نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    100

    Question ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

    درود دوستان
    میخوام بانک اطلاعاتی برنامه ام از نوع Sql server Express باشد
    روش ساخت بانک های اطلاعاتی Sql Server Enterprise و یا Sql Compact را میدانم، ولی شیوه ساخت Sql server Express رو نمی دانم

    در نت هم گشتم درست متوجه نشدم چطوری و از کجا باید شروع کنم برای ساخت، اگر امکانش هست لطفا راهنمایی کنید
    سپاس


    مشخصات برنامه:
    زبان سی شارپ
    ویژوال استودیو 2015

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    100

    نقل قول: ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

    مهندسین عزیز راهنمایی لطفا

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,659

    نقل قول: ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

    سلام
    به صورت ساده بخوام بگم اینها ورژن های مختلفی از sql server هستند و تفاوتی در طراحی و ساخت جداول ندارن. فقط ورژن express امکانات کمتری داره و enterprise نسخه کاملتری هست. یعنی در زمان اجرای نرم افزار در سیستم کاربر نسخه express یکسری امکانات کمتری به کاربر میده مثل محدودیت در حجم دیتابیس و ... ولی همانطور که گفتم برای ساخت جداول و ... تفاوتی ندارند. این لینک رو مطالعه کنید. البته خودم از compact استفاده نکردم دوستان دیگه اگه نظری دارن بفرمایند.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    100

    نقل قول: ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    به صورت ساده بخوام بگم اینها ورژن های مختلفی از sql server هستند و تفاوتی در طراحی و ساخت جداول ندارن. فقط ورژن express امکانات کمتری داره و enterprise نسخه کاملتری هست. یعنی در زمان اجرای نرم افزار در سیستم کاربر نسخه express یکسری امکانات کمتری به کاربر میده مثل محدودیت در حجم دیتابیس و ... ولی همانطور که گفتم برای ساخت جداول و ... تفاوتی ندارند. این لینک رو مطالعه کنید. البته خودم از compact استفاده نکردم دوستان دیگه اگه نظری دارن بفرمایند.
    تفاوتون رو میدونم
    منظورم شیوه ساخت دیتابیس اکسپرس هست، اونو نمی دونم
    برای ساخت کجا برم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,659

    نقل قول: ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

    SQL Server Management Studio

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    100

    نقل قول: ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

    پس اینی که من از داخل محیط ویژال استودیو ساختم چی هست؟ Local هست یعنی؟







  7. #7
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    100

    نقل قول: ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

    پس اینی که من از داخل محیط ویژال استودیو ساختم چی هست؟
    Local هست یعنی؟

    اینو داخل خود برنامه ویژوال استودیو ساختم و از اس کیو ال استودیو منجمنت استفاده نکردم






  8. #8
    کاربر دائمی آواتار farhad_shiri_ex
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    865

    نقل قول: ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

    پس اینی که من از داخل محیط ویژال استودیو ساختم چی هست؟
    Local هست یعنی؟
    بله دیتابیس تون به صورت لوکال ساخته شده! فرقی نداره که با ویژوال استودیو بسازید یا با SSMS فقط ویژوال استودیو امکانات کمتری داره برای ساخت دیتابیس!
    نوع Sql Server هم که تو تاپیک قبلی توضیح دادند!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    100

    نقل قول: ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    بله دیتابیس تون به صورت لوکال ساخته شده! فرقی نداره که با ویژوال استودیو بسازید یا با SSMS فقط ویژوال استودیو امکانات کمتری داره برای ساخت دیتابیس!
    نوع Sql Server هم که تو تاپیک قبلی توضیح دادند!
    بحث اینه که من نمیخوام لوکال بسازم، میخوام اکسپرس بسازم، چطوری این کارو کنم؟
    امکانش هست مرحله به مرحله یکی از دوستان لطف کنند توضیح بدن

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    100

    نقل قول: ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

    دوستان راهنمایی لطفا

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,666

    نقل قول: ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

    نقل قول نوشته شده توسط booysusa مشاهده تاپیک
    دوستان راهنمایی لطفا
    اسپرس ساختنی نیست. شما همون دیتابیستو بساز. بعد رو سیستم مشتریت نسخه اکسپرس رو نصب کن . برا کانکشنت هم از کد زیر استفاده کن.تموم
    این برا اتچ کردن دیتابیست(که بار اول که نرم افزارت ران میشه دیتابیس رو به سرورت باید اتچ کنی)


    Server=.\SQLExpress;AttachDbFilename=C:\MyFolder\MyDataFile.mdf;Database=dbname;



    بعد کانکشنتو اینجور مینویسی


    Server=.\SQLExpress;Database=myDataBase;User Id=myUsername;
    Password
    =myPassword;


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    100

    نقل قول: ساخت دیتابیس از نوع Sql server Express

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    اسپرس ساختنی نیست. شما همون دیتابیستو بساز. بعد رو سیستم مشتریت نسخه اکسپرس رو نصب کن . برا کانکشنت هم از کد زیر استفاده کن.تموم
    این برا اتچ کردن دیتابیست(که بار اول که نرم افزارت ران میشه دیتابیس رو به سرورت باید اتچ کنی)


    Server=.\SQLExpress;AttachDbFilename=C:\MyFolder\MyDataFile.mdf;Database=dbname;



    بعد کانکشنتو اینجور مینویسی


    Server=.\SQLExpress;Database=myDataBase;User Id=myUsername;
    Password
    =myPassword;


    بسیار سپاس جناب مرادی گرامی
    پس من با Microsoft SQL Server Management Studio بسازم

تاپیک های مشابه

  1. تغییر دیتابیس از sql server express به enterprise
    نوشته شده توسط mjt10063 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 تیر 1393, 01:08 صبح
  2. مبتدی: دو کامپیوتر و یک دیتا بیس و SQL Server 2008 (Express)
    نوشته شده توسط pouyan66 در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 28 آبان 1389, 19:38 عصر
  3. سوال: دو دیتا بیس در سایت از نوع sqlserver express
    نوشته شده توسط hamid_urmia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 22:16 عصر
  4. سوال: لود کردن فایل دیتا بیس sql در sql server express
    نوشته شده توسط seyed ehsan در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 23:42 عصر
  5. attach کردن دیتابیس به sql server 2005 express
    نوشته شده توسط gooran در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1387, 18:48 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •