نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رجیستر کردن dll

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    رجیستر کردن dll

    سلام
    یک dll نوشتم که یه پیغام نشون میده و کار خاصی نمی کنه
    وقتی با دستور regsvr32 می خوام رجیسترش کنم ارور dllregisterserver was not found میده
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: رجیستر کردن dll

    نقل قول نوشته شده توسط komeil64 مشاهده تاپیک
    سلام
    یک dll نوشتم که یه پیغام نشون میده و کار خاصی نمی کنه
    وقتی با دستور regsvr32 می خوام رجیسترش کنم ارور dllregisterserver was not found میده
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    هر DLL که نیاز به رجیستر کردن نداره. برا چی میخواید رجیستر کنید؟
    OLE controls نیاز به رجیستر شدن دارند.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    نقل قول: رجیستر کردن dll

    بهرحال تسکی دارم انجام میدم که نیاز به رجیستر داره

  4. #4

    نقل قول: رجیستر کردن dll

    نقل قول نوشته شده توسط komeil64 مشاهده تاپیک
    بهرحال تسکی دارم انجام میدم که نیاز به رجیستر داره
    Task که دارید چه ربطی به رجیستر کردن DLL داره ؟ در صورتی که DLL نتونید رجیستر کنید! البته قبلش بهتر از محیط cmd با کاربر admin ببنید می تونید رجیستر کنید من قبلا این کار را کردم !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    نقل قول: رجیستر کردن dll

    منظورم تسک کاری در جواب دوستمون بود
    دقیقا با دستور regsvr32 با cmd دارم تست می کنم
    غیر از خود کد های dll برای رجیستر شدن باید فانکشن خاصی توی کد قرار داده بشه؟

  6. #6

    نقل قول: رجیستر کردن dll

    نقل قول نوشته شده توسط komeil64 مشاهده تاپیک
    منظورم تسک کاری در جواب دوستمون بود
    دقیقا با دستور regsvr32 با cmd دارم تست می کنم
    غیر از خود کد های dll برای رجیستر شدن باید فانکشن خاصی توی کد قرار داده بشه؟
    نوشتن کتابخانه های DLL در ویندوز اگر در ++C بخواهید استفاده کنید حالا با هر کامپایلری ++VC ویا Mingw باشه باید از declspec__ و dllimport استفاده کنید طبق لینک زیر
    https://docs.microsoft.com/en-us/cpp...t?view=vs-2017
    که نیازی هم رجستیر کردن نداره !
    و اگر بخواهید برای MFC ویا Visual C++‎ Win32 استفاده کنید کمی متفاوت تر هست به لینک زیر رجوع کنید.
    https://docs.microsoft.com/en-us/cpp...ializing-a-dll

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 فروردین 1393, 07:57 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1392, 14:05 عصر
  3. سوال: دستورات گرفتن Backap از یک کلید خاص از رجیستری و اعمال بکاپ گرفته شده به رجیستری؟
    نوشته شده توسط arash020 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 08:18 صبح
  4. سوال: رجیستر کردن کریستال ریپورت در ویژوال استودیو2005
    نوشته شده توسط شرلوک هلمز در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1387, 00:17 صبح
  5. سوال: دسترسی به رجیستری در حالت رجیستری غیر فعال شده
    نوشته شده توسط rezanew در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 12:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •