نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ذخیره اطلاعات در دیتابیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار shahzadeh_jadid
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    32

    Question مشکل در ذخیره اطلاعات در دیتابیس

    سلام
    من با استفاده از Linq و دستورات Insert,Update,Delete در برنامه مقادیر موجود در دیتابیس رو تغییر میدم ، در ظاهر برنامه همه چی مرتبه بدون هیچ خطایی برنامه اجرا میشه و مشکلی نیست(مثلا یک رکورد را حذف میکنم دیگه اونو بهم نشون نمیده) ولی زمانی که برنامه رو میبندم و مجدد باز می کنم تغییرات به حالت اولیه برگشته اند و انگار کاری روی Database انجام نشده.
    مقادیر موجود در دیتابیس رو به صورت دستی هم چک کردم ولی هیچ تغییری روی آن اعمال نشده
    نمیدونم ربطی داره یا نه ولی دیتابیس من بصورت Express هستش

    نمونه کد حذف رکورد:



    private void btn_delete_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int rowcurrent;
    rowcurrent = Convert.ToInt32(GView.CurrentRow.Cells["inv_id"].Value);
    var db = new LinqDataContext();
    using (LinqDataContext DC = new LinqDataContext())
    {
    inventori inv = DC.inventoris.Single(s => s.inv_id == rowcurrent);
    DC.inventoris.DeleteOnSubmit(inv);
    DC.SubmitChanges();
    };

    }



  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار shahzadeh_jadid
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    32

    نقل قول: مشکل در ذخیره اطلاعات در دیتابیس

    کسی نیست راهنماییم کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    sms.payamdizaj.ir
    سن
    27
    پست
    1,179

    نقل قول: مشکل در ذخیره اطلاعات در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط shahzadeh_jadid مشاهده تاپیک
    کسی نیست راهنماییم کنه؟
    بابت حذف میخواهید انجام بدید از گرید ویو به جای یک متغییر داخل از یک Label استفاده کنید اول اون Label به حالت نمایش باشه و وقتی اون ستون از دیتاگرید ویو انتخاب میکنید مشاهده کنید ببنید ستون مورد نظر مقدار ID قرار میده داخل Label و وقتی مقدار مورد نظر رو از دیتاگرید ویو به Label ریختید. اون موقع شما تو حذف به جای این که متغییر بگیرید مقدار شناسه ستونی که باید حذف بشه از Label میگیرید و اون ستون مورد نظر حذف میشه و بعد از حذف هم دستور نمایش صدا بزنید که وقتی از دیتابیس حذف بشه معلوم میشه همون لحظه ستون از دیتاگریدویو میره. یعنی اول حذف و بعد دوباره نمایش بدید اطلاعات.
    این طوروی معلوم میشه ستون وقتی حذف میزدید نمیگیرفت ولیچون الان شناسه اش رو از دیتابیس داره حذف شده وقتی دیدید مشکل شناسه دریافتی حل شد اون Label مخفی کنید. خود من برای اینکه خیال ام راحت باشه ستون مورد نظر به درستی حذف میشه همین کار رو انجام دادم.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ذخیره اطلاعات در دیتابیس


  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار shahzadeh_jadid
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    32

    نقل قول: مشکل در ذخیره اطلاعات در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    ممنون دیتابیس رو باید رو حالت Copy if newer تنظیم میکردم که حل شد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 16:11 عصر
  2. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 16:14 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:36 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:56 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •