نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر اندازه تصویر بدون افت کیفیت

  1. #1

    تغییر اندازه تصویر بدون افت کیفیت

    سلام و عرض ادب و احترام
    به این کدمن یه نگاه بندازین
    من با استفاده از این تابع که نوشتم اندازه تصویرم رو عوض میکنم .
    این تابع انددازه تصویر رو عوض میکنه و به اندازه دلخواه تبدیل میکنه ولی خیلی افت کیفیت داره .
    آیا تابعی به غیر از imagecopyresized برای تغییر اندازه تصویر وجود داره ؟
    به طوری که افت کیفیت کم باشه .
    آیا تو تابع imagecopyresized میشه تنظیماتی انجام داد که کیفیتش رو ببره بالا .
    ممنون از لطفتون






    public function resizee($file,$size=900){

    $filename = $file;
    list($width,$height) = getimagesize($filename);
    $w = $width;
    $h = $height;
    $r = $w / $h;
    $ww=$size;
    $hh=(int)$ww/$r;






    $newwidth =$ww;
    $newheight =$hh;
    $thumb = imagecreatetruecolor($newwidth, $newheight);




    $ext=substr(strrchr($file,'.'), 1);
    switch($ext){


    case 'jpg':
    $source=imagecreatefromjpeg($filename);
    imagecopyresized($thumb, $source,0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);
    imagejpeg($thumb,$file);
    break;




    case 'JPG':
    $source=imagecreatefromjpeg($filename);
    imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);
    imagejpeg($thumb,$file);
    break;




    case 'jpeg':
    $source=imagecreatefromjpeg($filename);
    imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);
    imagejpeg($thumb,$file);
    break;




    case 'JPEG':
    $source=imagecreatefromjpeg($filename);
    imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);
    imagejpeg($thumb,$file);
    break;




    case 'png':
    $source=imagecreatefrompng($filename);
    imagealphablending($source,true);
    imagesavealpha($source,true);
    imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);
    imagepng($thumb,$file);
    break;




    case 'PNG':
    $source=imagecreatefrompng($filename);
    imagealphablending($source,true);
    imagesavealpha($source,true);
    imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);
    imagepng($thumb,$file);
    break;


    case 'gif':
    $source=imagecreatefromgif($filename);
    imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);
    imagegif($thumb,$file);
    break;


    case 'GIF':
    $source=imagecreatefromgif($filename);
    imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);
    imagegif($thumb,$file);
    break;


    }
    }




  2. #2

    نقل قول: تغییر اندازه تصویر بدون افت کیفیت

    سلام از این تابع استفاده کنید:

    imagecopyresampled ( resource $dst_image , resource $src_image , int $dst_x , int $dst_y ,
    int $src_x , int $src_y , int $dst_w , int $dst_h , int $src_w , int $src_h ) : bool

تاپیک های مشابه

  1. کمک جهت تغییر سایز تصویر در طراحی وب سایت
    نوشته شده توسط مریم آزادی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1394, 15:53 عصر
  2. سوال: افت کیفیت و تغییر اندازه تصویر شاخص در وردپرس
    نوشته شده توسط thinkdiff در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 بهمن 1392, 08:35 صبح
  3. علت سیاه شده تصویر بعد از تغییر سایز تصویر
    نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 11:25 صبح
  4. سوال: تغییر دو تصویر با رفتن موس بر روی یک تصویر
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 11:27 صبح
  5. تغییر کیفیت تصویر از 300dpi به 72 و بلعکس
    نوشته شده توسط nima_jafari در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1385, 12:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •