نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تاریخ شمسی در WinForm Application

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    35
    پست
    334

    Arrow تاریخ شمسی در WinForm Application

    با سلام خدمت شما برنامه نویسان عزیز :
    من از ویژوال استودیو 2015 و دات نت 4.6.2 استفاده می کنم.
    یک Console application و یک WinForm Application دارم.
    می خوام در هر Application بالا موقعی که دارم با DateTime کار می کنم تاریخ ها شمسی باشه و در دیتابیس هم شمسی ذخیره بشه و موقع خوندن از دیتابیس هم مشکلی پیش نیاد.
    روش های متعددی در فروم ذکر شده که همه خیلی قدیمی هستند.
    در حال حاضر بهترین روش برای شمسی کردن تاریخ چه روشی هست؟
    اگر از کلاس خاصی باید استفاده کنم لطفاً کلاس در پاسخ قرار دهید و بگویید چطور توسط این کلاس کل تاریخ ها شمسی می شوند!

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    sms.payamdizaj.ir
    سن
    27
    پست
    1,179

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    سلام خوب هستید.
    اگه میخواهید از برنامه تاریخ شمسی بگیرید و شمسی نمایش بدید.
    اگه ADO کار میکنید من روش Function میگم که شما تو روش Function نوع فیلد شما تو دیتابیس Date هستش. ولی موقع ذخیره تاریخ شمسی میفرستیم و توسط Function روی دیتابیس تاریخ شمسی میگرم و موقع ثبت به میلادی تبدیل میکنم و همین طور برعکس میخوام تاریخ مشاهده کنم از دیتابیس میلادی میگیرم و سمی به کاربر نمایش میدم.
    لینک دانلود فایل اسکریپت دیتابیس.
    2019-03-10_17-29-41.png

    (SELECT dbo.MakeCompleteShmsiDate('1992-06-03', '/') AS Expr1)

    تبدیل تاریم شمسی به میلادی
    2019-03-10_17-32-57.png

    select dbo.ShamsiToMiladi('1397/12/19')

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    35
    پست
    334

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    سلام :
    با تشکر از پاسخ شما
    میشه دقیق بفرمایید این اسکریپت چه کاری انجام می دهد؟
    USE [DBGabreston_Malard]
    GO
    /****** Object: UserDefinedFunction [dbo].[ADDSeparator] Script Date: 10/03/2019 17:25:27 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    -- Select dbo.ADDSeparator (1)
    CREATE FUNCTION [dbo].[ADDSeparator](@Num money)
    returns varChar(50)
    As
    Begin

    declare @Input varchar(50),@Output varchar(50)=''
    Set @Input=cast(cast(@Num as decimal) as varchar(50))
    declare @i int
    set @i=0
    while @i<=LEN(@Input)
    Begin
    set @Output=SUBSTRING(@Input,LEN(@Input)-@i,1)+@Output
    if(@i>0 and (@i+1)%3=0 And @i+1<LEN(@Input)) set @Output=','+@Output
    set @i=@i+1
    end
    return @Output
    End


    از فانکشن های MakeCompleteShmsiDate و ShamsiToMiladi در این اسکریپت خبری نیست!
    یعنی شما هم مثل من سمت دیتابیس تاریخ رو میلادی دارید و برای شمسی کردن از این فانکشن ها استفاده می کنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    sms.payamdizaj.ir
    سن
    27
    پست
    1,179

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    سلام خسته نباشید . من الان اسکریپتی که برای شما فرستادم مشاهده کردم کامل همه شون هستن و وقتی شما به دیتابیستون این اسکریپت میدید امکانات زیادی مثل محاسبه سن که نیاز نیست توسط نرم افزار انجام بشه با دادن تولد و وفات مثلا سن رو حساب میکنه و یا برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی .
    فانکشن MakeCompleteShmsiDate بهترین گذینه برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی هستش چون اونهایی که متولد 1250 هم هستن رو حساب میکنه .که این محاسبه تبدیل سال در MiladiToShamsi هم هستش ولی ایرادی که داره در سن های 1250 اشتباه حساب میکنه و یا حساب نمیکنه ولی از 1330 به بالاتر درست حساب میکنه چون برنامه که نوشته بودم برای ثبت اموات نیاز داشتم اونهای که متولد 1200 رو درست حساب کنه از این دستور استفاده کردم MakeCompleteShmsiDate و برای تبدیل شمسی به میلادی هم ShamsiToMiladi بهترین گذینه هستش که میتوانید استفاده کنید.
    و در قسمت پارامتر به جای تاریخ دستی بدید پارامتر تاریخ که قرار ارسال بشه به دیتابیس رو در اون تاریخ قرار بدید خودش تاریخ ذخیره میکنه.
    این روش روی ADO خوب جواب میده یک روش هم هستش در EF ولی به علت فوق کندی سرعت به هیچ عنوان بنده از EF اصلا استفاده نمیکنم چون فیلد های زیادی دارم که باید روش محاسبه انجام بشه و روی نوع فیلد varchar تاریخ شمسی امکانش نیست و از طرف دیگه نصف عملیات روی اطلاعات بنده روی دیتابیس هستش یعنی من مقدار هزینه میدم به دیتابیس خودش محاسبه میکنه همون ستون رو یعنی بنده کل دییتابیس هندل نمیکنم و فقط اون ستونی که ذخیره یا ویرایش میشه رو روی دیتابیس یه محاسبات خود جدول بعد از ذخیره و یا ویرایش برای بنده انجام میده و اطلاعات درست میکنه که اشتباه تو هیچ مواردی نباشه.
    و این بگم من این فانکشن ها رو ننوشتم کلی روی اینترنت گشتم دانلود کردم و ازشون استفاده میکنم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,682

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    نقل قول نوشته شده توسط majid_darab مشاهده تاپیک
    سلام :
    با تشکر از پاسخ شما
    میشه دقیق بفرمایید این اسکریپت چه کاری انجام می دهد؟
    USE [DBGabreston_Malard]
    GO
    /****** Object: UserDefinedFunction [dbo].[ADDSeparator] Script Date: 10/03/2019 17:25:27 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    -- Select dbo.ADDSeparator (1)
    CREATE FUNCTION [dbo].[ADDSeparator](@Num money)
    returns varChar(50)
    As
    Begin

    declare @Input varchar(50),@Output varchar(50)=''
    Set @Input=cast(cast(@Num as decimal) as varchar(50))
    declare @i int
    set @i=0
    while @i<=LEN(@Input)
    Begin
    set @Output=SUBSTRING(@Input,LEN(@Input)-@i,1)+@Output
    if(@i>0 and (@i+1)%3=0 And @i+1<LEN(@Input)) set @Output=','+@Output
    set @i=@i+1
    end
    return @Output
    End


    از فانکشن های MakeCompleteShmsiDate و ShamsiToMiladi در این اسکریپت خبری نیست!
    یعنی شما هم مثل من سمت دیتابیس تاریخ رو میلادی دارید و برای شمسی کردن از این فانکشن ها استفاده می کنید؟
    با سلام
    فایل دارای چندین فانکشن هست باید اسکرول کنید یا از قسمت سرچ برای پیدا کردن فانکشن مورد نظر استفاده کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    sms.payamdizaj.ir
    سن
    27
    پست
    1,179

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    اگه کل فانکشن ها رو بزنن روی دیتابیسش اضافه میشه و به کارش میاد و این هم بگم بعضی از این فانکشن ها باهم ارتباط داره به همین خاطر اسم دیتابیس خودشون بیدن و Executed کنند تا به دیتابیسشون کامل اضافه بیشه تا خطایی نده.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    35
    پست
    334

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    با سلام
    فایل دارای چندین فانکشن هست باید اسکرول کنید یا از قسمت سرچ برای پیدا کردن فانکشن مورد نظر استفاده کنید.
    حق با شماس،
    به خاطر فضای خالی زیر کدهای بالا به اشتباه افتادم.
    این که دوست عزیزمون این اسکریپت رو گذاشتن یعنی اینکه ایشون هم سمت sql server تاریخ ها رو میلادی دارن.
    کلاس هایی در دات نت و C#‎ داریم که Calendar رو به Persian تبدیل می کنند و روش اینکه در کل اپلیکیشن کل تاریخ ها شمسی شوند بسیار ساده است.
    اما مشکل اینجاست که سمت دیتابیس تاریخ ها میلادی ذخیره می شن موقع Insert در دیتابیس.
    من دنبال روشی هستم که موقع Insert تاریخ ها شمسی در دیتابیس ذخیره بشن.
    آیا راه کاری برای این موضوع وجود داره؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    sms.payamdizaj.ir
    سن
    27
    پست
    1,179

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    نقل قول نوشته شده توسط majid_darab مشاهده تاپیک
    حق با شماس،
    به خاطر فضای خالی زیر کدهای بالا به اشتباه افتادم.
    این که دوست عزیزمون این اسکریپت رو گذاشتن یعنی اینکه ایشون هم سمت sql server تاریخ ها رو میلادی دارن.
    کلاس هایی در دات نت و C#‎‎‎‎‎ داریم که Calendar رو به Persian تبدیل می کنند و روش اینکه در کل اپلیکیشن کل تاریخ ها شمسی شوند بسیار ساده است.
    اما مشکل اینجاست که سمت دیتابیس تاریخ ها میلادی ذخیره می شن موقع Insert در دیتابیس.
    من دنبال روشی هستم که موقع Insert تاریخ ها شمسی در دیتابیس ذخیره بشن.
    آیا راه کاری برای این موضوع وجود داره؟
    بله خیلی ساده هم هستش تبدیل تاریخ سمت سرور بدوه هیچ مشکلی
    این دستور ذخیره تاریخ روی دیتابیس هستش

    INSERT INTO Tbl_Ebtal_Shenasname
    (ESH_CM_Code_Mali, ESH_SHS_ShomareSanad, ESH_Mahal_Sabt, EHS_Username, ESH_Date_Sabt_Sanad, ESH_Time, ESH_IP)
    VALUES ( @ESH_CM_Code_Mali, @ESH_SHS_ShomareSanad, @ESH_Mahal_Sabt, @EHS_Username,(select dbo.ShamsiToMiladi( @ESH_Date_Sabt_Sanad)), @time, @ESH_IP)



    حالا این قسمت توجه کنید. درست تاریخ شمسی شما ارسال میکنید به سمت سرور اون پارامتری که معرفی کردید روی برنامه رو میگیرید و تاریخ شمسی به اون پارامتر میفرستید و اون تاریخ میبینی شمسی هستش قبل از ذخیره تبدیل میشه به میلادی و ذخیره میشه داخل دیتابیس


    INSERT INTO Tbl_Ebtal_Shenasname
    (ESH_Date_Sabt_Sanad)
    VALUES ((select dbo.ShamsiToMiladi( @ESH_Date_Sabt_Sanad)))


    حالا برعکس اش تاریخ روی دیتابیس میلادی ولی شمسی میخواهی مشاهده کنید.
    تبدیل تاریخ میلادی به شمسی روی دیتابیس و نمایش روی یتاگرید ویو یا هرجا دیگه

    SELECT ESH_ID, ESH_CM_Code_Mali, ESH_SHS_ShomareSanad, ESH_Mahal_Sabt, EHS_Username,
    (select [dbo].[MakeCompleteShmsiDate](Tbl_Ebtal_Shenasname.ESH_Date_Sabt_Sanad , '/')) AS ESH_Date_Sabt_Sanad, ESH_Time, ESH_IP
    FROM Tbl_Ebtal_Shenasname

    اینجا توجه کنید.
    اون فیلدی که نیاز دارم از دیتابیس میگیرم و میبینی تاریخ میلادی همون لحظه تبدیل میکنه به شمسی هرچندتا باشه میشه شمسی.

    SELECT (SELECT dbo.MakeCompleteShmsiDate(Tbl_Ebtal_Shenasname.ESH _Date_Sabt_Sanad, '/') AS Expr1) AS ESH_Date_Sabt_Sanad
    FROM Tbl_Ebtal_Shenasname

    فقط یه نکته قبل از ارسال تاریخ به سمت سرور یا برعکس نمایش از سرور حتما تاریخ جود داشته باشه یعنی چی موقع ثبت تاریخ درست بیدن و یا برعکس تاریخ میلادی در دیتابیس باشه.
    خود من یه کلک رشتی زدم بابت این موضوع قبل از ذخیره تاریخ تو یک کادر متن مخفی وقتی کاربر تاریخ میده حتی یک عدد کم بده کادر متن خالی میشه اگه درست بده کادر متن تاریخ میلادی میگیره یعنی تاریخ به شمسی میده درست باشه معادلش میلادی میشه در کادر متن مخفی برای اینکه بدانم کاربر تاریخ درست میشه اگه معادل داشته باشه و معادل ذخیره نمیکنم و همون شمسی ذخیره میکنم برای اینکه بهش نشان بدم چقدر برنامه هوشمند عمل میکنه تاریخ داده درست ولی تاریخ اسفند 29 روزه هستش نه 30 روز چون تاریخ 30 روز نداریم بهش میگم تاریخ اشتباه لطفا تاریخ درست بده که این طوری از داده تاریخ اشتباه قبل از ذخیره و همین طور از به وجود آمدن تمام خطا ها جلوگیری میکنم.
    و برعکس اگه بخوان تاریخ میلادی شمسی نشان میدم باید تاریخ موجود باشه نباشه سیستم ایراد میگیره برای اینکه برای اونهایی که هنوز تاریخ ندارن سیستم بهش گیر نده یه دستور شرطی داخل کوئری ام مینویسم و سیستم اونهای که تاریخ نداره بهش گیر نمیده به صورت خیلی ساده.

    select CASE WHEN Tbl_Sabt_Motovafy_Gabz_Pesh_And_Sanad_Gabr.SM_Deat h IS NULL
    THEN N'' WHEN Tbl_Sabt_Motovafy_Gabz_Pesh_And_Sanad_Gabr.SM_Deat h IS NOT NULL THEN
    (SELECT dbo.MakeCompleteShmsiDate(Tbl_Sabt_Motovafy_Gabz_P esh_And_Sanad_Gabr.SM_Death, '/') AS Expr1) END AS SM_Death
    from Table1

    با این دستور اون فیلدهای که تاریخ ندارن میبینه تاریخ نداره موقع نمایش خالی نشان میدم اگه تاریخ داشت تبدیل میکنم به شمسی تاریخ رو

  9. #9

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید . من الان اسکریپتی که برای شما فرستادم مشاهده کردم کامل همه شون هستن و وقتی شما به دیتابیستون این اسکریپت میدید امکانات زیادی مثل محاسبه سن که نیاز نیست توسط نرم افزار انجام بشه با دادن تولد و وفات مثلا سن رو حساب میکنه و یا برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی .
    فانکشن MakeCompleteShmsiDate بهترین گذینه برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی هستش چون اونهایی که متولد 1250 هم هستن رو حساب میکنه .که این محاسبه تبدیل سال در MiladiToShamsi هم هستش ولی ایرادی که داره در سن های 1250 اشتباه حساب میکنه و یا حساب نمیکنه ولی از 1330 به بالاتر درست حساب میکنه چون برنامه که نوشته بودم برای ثبت اموات نیاز داشتم اونهای که متولد 1200 رو درست حساب کنه از این دستور استفاده کردم MakeCompleteShmsiDate و برای تبدیل شمسی به میلادی هم ShamsiToMiladi بهترین گذینه هستش که میتوانید استفاده کنید.
    و در قسمت پارامتر به جای تاریخ دستی بدید پارامتر تاریخ که قرار ارسال بشه به دیتابیس رو در اون تاریخ قرار بدید خودش تاریخ ذخیره میکنه.
    این روش روی ADO خوب جواب میده یک روش هم هستش در EF ولی به علت فوق کندی سرعت به هیچ عنوان بنده از EF اصلا استفاده نمیکنم چون فیلد های زیادی دارم که باید روش محاسبه انجام بشه و روی نوع فیلد varchar تاریخ شمسی امکانش نیست و از طرف دیگه نصف عملیات روی اطلاعات بنده روی دیتابیس هستش یعنی من مقدار هزینه میدم به دیتابیس خودش محاسبه میکنه همون ستون رو یعنی بنده کل دییتابیس هندل نمیکنم و فقط اون ستونی که ذخیره یا ویرایش میشه رو روی دیتابیس یه محاسبات خود جدول بعد از ذخیره و یا ویرایش برای بنده انجام میده و اطلاعات درست میکنه که اشتباه تو هیچ مواردی نباشه.
    و این بگم من این فانکشن ها رو ننوشتم کلی روی اینترنت گشتم دانلود کردم و ازشون استفاده میکنم.
    سلام
    کلا میشه از MakeCompleteShmsiDate بصورت دائم استفاده کرد نه اون یکی تابع ؟ یعنی کل کارهارو با این انجام داد و به قول شما از 1200 حساب کنه چه برای ی نمایش ساده چه محاسبه تولد و.....

  10. #10

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    بنده طبق فایل و دستورات sql ک در پست 2 قرار داده بودید اقدام کردم تبدیل و نحوه کار به درستی انجام میده ولی دلیل خطا تصویر 1 و عدم شناسایی در عکس دوم رو متوجه نمیشم؟

    111.png

    123.png

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    sms.payamdizaj.ir
    سن
    27
    پست
    1,179

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    نقل قول نوشته شده توسط mrhunter مشاهده تاپیک
    سلام
    کلا میشه از MakeCompleteShmsiDate بصورت دائم استفاده کرد نه اون یکی تابع ؟ یعنی کل کارهارو با این انجام داد و به قول شما از 1200 حساب کنه چه برای ی نمایش ساده چه محاسبه تولد و.....
    در این تاپیک بگم درسته تاریخ من میلادی هتش و میخوام از این بین دو تا تاریخ بگردم از این MakeCompleteShmsiDate تابع استفاده میکنم داخل اسکیول اون تبدیل میکنم و از تاریخ شمسی بین تاریخ میگیردم و بدون مشکل تو اون رنج تاریخ میگیرده و بهم اطلاعات میده. بابت محاسبه تاریخ تولد باید تاریخ میلادی باشه بخاطر همین من تاریخ Dateو زمان Time خالی میزارم و ساعت ورود و خروج راحت هر کدام جداگانه حساب میکنم. و برای تاریخ تولد عمل محاسبه روی اطلاعات دادم به اسکیول یعنی بعد از Insert یا Update توسط Trigger روی همون ستون عملیات انجام میدم که زیاد روی برنامه ام کدننویسم یعنی بیشتر کارهای کدنویسی رو دادم به اسکیول که سمت سرور همه بررسی ها انجام بشه تا این ور زیاد کدننویسم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    sms.payamdizaj.ir
    سن
    27
    پست
    1,179

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    نقل قول نوشته شده توسط mrhunter مشاهده تاپیک
    بنده طبق فایل و دستورات sql ک در پست 2 قرار داده بودید اقدام کردم تبدیل و نحوه کار به درستی انجام میده ولی دلیل خطا تصویر 1 و عدم شناسایی در عکس دوم رو متوجه نمیشم؟

    111.png

    123.png
    در مورد تصویر اول داره میگیه دستور داری تکراری ایجاد میکنی ایجاد شده دستور داخل اسکیول شما برای تبدیل میلادی به شمسی باید از این دستور MakeCompleteShmsiDate استفاده کنید . و برای شمسی به میلادی از این دستور ShamsiToMiladi استفاده کنید. چون این دوتا کارشون خیلی خوب و بدون ایراد انجام میدنولی MiladiToShamsi یه ایراد که داره از سال 1330 به اینور خوب تبدیل میکنه قبل اون ایراد داره.

  13. #13

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    در مورد تصویر اول داره میگیه دستور داری تکراری ایجاد میکنی ایجاد شده دستور داخل اسکیول شما برای تبدیل میلادی به شمسی باید از این دستور MakeCompleteShmsiDate استفاده کنید . و برای شمسی به میلادی از این دستور ShamsiToMiladi استفاده کنید. چون این دوتا کارشون خیلی خوب و بدون ایراد انجام میدنولی MiladiToShamsi یه ایراد که داره از سال 1330 به اینور خوب تبدیل میکنه قبل اون ایراد داره.
    خب من دقیقا فایل اسکریپت رو open و اجرا کردم پس چرا میگه دستور تکراری؟ ایا مشکل ساز میشه یا نه؟و چطور میشه حلش کرد

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    sms.payamdizaj.ir
    سن
    27
    پست
    1,179

    نقل قول: تاریخ شمسی در WinForm Application

    منظورم از تکراری ممکن اشتباه دوبار زده باشی بار اول اجرا شده و بار دوم زدید اجرا بشه نه مشکل ساز نیست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین
    نوشته شده توسط Iman_1365 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 34
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1394, 03:42 صبح
  2. سوال: کتاب winform application
    نوشته شده توسط ravand در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 تیر 1392, 17:58 عصر
  3. نمایش محتویات فارسی mysql دربرنامه WINFORM CSharp
    نوشته شده توسط Mehdi_FT در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 آذر 1389, 19:17 عصر
  4. کسی html Editor برای winform سراغ نداره؟
    نوشته شده توسط mojtaba-saleh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1387, 20:37 عصر
  5. فرق اساسی بین برنامه های WinForm .Net و VCL App .Net ؟
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1383, 16:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •