صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 50 از 50

نام تاپیک: بگویید دات نت چیست؟

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار pesare_ariyayi
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ملودی شهر باران
    پست
    108

    نقل قول: بگویید دات نت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط ccx70007 مشاهده تاپیک
    لطفا اين قسمت رو بيشتر توضيح بديد كه چگونه مي توان setup درست كرد؟؟
    آيا با اين كار مي توان برنامه ي نوشته شده در net. رو از net. مستقل كرد؟؟؟و اجراي برنامه ي نوشته شده در NET. را بي نياز از آن كرد؟
    برای درست کردن فایل setup باید وقتی پروژه تون تو VS.NET باز هست منوی build رو باز کنید, و روی publish "project name" که project name اسم پروژه شماست, کلیک کنید و دستورها رو طی کنید.
    من خودم فکر می کنم که با درست کردن فایل setup دیگه لازم با نسب فریم ورک نباشه. اما وقتی این همه خبره توش موندن پس حتماً فریم ورک هم تو این پروسه نسب می شه!

  2. #42

    نقل قول: بگویید دات نت چیست؟

    سلام
    دات نت جدا از بحث IL و فنی آن، یک سری ابزار ها و امکانات در اختیار قرار میدهد که
    برنامه نویسی که این امکانات را خوب بشناسد و درست استفاده کند از کار و زیبای net. لذت میبرد
    و برنامه نویس ساده و تاز وارد را قادر به نوشتن برنامه های وب و ویندوز نسبتا خوبی میکند که باعث میشود
    برنامه نویس تازه وارد احتمالا تنبل و پر توقع شود و شاید چون از این همه ابزار درست و به جا و کامل استفاده نمیکند
    احتمالا فکر میکند ایراد کار از microsoft و net. است نه از برنامه بنده

    در مورد این سوال که exe دات نت مستقل میشود یا نه فکر کنم اگه تو گوگلم جوستجو کنیم گوگل به barnamenevis.org لینک میده
    http://blog.colinmackay.net/archive/2007/08/26/321.aspx

    با این نرم افزار SoftInstall.net مثل آب خوردن فایل exe رو بی نیاز به net. میکنه

    https://barnamenevis.org/showth...ight=framework

    http://www.bitfactorysoftware.com/Pr.../Features.aspx

    http://rapidshare.com/files/13461774...l.net.msi.html


    با این نرم افزار هم میشه از این کارا کرد و جواب داده
    http://www.thinstall.com/solutions/net_virtual.php

    بعدشم اگه دوستان یکم صبر کنن یکی دو سه سال دیگه همه سیستم عاملها net. پشتیبانی میکنن
    مثل ویستا
    آخرین ویرایش به وسیله rostamkhani : دوشنبه 14 مرداد 1387 در 01:41 صبح

  3. #43

    نقل قول: بگویید دات نت چیست؟

    اسمبلی ایجاد شده از برنامه (IL) مثل مفسر ها اجرا میشه یعنی خط به خط ترجمه و اجرا می شه یا چون نزدیک به زبان ماشین هست طور دیگه ای اجرا میشه؟

  4. #44
    کاربر تازه وارد آواتار hasan1896
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    40

    نقل قول: بگویید دات نت چیست؟

    Microsoft .NET (pronounced “dot net”) is a software component that runs on the Windows operating system. .NET provides tools and libraries that enable developers to create Windows software much faster and easier. .NET benefits end-users by providing applications of higher capability, quality and security. The .NET Framework must be installed on a user’s PC to run .NET applications.

  5. #45
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: بگویید دات نت چیست؟

    هیچ کدوم
    به صورت Just In Time و توسط JIT Compiler اجرا میشه
    بدین صورت که هر قسمت کوچکی از IL که تو لحظه مورد نیاز باشه؛ به صورتی که به بهترین روش روی اون سخت افزار جاری اجرا بشه؛ کامپایل و اجرا میشه.
    این که حداکثر کارآیی در چه صورت به وجود میآد رو JIT Compiler که اکثر CPU ها رو میشناسه؛تصمیم میگیره.
    یا مثلا وقتی برنامت رو به صورت Parallel مینویسی؛ این JIT هستش که میبینه که چند تا CPU و Core وجود داره؛ و اون رو به مناسب ترین وجه اجرا میکنه.
    اگه برنامه dynamic بوده باشه؛ اول تبدیل به IL میشه و بعد در صورت امکان اجرا میشه؛ یا خطا میده.
    در کل به نظر من واقعا کارآیی بالایی داره؛ و این کارآیی رو فقط با ++C و C و اسمبلی میتونی به دست بیآری.

  6. #46
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    7

    نقل قول: بگویید دات نت چیست؟

    يكي از دوستان گفته بود كه چند كامپايلر داره دات نت اما بايد بگم :
    نه اصلا اين طور نيست چون همه يك موضوع واحد دارند شما احساس كردي كه چند تا كامپايلر داره متن زير رو بخون:

    All languages that execute within the .NET Framework compile down to the same thing: a
    variety of bytecode known as Intermediate Language (or IL) rather than to a languagespecific
    intermediate object code. This means that no matter if you compile a VB program, a
    Visual C++‎ program, or a C#‎ program, you’ll end up with the same form of intermediate
    code


    متشكرم
    آخرین ویرایش به وسیله slugfarhad : جمعه 26 آذر 1389 در 23:19 عصر دلیل: قلت طايپي

  7. #47
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: بگویید دات نت چیست؟

    این که همه ی زبان ها پس از کامپایل به یک چیز ( IL ) تبدیل میشوند؛ دلیل نمیشه همه شون یه جور کامپایل شن !
    از قم و رشت و تبریز و ورامین 4 نفر آدم راه میفتن میرن تهران
    آخر سر همشون تهرانن؛ ولی لزوما از یه راه نیومدن

  8. #48
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    85

    نقل قول: بگویید دات نت چیست؟

    من هم با دوستمون sia_2007 موافقم ، بینید زمانی که یه کدی تو دات نت(به هر زبانی) نوشته میشه تا قبل رسیدن به مرحله IL توسط کامپایلر مخصوص به خود اون زبان کامپایل میشه

  9. #49

    نقل قول: بگویید دات نت چیست؟

    سلام،
    مهمترین هدفی که مایکروسافت از ایجاد تکنولوژی دات نت دنبال کرده Manage کردن فرآیند ساخت و توسعه نرم افزار هست. دات نت سعی بر این داره که برنامه نویس تمرکز بر روی اصل مسئله داشته باشه نه اینکه درگیر مسائلی مثل مدیریت ایجاد و تخریب اشیاء در Heap، یا نگرانی در مورد برنامه نویسی موازی و چند نخی، Versioning ماژول های تشکیل دهنده نرم افزار و مانند اینها داشته باشه. در دات نت همه چیز شیء هست مثلاً عدد 5 در دات نت یک شیء محسوب می شه نه یک عدد!
    به هر حال تاکید اصلی دات نت حفظ دید شیء گرائی ، مدیریت به معنی جلوگیری از درگیری برنامه نویس با مفاهیمی مانند هماهنگی میان نخ های اجرایی، مدیریت حافظه و امثال اینهاست و در نهایت حفظ شعار Keep it simple مایکروسافت هست.

    مهمترین اهداف ایجاد:

    To provide a consistent object-oriented programming environment whether object code is stored and executed locally, executed locally but Internet-distributed, or executed remotely.
    To provide a code-execution environment that minimizes software deployment and versioning conflicts.
    To provide a code-execution environment that promotes safe execution of code, including code created by an unknown or semi-trusted third party.
    To provide a code-execution environment that eliminates the performance problems of scripted or interpreted environments.
    To make the developer experience consistent across widely varying types of applications, such as Windows-based applications and Web-based applications.
    To build all communication on industry standards to ensure that code based on the .NET Framework can integrate with any other code.


    منبع: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/zw4w595w.aspx

  10. #50
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    44

    نقل قول: بگویید دات نت چیست؟

    با سلام من یک سوال داشتم ایا واقعا IL یا MSIL روی همه سیستم عامل ها مثل mac , linux کامپایل میشه ؟ تا جایی که من می دونم فقط روی خود microsoft یا همون windows اجرا میشه تازه اونم به NET Framework نیاز داره , فقط جاوا روی تمام سیستم عامل ها بخاطر این bye code ش جواب میده , حالا راستش نمی دونم اگه میشه درستی یاغلطی رو به من هم بگین

    ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •