نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل عدم ارتباط صحیح با پایگاه داده و عدم نمایش رکورد های جدول

  1. #1

    مشکل عدم ارتباط صحیح با پایگاه داده و عدم نمایش رکورد های جدول

    با درود و سلام.
    کد زیر را در نت بینز نوشته ام.

    ;import java.sql.Connection
    ;import java.sql.DriverManager
    ;import java.sql.SQLException
    ;import java.sql.Statement

    ;import java.sql.ResultSet



    }public class databaseconnect


    (public static void main(String[] args


    }
    try
    {

    ; " String uhost="jdbc:derby://localhost:1527/hschools
    ;" String uname="manager1
    String upass="123456";
    Connection con1=DriverManager.getConnection(uhost, uname, upass);
    Statement stm1=con1.createStatement();
    String sql1="SELECT * FROM PERSONAL";
    stm1.execute(sql1);
    ResultSet rs1=stm1.executeQuery(sql1);
    rs1.next();
    while(rs1.next())
    {
    int c1_id=rs1.getInt("HCODE");
    String c2_name=rs1.getNString("HNAME");
    System.out.println();
    System.out.println("id="+c1_id);
    System.out.println("name="+c2_name);
    }

    }
    catch(SQLException err){
    System.out.print(err.getMessage());

    }

    }

    }

    پیغام زیر نمایش داده می شود:
    No suitable driver found for jdbc:derby://localhost:1527/hschoolsBUILD SUCCESSFUL (total time: 1 second)
    !!!! هیچ داده ای از رکورد ها نمایش داده نمی شود. مشکل و ایراد کد ببنده را لطفا تشریح کنید.
    چه دستوری و کدوم قسمت باید اضافه کنم؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: مشکل عدم ارتباط صحیح با پایگاه داده و عدم نمایش رکورد های جدول

    مشکل از کد نیست. میگه درایور این دیتابیس رو نداره. احتمالا کتابخونه اش رو اد نکردی.

  3. #3

    نقل قول: مشکل عدم ارتباط صحیح با پایگاه داده و عدم نمایش رکورد های جدول

    سلام و تشکر

    درایور را اضافه کرده ام .

    مطابق شکل زیر : دقت بفرمایید
    نمی توانم تنظیمات راه اندازی درایور را انجام دهم. چگونه انجام دهم؟؟؟






  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: مشکل عدم ارتباط صحیح با پایگاه داده و عدم نمایش رکورد های جدول

    خب شما تو کد خطایی که گرفتید قصد ارتباط با دیتابیس Derby دارید اینایی که تو تصویر مشخصه هیچ کدوم این دیتابیس نیست. شما کافیه در سربرگ Project و قسمت libraries کتابخونه Derby رو دانلود و اد کنید. اینم سایتش:
    https://db.apache.org/derby/

    البته من با این دیتابیس کار نکردم اما از اونجایی که این دیتابیس Embedded هست بعید میدونم تنظیمات خاص دیگه ای داشته باشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •