نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ذخیره اطلاعات دریافتی با نود در فایل

  1. #1

    ذخیره اطلاعات دریافتی با نود در فایل

    با سلام
    من نود جی اس را روی سرور نصب کردم
    من برای دریافت اطلاعات لحظه ای از طریق وب سوکت به نود نیاز داشتم
    مثل زیر:
    ws.png

    و الان با موفقیت این اطلاعات دریافت میشه
    فقط میخوام بدونم چجوری میتونم این اطلاعات رو در یک فایل تکست ذخیره کنم؟
    چون میخوام بعدا در یک برنامه که به زبان پی اچ پی هست از اونها استفاده کنم
    فایلی هم که برای دریافت اطلاعات از طریق وب سوکت ران میکنم ، این هست:



    const api = require('binance');
    const binanceWS = new api.BinanceWS(true);


    binanceWS.onDepthUpdate('BNBUSDT', (data) => {
    console.log(data);
    });



    ممنون میشم بگین چه کدهایی را باید برای ذخیره اطلاعات در فایل تکست استفاده کنم و یا یک منبع یا لینک آموزشی به من معرفی کنین
    با سپاس فراوان
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png js.png‏ (8.4 کیلوبایت, 10 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ذخیره اطلاعات دریافتی با نود در فایل

    سرچ کن


    nodejs read and write in file

    نتیجه
    https://tutorialedge.net/javascript/...s-with-nodejs/

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 30 آبان 1399, 21:08 عصر
  2. سوال: استفاده از لینک و ان تی تی فریم ورک با بانک اطلاعاتی اکسس
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1392, 12:12 عصر
  3. سوال: استفاده از لینک و ان تی تی فریم ورک با بانک اطلاعاتی اکسس
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1392, 17:07 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1392, 11:59 صبح
  5. سوال: توابع مثلثاتی و معکوس مثلثاتی ( تبدیل مختصات دکارتی به قطبی)
    نوشته شده توسط mahak006 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 02:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •