نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اشکال جزیی در کار با SignalR

  1. #1

    Question اشکال جزیی در کار با SignalR

    سلام
    نمونه کد زیر:

    sample ساده ای برای پیاده سازی چت همراه با توضیحات

    رو من هم کد زدم ولی یه مشکل در برگشت دادن اطلاعات از هاب به پیج وجود داره :


    یعنی اطلاعات ورودی به هاب فرستاده میشه ولی بعد از اجرا شده کد زیر :
    1 Clients.All.addNewMessage2(name, message);
    اطلاعات دوباره به پیج فرستاده نمیشه که در پیج html نمایش داده بشه مشکل چی میتونه باشه ؟


    مثال خیلی ساده ای هست و من همه چی رو مو به مو انجام دادم و حتی همه کد ها رو عینن کپی کردم ولی این مشکل رو هنوز دارم .




    لطفا راهنمایی کنید مشکل چی میتونه باشه ؟

  2. #2

    نقل قول: اشکال جزیی در کار با SignalR

    خدایی نکرده نکنه یهو کسی جوابی به این تاپیک بده !!!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بک گراند چند جزیی در css?
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1392, 18:13 عصر
  2. مبتدی: تفاوت های جزیی C , C++‎‎
    نوشته شده توسط gitafaryad در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 30 دی 1392, 10:20 صبح
  3. مبتدی: برنامه کارگزیی یک سازمان خصوصی
    نوشته شده توسط michkadol در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 اسفند 1389, 07:21 صبح
  4. بخش بندی جزیی تر هر تالار
    نوشته شده توسط alireza_tavakol در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 10:41 صبح
  5. کنترلهای جزیی سخت افزاری
    نوشته شده توسط manitack در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1385, 21:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •