نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دلیل پیاده سازی IDesignTimeDbContextFactory در لایه ef core

  1. #1

    Lightbulb دلیل پیاده سازی IDesignTimeDbContextFactory در لایه ef core

    با سلام

    من خواستم بدونم دلیل پیاده سازی کلاس زیر در لایه ef که بر پایه onion architecture پیاده سازی شده چی هست ؟ و عملا چه کاری انجام می ده ؟ و بخواهیم رشته Connection string را از app setting بخونه باید چه کاری انجام بدیم ؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: دلیل پیاده سازی IDesignTimeDbContextFactory در لایه ef core

    چون ممكنه DbContext شما وابستگي‌هاي زيادي بهش تزريق شده باشه، پيدا كردنشون در زمان ساخت migrations ممكن هست دردسر ساز باشه. به همين جهت توسط اين كلاس ويژه مشخص مي‌كنيد كه چطور بايد اين DbContext رو وهله سازي كرد.

  3. #3

    نقل قول: دلیل پیاده سازی IDesignTimeDbContextFactory در لایه ef core

    نقل قول نوشته شده توسط anubis_ir مشاهده تاپیک
    چون ممكنه DbContext شما وابستگي‌هاي زيادي بهش تزريق شده باشه، پيدا كردنشون در زمان ساخت migrations ممكن هست دردسر ساز باشه. به همين جهت توسط اين كلاس ويژه مشخص مي‌كنيد كه چطور بايد اين DbContext رو وهله سازي كرد.
    سلام

    تشکر از پاسخ خوبتون . چطور می تونم رشته connection string رو جدا کنم که بعد از Publish مثل پروژه وب از داخل appjson عوض کنم ؟ الان داخل یک class library نوع .net standard هستم

    class TestDbContextFactory : IDesignTimeDbContextFactory<TestDbContext>
    {
    public TestDbContext CreateDbContext(string[] args)
    {
    var builder = new DbContextOptionsBuilder();
    return new TestDbContext(builder.UseSqlServer(@"data source=.;integrated security=true;initial catalog=testdbb").Options);
    }
    }


    تشکر از شما

تاپیک های مشابه

  1. نحوه پیاده سازی Resource ها در Asp.net Core
    نوشته شده توسط pArisA1986 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1396, 09:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •