نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره عکس در روت برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    26
    پست
    49

    Question ذخیره عکس در روت برنامه

    با سلام

    من یک عکس با استفاده از فایل دیالوگ درون کنترل image باز کردم
    حالا میخوام این عکس رو توی پوشه ای درون روت برنامه ذخیره کنم
    ولی اینجاش به مشکل خوردم و نمیدونم چیکارکنم ؟!

    ممنون میشم یکی کمک کنه

  2. #2

    نقل قول: ذخیره عکس در روت برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط «Hossein» مشاهده تاپیک
    با سلام

    من یک عکس با استفاده از فایل دیالوگ درون کنترل image باز کردم
    حالا میخوام این عکس رو توی پوشه ای درون روت برنامه ذخیره کنم
    ولی اینجاش به مشکل خوردم و نمیدونم چیکارکنم ؟!

    ممنون میشم یکی کمک کنه
    سلام یعنی چی درون روت برنامه؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    26
    پست
    49

    نقل قول: ذخیره عکس در روت برنامه

    سلام یعنی جایی که برنامه از اونجا اجرا میشه

  4. #4

    نقل قول: ذخیره عکس در روت برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط «Hossein» مشاهده تاپیک
    سلام یعنی جایی که برنامه از اونجا اجرا میشه
    با این کد میتونی عکسی که در کنترل image هست رو در مسیر مشخص ذخیره کنی
    String filePath = @"C:\Users\xxx\Desktop\test.jpg";

    var encoder = new PngBitmapEncoder();
    encoder.Frames.Add(BitmapFrame.Create((BitmapSourc e)ImageControl.Source));
    using (FileStream stream = new FileStream(filePath, FileMode.Create))
    encoder.Save(stream);

  5. #5

    نقل قول: ذخیره عکس در روت برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط «Hossein» مشاهده تاپیک
    با سلام

    من یک عکس با استفاده از فایل دیالوگ درون کنترل image باز کردم
    حالا میخوام این عکس رو توی پوشه ای درون روت برنامه ذخیره کنم
    ولی اینجاش به مشکل خوردم و نمیدونم چیکارکنم ؟!

    ممنون میشم یکی کمک کنه
    یک راه هم این هست که مسیر فایل را در یک متغیر نگهداری کنید. در اینصورت از کلاس System.IO.File میتونید برای کپی فایل استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت تعداد مقایسه های مورد نیاز در الگوریتم های متفاوت
    نوشته شده توسط parisa.porseshgar در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1397, 10:45 صبح
  2. کپی کردن اطلاعات دو تیبیل متفاوت در دو دیتابیس متفاوت درون یکدیگر هر 2 میلی ثانیه
    نوشته شده توسط nava_2012 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 اسفند 1393, 09:37 صبح
  3. تفاوت ریسپانسیو و بوت استرپ
    نوشته شده توسط somaye-s در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 42
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1393, 07:53 صبح
  4. راهننمایی در رابطه با تفاوت دو Syntax متفاوت LINQ TO SQL
    نوشته شده توسط sirvan-me در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 21:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •