نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ورودی گرفتن با فایل اکسل در لاراول

  1. #1

    ورودی گرفتن با فایل اکسل در لاراول

    سلام .

    من میخوام یه سری اطلاعات با فایل اکسل وارد دیتابیس کنم و میخام اگه توی اون فایل اکسل داده تکراری بود حذفش کنه و همچنین چک کنه هنگام import کردن توی دیتابیس اگه داده ای تکراری بود اون رو حذف کنه ...

    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ورودی گرفتن با فایل اکسل در لاراول

    یکی از پکیج هایی که برای خوندن فایل اکسل هست رو نصب کن باهاش فایل رو بخون بریز تو دیتبایس
    مثل
    https://github.com/rap2hpoutre/fast-excel
    یا
    https://github.com/Maatwebsite/Laravel-Excel

    من نمیدونم ر اساس چه فیلدی تکراری بودن رو مشخص میکنی ولی اون فیلد رو unique بکن تو دیتبیاس که تکراری قبول نکنه و کد ریختن تو دیتبایس رو هم توی try/catch بزار که اررور نده و قطع نشه برای داده های تکراری

  3. #3

    نقل قول: ورودی گرفتن با فایل اکسل در لاراول

    فقط موبایل رو میخوام که تکراری نباشه unique گذاشتم ولی ارور میده چجوری از try/catch استفاده کنم ؟

  4. #4

    نقل قول: ورودی گرفتن با فایل اکسل در لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    یکی از پکیج هایی که برای خوندن فایل اکسل هست رو نصب کن باهاش فایل رو بخون بریز تو دیتبایس
    مثل
    https://github.com/rap2hpoutre/fast-excel
    یا
    https://github.com/Maatwebsite/Laravel-Excel

    من نمیدونم ر اساس چه فیلدی تکراری بودن رو مشخص میکنی ولی اون فیلد رو unique بکن تو دیتبیاس که تکراری قبول نکنه و کد ریختن تو دیتبایس رو هم توی try/catch بزار که اررور نده و قطع نشه برای داده های تکراری

    فقط موبایل رو میخوام که تکراری نباشه unique گذاشتم ولی ارور میده چجوری از try/catch استفاده کنم ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ورودی گرفتن با فایل اکسل در لاراول

    try {

    // save into db

    }
    catch (\Exception $e) {

    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •