نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال پارامتر در جاوا اسکریپت

  1. #1

    ارسال پارامتر در جاوا اسکریپت

    سلام

    من از یک فانکشن جاوا اسکریپت میخوام متغیر رشته ای ارسال کنم به یک فانکشن جاوا اسکریپت دیگه: بصورت زیر :

    markup = markup +"<td width='10%'><img src='../images/add-info.png' onclick='ShowFile(\"''&path+files[i].name&''\")'></td>";

    $("#ManageTable > tbody").append(markup);


    ولی در فانکشن ShowFile به جای اینکه مقدار path+files[i].name بیاد، خود رشته ی path+files[i].name میاد. چطور مقدار path+files[i].name رو به ShowFile ارسال کنم ؟

    ممنون.

  2. #2

    نقل قول: ارسال پارامتر در جاوا اسکریپت

    حل شد دوستان


    param=path+files[i].name;
    markup = markup +"<td width='10%'><img src='../images/add-info.png' onclick='ShowFile(\param\)'></td>";

  3. #3

    نقل قول: ارسال پارامتر در جاوا اسکریپت

    یه مشکل دیگه !

    مقدار param برای همه ی i ها میشه مقدار آخری. یعنی اگر i از 1 تا 10 باشه، مقدار همه param ها در فانکشن ShowFile برابره با مقدار آخرین i !!!

    چرا ؟!

  4. #4

    نقل قول: ارسال پارامتر در جاوا اسکریپت

    مشکل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397, 16:44 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1394, 18:24 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 14:29 عصر
  4. آموزش سریع وی بی اسکریپت و جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط odiseh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 فروردین 1386, 01:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •