NumberNewtxt - ry.Number);

    //اختلاف تعداد کلا را به تعداد کالا در جدول انبار اضافه کنه
    var inquality = tf.CommodNumb;
    inquality = (Int16)(n + tf.CommodNumb);
    tf.CommodNumb = inquality;
    db.SubmitChanges();
    }
    }
    }
    }


    ممنون میشم راهنماییم کنید از چ کدی باید استفاده کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: کسر ما به التفاوت تعدادکالا در اعمال در جدل انبار

    اگر فیلد شما اینت است از اینت 16 استفاده نکنید بجاش از اینت 32 استفاده کنید
    خط زیر
     inquality = (Int16)(n + tf.CommodNumb);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: کسر ما به التفاوت تعدادکالا در اعمال در جدل انبار

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    اگر فیلد شما اینت است از اینت 16 استفاده نکنید بجاش از اینت 32 استفاده کنید
    خط زیر
     inquality = (Int16)(n + tf.CommodNumb);
    فیلدم در دیتابیس از نوع smallint هست.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: کسر ما به التفاوت تعدادکالا در اعمال در جدل انبار

    نقل قول نوشته شده توسط bmvgod مشاهده تاپیک
    فیلدم در دیتابیس از نوع smallint هست.
    کسی از بزرگواران نمیتونن اینجانب را راهنمایی کنن؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت تعداد مقایسه های مورد نیاز در الگوریتم های متفاوت
    نوشته شده توسط parisa.porseshgar در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1397, 10:45 صبح
  2. تفاوت در تعریف کلاس در دو شکل مختلف
    نوشته شده توسط hsdnhd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1393, 12:01 عصر
  3. سوال: پر کردن یک div با عرض ثابت با تعداد کلمات متفاوت
    نوشته شده توسط mahsa.n در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1392, 22:27 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1391, 14:32 عصر
  5. مشکل با فوت تعریفی
    نوشته شده توسط h00manb در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1389, 13:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •