نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

  1. #1

    بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

    سلام. به بن بست خوردم عاجزانه از اساتید محترم تقاضای کمک دارم.

    من تو فرم فایل شکایات ضمیمه یک فیلدی دارم به اسم پیگیری که کلیک کنیم جزییات پیگیری شکایات برای هر نفر میاد. حالا قصد دارم در بالای فرمم زمان سررسید پیگیری بعدی برای هر نفر پس از 30 روز از آخرین تاریخ نامه ای که زدم را نمایش بده .

    خودم با کوئری مبتدیانه اختلاف تاریخ روز با تاریخ نامه رو بدست آوردم ولی مشکل اینجاست که همه تاریخ نامه هایی که برای هر نفر هست رو محاسبه میکنه. shekayat.rar
    آخرین ویرایش به وسیله datmas : چهارشنبه 22 اسفند 1397 در 00:18 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

    سلام

    فایل نمونتون رو دیدم
    ولی چیزی از خواسته ای که نوشتین سر در نیاوردم
    حداقل توی یه عکس درخواستتون رو نوشن بدین که دقیقا چی میخواین!

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

    سلام دوست عزیز.شرمنده فکر نمیکردم کسی جوابمو بده ممنون بازم لطفتون شامل حال ما شد.
    تو تصویر شرح دادم تو نرم افزارهای زیادی دیدم مثل برنامه اقساط بانکی که سررسید قسط پیغام میده ولی تو اکسس اینکار فکر کنم سخت باشه حداقل برای من در هر صورت ممنونم وقت گذاشتی برام و ممنونم از مدیران سایت.اجرتون با خدا.1.jpg2.png
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله datmas : چهارشنبه 29 اسفند 1397 در 02:30 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

    سلام
    از اظهار لطفتون ممنونم - ولادت امیرالمومنین علی بن ابیطالب صلوات الله علیه رو هم تبریک میگم

    در همون کوئری که ایجاد کردین، محتویات Field ستون آخر رو عبارت زیر تغییر بدین:
    Sarsid: Abs((Diff(slash(shamsi());[tarikhname])))

    اگر دقت کرده باشید متغیر ABS استفاده شده که کارایش، قدر مطلق اعداد هست که عدد اولیه رو بدون در نظر گرفتن مثبت یا منفی بودن خروجی میده

    حالا در بخش کریتریا همین فیلد، عبارت زیر رو بنویسید
    Between 0 And 5

    دستور بیتوین، برای انتخاب یک محدوده هست، که لذا شما یک محدوده زمانی رو مشخص کنید که در مثال بالا سررسیدهایی که از 0 روز تا 5 روز به اتمامشون مونده رو نمایش میده!
    اگر میخواین فقط مواردی که یک روز مانده به سررسیدش هست رو نمایش بده کافیه عدد 5 رو به 1 تغییر بدین
    امیدوارم که سال خوبی داشته باشید.

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

    سلام.سال نو شما هم مبارک دوست عزیز آرزوی سلامتی و روزای خوش براتون دارم.بی اغراق انسان نیکی هستید ممنون از کمکتون. ولی یه مشکل؟
    من در شرط کوئری بجای پیشنهاد شما شرط مساوی با ۳۰ رو گذاشتم چون فقط تاریخ سررسید سر ۳۰ روز رو میخواستم.حال اگه در روز ۳۰ وارد سیستم نشدیم دیگه از کویری خارج میشه. زحمتتون نیست یه راه حلی بگید که فقط آخرین تاریخ مبنای کار باشه و تا وقتی که تاریخ جدید نزدیم از کوئری خارج نشه .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

    ممنونم
    چون خودتون به این نحو محاسبه کرده بودین من هم طبق روش خودتون انجام دادم!

    در غیر اینصورت راه حل های مختلفی هست:
    1. شما با استفاده از یک فیلد شماره خودکار آخرین شماره رو بدست بیارید و نمایش بدین
    2. توی همین کوئری که استفاده کردین، قابلیت Totals رو فعال کنید:
      1. فیلد نام و نشان رو به حالت گروپ قرار بدین
      2. شماره نامه رو به حالت لَست قرار بدین
      3. تاریخ نامه رو هم به حالت لَست قرار بدین
      4. سررسید رو هم به حالت لَست!

    کوئری مورد نمایش بدین و نتیجه رو ببینید.

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

    سلام دمت گرم همونی بود که میخواستم در خیلی از فرم های دیگه هم کارم راه افتاد.
    شرمنده تو پست ۳ تصویر دوم سوال سوم موندم خودم خیلی سعی کردم ولی نتونستم محبت کنید راهنماییم کنید دعاگوتون میشم.
    ناگفته نماند خودتون قبلا روش کلیک روی هر رکورد در فرم و باز شدن ساب فرم مربوطه رو یادم دادید ولی نمیدونم اینجا تو کوئری که فیلدهامون ترکیبی از فرم و سابفرم هست جواب میده یا نه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

    خب خدا رو شکر
    اگر رابطه منطقی چیزی که میخواین رو بدست بیارین به راحتی میتونید مشکلات خودتون رو رفع کنید

    و اما در فرم frmQrPeygiri
    در رویداد پیگیری ها نوشتین:
    If Not Form_frmQrPeygiri.NewRecord Then
    iid = 0
    iid = Me.IDshek1
    DoCmd.OpenForm "frmShekayat2", , , "IDshek2=" & Me.IDshek1
    Else
    MsgBox "ابتدا ..."
    End If

    سوال:
    فیلد IDshek1 کجاست دقیقا؟

    امیدوارم که متوجه مشکل شده باشید

  9. #9

    نقل قول: بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

    حقیقتش اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید خودم میدونم کد بالا رو که شما نوشتید برای جدول هست نه کوئری ولی در استفاده از توابع و نحوه استفاده کامل از کاراکتر ها کمی گیجم.
    پروژه رو باید برای سال جدید آماده میکردم که مشکلاتی برخوردم و اصلا وقت نمیکنم سراغ اینترنت و راه حل باشم نمونه ش این موقع شب پیام میذارم.
    بخدا مدیون شما هستم بی اغراق مزاحمتون شدم این ایام تعطیلات عذر میخوام چه کنم عجله دارم و این پروژه دلی هست برای خودم و برای راحتی کار همکارام.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

    نمیدونم چرا ولی فرمتون مشکل داره
    یه فرم دیگه برای همون کوئری طراحی کنید
    فقط در کوئری از جدول شکایت یک هم اون idshek1 رو به کوئری اضافه کنید

  11. #11

    نقل قول: بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

    ممنون درست شد اجرت با خدا دلاور.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: بدست آوردن اعلان سررسید تاریخ پیگیری نامه

    خواهش میکنم
    خوشحالم که مشکلتون حل شد
    سال خوبی داشته باشید

تاپیک های مشابه

  1. رسیدگی به یک تاپیک
    نوشته شده توسط sara.f در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1388, 19:23 عصر
  2. سوال آیا امکان ایجاد تاپیک سیاسی در این موقعیت هست یا نه ؟
    نوشته شده توسط msoleiman در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1388, 23:50 عصر
  3. سوال: پیگیری پیام های رسیده و نرسیده
    نوشته شده توسط mehran20_200 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1387, 11:51 صبح
  4. چرا عده ای تاپیکهای خودشون رو بعد از رسیدن به جواب پاک میکنن؟
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 فروردین 1385, 16:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •