نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل ایجاد ارتباط بین پایگاه داده و سرور MYSQL در نرم افزار NETBEANS

  1. #1

    مشکل ایجاد ارتباط بین پایگاه داده و سرور MYSQL در نرم افزار NETBEANS

    با سلام و درود خدمت مدیران محترم تالار برنامه نویسی جاوا و جامعه برنامه نویسان - هموطنان و دوستان محترم.
    بنده عضو جدید تالار برنامه نویسی جاوا شده ام و قصد انجام برنامه نویسی پایگاه داده را دارم.
    لطف دست بنده را بگیرید و بنده را از دانش باارزش خود بهره مند نمایید.

    مشکل اساسی :
    MYSQL , SQLSERVER را نصب کرده ام.
    در نرم افزار NETBEANS می خواهم بین سرور MYSQL با پایگاه داده ارتباط برقرار کنم. تنظیمات آنرا می دانم و انجام می دهم اما پیغام خطا مبنی بر عدم ارتباط می دهد.
    تصویری از محیط نرم افزار را برایتان ارسال می کنم.

    NETBEANS2.JPG


    در کادر تنظیما زیر چه مقادیری را باید پر کنیم؟؟
    NETBEANS3.JPG

    لطفاً - خواهشا - التماس می کنم جزییات تنظیمات اتصال را را آموزش دهید.
    با تشکر.
    مویدی 09039130464

  2. #2

    نقل قول: مشکل ایجاد ارتباط بین پایگاه داده و سرور MYSQL در نرم افزار NETBEANS

    لطفاً - خواهشا - التماس می کنم جزییات تنظیمات اتصال را را آموزش دهید.
    دوست عزیز به تالار خوش اومدید نیازی به خواهش و التماس نیست کمی صبور باشید حتما به جواب خواهید رسید.

    مشکل اساسی :
    MYSQL , SQLSERVER را نصب کرده ام.
    در نرم افزار NETBEANS می خواهم بین سرور MYSQL با پایگاه داده ارتباط برقرار کنم. تنظیمات آنرا می دانم و انجام می دهم اما پیغام خطا مبنی بر عدم ارتباط می دهد.
    الان می خواهید به MYSQL متصل بشید خوب از کد زیر می تونید استفاده کنید

    package datacon;

    public class Datacon {

    public static void main(String[] args) {

    try {
    Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver");
    java.sql.Connection con = (java.sql.Connection) java.sql.DriverManager
    .getConnection("jdbc:mysql://localhost:3306/test"
    /*, "root"
    , "root" */ );

    } catch ( ClassNotFoundException e ) {
    System.out.println( e.toString() );
    }
    }
    }

    ویا به طریق زیر
    1- windows > services >database > driver
    2- Get the driver jar
    3- install the jar
    4- right click on driver installed > connect using > and then provide the information
    اگر هم می خواهید بین SqlServer و MySql ارتباط برقرار کنید که یک provider باید روی سرورتون نصب بشه و از داخل sql server هم از طریق ریموت سرور کانکشن بسازید و به دیتابیس MySql متصل بشید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل ایجاد ارتباط بین پایگاه داده و سرور MYSQL در نرم افزار NETBEANS

    سلام ودرود خدمت برادر بزرگوارم.
    بسیار سپاس دارم خدمت شما.
    تجربه و دانش شما و همراهی و همفکری شما برای بنده بسیار باارزش است.
    برای همیشه مدیون شما هستم.

  4. #4

    نقل قول: مشکل ایجاد ارتباط بین پایگاه داده و سرور MYSQL در نرم افزار NETBEANS

    سلام وقت بخیر

    من از mysql server 8 و apache netbeans 12 در ویندوز 10 استفاده می کنم. در حین رسیدن به مباحث کار با پایگاه داده در جاوا به مشکل خوردم. تو آموزش ( که مربوط به نت بینز ورژن 8 است) از قسمت راست کلیک بر روی پروژه مورد نظر و قسمت پراپرتیز اون قسمت مربوط به mysql jdbc driver باید کامپایل میشد تا قطعه کد مربوطه در نت بینز بتواند به پایگاه داده متصل شود. اما در سیستم من اولا که از قسمت Tools--> Libraries باید وارد شد. ثانیا پس از انتخاب لایبرری اون قسمت mysql jdbc driver وجود ندارد. در اینترنت گشتم تا که دیدم فایل زیپ شده platform independent نیاز است. دانلود کردم اما نحوه استفاده از اون فایل را نمیدانم و سایتی هم پیدا نکردم که آموزش بده در این مورد. اگر که کسی بلده خوشحال میشم راهنمایی کنه. ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali-baba
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    102

    نقل قول: مشکل ایجاد ارتباط بین پایگاه داده و سرور MYSQL در نرم افزار NETBEANS

    سلام
    بنظرم از جدیدترین نسخه استفاده کنید
    اینطوری مشکلاتتون کمتر میشه.
    حالا چرا می خواید دیتابیس رو به آی دی ایی وصل کنید؟
    خیلی ها این دردسر رو به خودشون نمیدهند
    یه جورایی وقتتون تلف میشه.
    باتشکر

  6. #6

    نقل قول: مشکل ایجاد ارتباط بین پایگاه داده و سرور MYSQL در نرم افزار NETBEANS

    سلام برای رفع این مشکل باید چکارکنم؟
    عدم اتصال server در نرم افزار netbeans چیه چکارباید بکنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: صفحه بندی فراخوانی از mysql در جاوا netbeans
    نوشته شده توسط cnmeysam در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 25 بهمن 1395, 12:24 عصر
  2. سوال: ارتباط netbeans با mysql
    نوشته شده توسط lmaghsoodi در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1392, 12:04 عصر
  3. سوال: نحوه ي ايجاد يك فايل نصب براي برنامه ي Netbeans كه با بانك MySql كار ميكند؟
    نوشته شده توسط alef.divar در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1392, 23:50 عصر
  4. سوال: سوال برای ایجاد پروژه DataBase با MySQL درNEtBeans درج رکورد اتصال یه بانک ؟
    نوشته شده توسط vbnovin در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 خرداد 1389, 10:12 صبح
  5. سوال: netbeans 6.5 و mysql
    نوشته شده توسط mostafarastin239 در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1388, 22:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •