نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال درباره ایجاد کلاس اختصاصی و استفاده از آن

  1. #1

    Question سوال درباره ایجاد کلاس اختصاصی و استفاده از آن

    با سلام
    من میخوام یک کلاسی ایجاد کنم که به صورت library لود کنم و ازش استفاده کنم حالا این کلاس خودش نیاز به یک کلاس دیگه داره که اونو توش لود کردم ولی کار نمیکنه و ارور داره کسی میدونه چطوری این ارور حل میشه

    <?php
    //if ( ! defined('BASEPATH')) exit('No direct script access allowed');

    class site_stats
    {

    function chap(){
    require_once 'jdf.php';
    $jdf = new Jdf();
    $time = $jdf->jdate();
    return $time;
    }
    }


    متغیر time رو تو کنترلر بعد لود library پاس دادم به ی متغیر دیگه و var_dump کردم که پیام خطای زیرو میده
        public function state(){
    $this->load->library("site_stats");
    $text = $this->site_stats->chap();
    var_dump($text);
    }



    An uncaught Exception was encountered

    Type: ArgumentCountError
    Message: Too few arguments to function Jdf::jdate(), 0 passed in C:\wamp64\www\codeigniter\application\libraries\si te_stats.php on line 11 and at least 1 expected
    Filename: C:\wamp64\www\codeigniter\application\libraries\jd f.php
    Line Number: 10
    Backtrace:
    File: C:\wamp64\www\codeigniter\application\libraries\si te_stats.php
    Line: 11
    Function: jdate

    File: C:\wamp64\www\codeigniter\application\controllers\ admin\Status.php
    Line: 19
    Function: chap

    File: C:\wamp64\www\codeigniter\index.php
    Line: 315
    Function: require_once


    آخرین ویرایش به وسیله m4meysam98 : دوشنبه 20 اسفند 1397 در 12:44 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    نقل قول: سوال درباره ایجاد کلاس اختصاصی و استفاده از آن

    شما باید در کلاس خودتون در متدی که میخواین کلاس دیگهای رو لود کنید از Ci نمونه ایجاد کنید :
    $CI = &get_instance();

    . و حالا کلاس دیگه رو لود کنید :
    $CI = &get_instance();
    $CI->load->library('otherClass');

تاپیک های مشابه

  1. ساخت Button اختصاصی [آموزش + سورس]
    نوشته شده توسط barnamenevisjavan در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 دی 1393, 22:52 عصر
  2. قیمت برنامه اختصاصی با سورس یا بدون سورس؟
    نوشته شده توسط peymang در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 30 خرداد 1393, 20:32 عصر
  3. سوال : تنظیمات درگاه اختصاصی
    نوشته شده توسط l3aran در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1392, 18:02 عصر
  4. سوال: استفاده از فونت های اختصاصی
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1390, 10:37 صبح
  5. سوال: یک سوال مهم در مورد سرور های اختصاصی (Dedicate)
    نوشته شده توسط kabir.1365 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 اردیبهشت 1388, 13:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •