نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در پیاده سازی Soap

  1. #1

    Red face مشکل در پیاده سازی Soap

    سلام دوستان عزیز پیشاپیش تشکر از پاسخ تان

    سوالم اینه بنده برنامه نویس اندرویدم و میخواهم سیستم ارسال کد یک بار مصرف را از سایت اموت استفاده کنم اما در پیاده سازی اش مشکل دارم که از نوع Soap است و در Document به صورت زیر است

    POST /webservice2.asmx HTTP/1.1
    Host: amootsms.com
    Content-Type: application/soap+xml; charset=utf-8
    Content-Length: length

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <soap12:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap12="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope">
    <soap12:Body>
    <SendQuickOTP xmlns="http://tempuri.org/">
    <UserName>string</UserName>
    <Password>string</Password>
    <Mobile>string</Mobile>
    <CodeLength>short</CodeLength>
    <OptionalCode>string</OptionalCode>
    </SendQuickOTP>
    </soap12:Body>
    </soap12:Envelope>




    HTTP/1.1 200 OK
    Content-Type: application/soap+xml; charset=utf-8
    Content-Length: length

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <soap12:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap12="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope">
    <soap12:Body>
    <SendQuickOTPResponse xmlns="http://tempuri.org/">
    <SendQuickOTPResult>
    <Status>ServerError or Failed or Success or AccountIsDemo or CreditNotEnough or LineNumber_NotExist or BackupLineNumber_NotExist or Avanak_NotAvailable or UserName_Empty or Password_Empty or LineNumber_Empty or BackupLineNumber_Empty or SMSMessageText_Empty or AvanakMessageText_Empty or Mobile_Empty or Mobiles_Empty or Title_Empty or FirstNameOrLastName_Empty or URLAddress_Empty or UserNameOrPassword_Invalid or Mobile_Invalid or Mobiles_Invalid or Count_Invalid or FromRow_Invalid or FromDate_Invalid or FromDateTime_Invalid or ToDate_Invalid or ToDateTime_Invalid or FromDateIsAfterThanToDate or FromDateTimeIsAfterThanToDateTime or MessageID_Invalid or BulkID_Invalid or ContactID_Invalid or ContactGroupID_Invalid or CourseID_Invalid or CourseGroupID_Invalid or URLAddress_Duplicate or RelayMessageDeliveryID_Invalid or RelayRecieveMessageID_Invalid or Length_Invalid or Length_Exceeded</Status>
    <Data>
    <Mobile>long</Mobile>
    <MessageID>long</MessageID>
    <Code>string</Code>
    <Status>ServerError or Failed or Success or AccountIsDemo or CreditNotEnough or LineNumber_NotExist or BackupLineNumber_NotExist or Avanak_NotAvailable or UserName_Empty or Password_Empty or LineNumber_Empty or BackupLineNumber_Empty or SMSMessageText_Empty or AvanakMessageText_Empty or Mobile_Empty or Mobiles_Empty or Title_Empty or FirstNameOrLastName_Empty or URLAddress_Empty or UserNameOrPassword_Invalid or Mobile_Invalid or Mobiles_Invalid or Count_Invalid or FromRow_Invalid or FromDate_Invalid or FromDateTime_Invalid or ToDate_Invalid or ToDateTime_Invalid or FromDateIsAfterThanToDate or FromDateTimeIsAfterThanToDateTime or MessageID_Invalid or BulkID_Invalid or ContactID_Invalid or ContactGroupID_Invalid or CourseID_Invalid or CourseGroupID_Invalid or URLAddress_Duplicate or RelayMessageDeliveryID_Invalid or RelayRecieveMessageID_Invalid or Length_Invalid or Length_Exceeded</Status>
    </Data>
    </SendQuickOTPResult>
    </SendQuickOTPResponse>
    </soap12:Body>
    </soap12:Envelope>




    GET /webservice2.asmx/SendQuickOTP?UserName=string&Password=string&Mobile=string&CodeLength=string&OptionalCode=string HTTP/1.1
    Host: amootsms.com
    HTTP/1.1 200 OK
    Content-Type: text/xml; charset=utf-8
    Content-Length: length

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <SendOTPResult xmlns="http://tempuri.org/">
    <Status>ServerError or Failed or Success or AccountIsDemo or CreditNotEnough or LineNumber_NotExist or BackupLineNumber_NotExist or Avanak_NotAvailable or UserName_Empty or Password_Empty or LineNumber_Empty or BackupLineNumber_Empty or SMSMessageText_Empty or AvanakMessageText_Empty or Mobile_Empty or Mobiles_Empty or Title_Empty or FirstNameOrLastName_Empty or URLAddress_Empty or UserNameOrPassword_Invalid or Mobile_Invalid or Mobiles_Invalid or Count_Invalid or FromRow_Invalid or FromDate_Invalid or FromDateTime_Invalid or ToDate_Invalid or ToDateTime_Invalid or FromDateIsAfterThanToDate or FromDateTimeIsAfterThanToDateTime or MessageID_Invalid or BulkID_Invalid or ContactID_Invalid or ContactGroupID_Invalid or CourseID_Invalid or CourseGroupID_Invalid or URLAddress_Duplicate or RelayMessageDeliveryID_Invalid or RelayRecieveMessageID_Invalid or Length_Invalid or Length_Exceeded</Status>
    <Data>
    <Mobile>long</Mobile>
    <MessageID>long</MessageID>
    <Code>string</Code>
    <Status>ServerError or Failed or Success or AccountIsDemo or CreditNotEnough or LineNumber_NotExist or BackupLineNumber_NotExist or Avanak_NotAvailable or UserName_Empty or Password_Empty or LineNumber_Empty or BackupLineNumber_Empty or SMSMessageText_Empty or AvanakMessageText_Empty or Mobile_Empty or Mobiles_Empty or Title_Empty or FirstNameOrLastName_Empty or URLAddress_Empty or UserNameOrPassword_Invalid or Mobile_Invalid or Mobiles_Invalid or Count_Invalid or FromRow_Invalid or FromDate_Invalid or FromDateTime_Invalid or ToDate_Invalid or ToDateTime_Invalid or FromDateIsAfterThanToDate or FromDateTimeIsAfterThanToDateTime or MessageID_Invalid or BulkID_Invalid or ContactID_Invalid or ContactGroupID_Invalid or CourseID_Invalid or CourseGroupID_Invalid or URLAddress_Duplicate or RelayMessageDeliveryID_Invalid or RelayRecieveMessageID_Invalid or Length_Invalid or Length_Exceeded</Status>
    </Data>
    </SendOTPResult>





    POST /webservice2.asmx/SendQuickOTP HTTP/1.1
    Host: amootsms.com
    Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
    Content-Length: length

    UserName=string&Password=string&Mobile=string&CodeLength=string&OptionalCode=stringHTTP/1.1 200 OK
    Content-Type: text/xml; charset=utf-8
    Content-Length: length

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <SendOTPResult xmlns="http://tempuri.org/">
    <Status>ServerError or Failed or Success or AccountIsDemo or CreditNotEnough or LineNumber_NotExist or BackupLineNumber_NotExist or Avanak_NotAvailable or UserName_Empty or Password_Empty or LineNumber_Empty or BackupLineNumber_Empty or SMSMessageText_Empty or AvanakMessageText_Empty or Mobile_Empty or Mobiles_Empty or Title_Empty or FirstNameOrLastName_Empty or URLAddress_Empty or UserNameOrPassword_Invalid or Mobile_Invalid or Mobiles_Invalid or Count_Invalid or FromRow_Invalid or FromDate_Invalid or FromDateTime_Invalid or ToDate_Invalid or ToDateTime_Invalid or FromDateIsAfterThanToDate or FromDateTimeIsAfterThanToDateTime or MessageID_Invalid or BulkID_Invalid or ContactID_Invalid or ContactGroupID_Invalid or CourseID_Invalid or CourseGroupID_Invalid or URLAddress_Duplicate or RelayMessageDeliveryID_Invalid or RelayRecieveMessageID_Invalid or Length_Invalid or Length_Exceeded</Status>
    <Data>
    <Mobile>long</Mobile>
    <MessageID>long</MessageID>
    <Code>string</Code>
    <Status>ServerError or Failed or Success or AccountIsDemo or CreditNotEnough or LineNumber_NotExist or BackupLineNumber_NotExist or Avanak_NotAvailable or UserName_Empty or Password_Empty or LineNumber_Empty or BackupLineNumber_Empty or SMSMessageText_Empty or AvanakMessageText_Empty or Mobile_Empty or Mobiles_Empty or Title_Empty or FirstNameOrLastName_Empty or URLAddress_Empty or UserNameOrPassword_Invalid or Mobile_Invalid or Mobiles_Invalid or Count_Invalid or FromRow_Invalid or FromDate_Invalid or FromDateTime_Invalid or ToDate_Invalid or ToDateTime_Invalid or FromDateIsAfterThanToDate or FromDateTimeIsAfterThanToDateTime or MessageID_Invalid or BulkID_Invalid or ContactID_Invalid or ContactGroupID_Invalid or CourseID_Invalid or CourseGroupID_Invalid or URLAddress_Duplicate or RelayMessageDeliveryID_Invalid or RelayRecieveMessageID_Invalid or Length_Invalid or Length_Exceeded</Status>
    </Data>
    </SendOTPResult>



    که به چندین ورودی دارد که به شکل زیر است ممنون میشم راهنماییم کنید بفهمم باید چی کار کنم ؟!!!!!!!!




    UserName String نام کاربری شما در سامانه پیامک آموت
    Password String رمز عبور شما در سامانه پیامک آموت
    Mobile String موبایل دریافت کننده پیامک
    CodeLength Short طول کد (حداقل 4 رقم و حداکثر 8 رقم)
    OptionalCode String رمز یکبار مصرف سفارشی خود
    اگر خالی باشد رمز یکبار مصرف سمت سرور تولید می شود

  2. #2

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Soap

    لینک این Document هم از سایت اموت به صورت زیر است
    http://amootsms.com/webservice2.asmx?op=SendQuickOTP

  3. #3

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Soap

    درست شد هر کسی مشکل داشت از کد زیر استفاده کنه



    SoapObject request = new SoapObject(NAMESPACE, METHOD_NAME);



    SoapSerializationEnvelope envelope = new SoapSerializationEnvelope(SoapEnvelope.VER11);

    envelope.setOutputSoapObject(request);
    envelope.dotNet = true;

    try {
    HttpTransportSE androidHttpTransport = new HttpTransportSE(URL);
    androidHttpTransport.call(SOAP_ACTION, envelope);

    SoapObject response = (SoapObject) envelope.bodyIn;


    return response.getProperty(0).toString();



    }
    catch (Exception e) {
    Log.i("Log" , "E" + e.toString());
    }

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت بین پیاده سازی های SOAP
    نوشته شده توسط ali-baba در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 خرداد 1394, 16:44 عصر
  2. حرفه ای: نحوه راه اندازی وب سرویس ( Soap)
    نوشته شده توسط persian-boy در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1393, 22:52 عصر
  3. دریافت پیامک از طریق SOAP
    نوشته شده توسط wrangl3r در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1392, 16:24 عصر
  4. وب سرویس پیامک - soap
    نوشته شده توسط baran17862 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 22:09 عصر
  5. نوار پیشرفت در soap
    نوشته شده توسط Mehdi_FT در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1383, 17:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •