نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتقال داده از IEnumerable به DataTable

  1. #1

    انتقال داده از IEnumerable به DataTable

    سلام و خسته نباشید دوستان بنده میخوام اطلاعات از یک کلاس دیگه دریافت کنم که به این صورت اطلاعات را از کلاس Helper ام میگیرم که کل دستورات دیتابیس بنده توسط Helper مدیریت میشه.

    public IEnumerable<StateSite.GetState> GetState()
    {
    List<StateSite.GetState> stateSites = new List<StateSite.GetState>();
    SqlCommand commnd = new SqlCommand();
    var dicData = new Dictionary<string, string>();
    dicData[at + StatementType] = P_StateSite.GetState;
    stateSites = hlp.DataReaderMapToList<StateSite.GetState>(commnd , P_StateSite.Pro_StateSite, dicData);
    return stateSites;
    }

    این دستور بنده در کلاس هستش که برای نمایش اطلاعات ازش استفاده میکنم.
    و برای دیتاگرید ویو دستور به این صورت صدا میزنم و اطلاعات میخونه و نمایش میده.

    dgv.DataSource = stateSite.CheckDate().ToList();

    ولی مشکل سر این دارم برای نمایش در DataTable چیکار باید انجام بیدم چون به این صورت

    stateSite.CheckDate().ToList();

    بخوام اطلاعات بریزم داخل DataTable قبول نمیکنه و از روش ADO هم استفاده میکنم.

  2. #2

    نقل قول: انتقال داده از IEnumerable به DataTable

    سلام خوب هستید دوستان عزیز استاد عزیزم پیغام بنده دید و خصوصی تلگرام جواب داد و این هم پاسخ این سوال.
    یه کلاس خارجی به صورت Public درست میکنید و این دستور درونش قرار میدید.

    public DataTable ToDataTable<T>(IEnumerable<T> items)
    {
    // Create the result table, and gather all properties of a T
    DataTable table = new DataTable(typeof(T).Name);
    PropertyInfo[] props = typeof(T).GetProperties(BindingFlags.Public | BindingFlags.Instance);

    // Add the properties as columns to the datatable
    foreach (var prop in props)
    {
    Type propType = prop.PropertyType;

    // Is it a nullable type? Get the underlying type
    if (propType.IsGenericType && propType.GetGenericTypeDefinition().Equals(typeof( Nullable<>)))
    propType = new NullableConverter(propType).UnderlyingType;

    table.Columns.Add(prop.Name, propType);
    }

    // Add the property values per T as rows to the datatable
    foreach (var item in items)
    {
    var values = new object[props.Length];
    for (var i = 0; i < props.Length; i++)
    values[i] = props[i].GetValue(item, null);

    table.Rows.Add(values);
    }

    return table;
    }

    و نحوه صدا زدن دستور

    DataTable dt =ToDataTable(stateSite.GetState());

    به این صورت هروقت نیاز دارم از IEnumerable میریزم اطلاعات داخل DataTable

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: انتقال داده از IEnumerable به DataTable

    سلام وقت بخیر. میتونید تلگرامتون رو بگید چندتا سوال و راهنمایی میخواستم.

تاپیک های مشابه

  1. فرق بین IEnumerable و IQueryable ؟
    نوشته شده توسط behzadbb1987 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1396, 17:28 عصر
  2. jquery datatable یا bootstrap datatable ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1392, 06:20 صبح
  3. کپی کردن یک ستون از datatable در datatable دیگر با کمک linq
    نوشته شده توسط saba106 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 13:22 عصر
  4. کپی کردن یک ستون از datatable در datatable دیگر با کمک linq
    نوشته شده توسط saba106 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 11:35 صبح
  5. حرفه ای: تبدیل IEnumerable به IEnumerable<T>, برای اعمال where در صورتیکه نوع T را نمی دانیم
    نوشته شده توسط hhiliahh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1391, 10:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •