نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: AngularJS چیست و چرا باید از AngularJS استفاده کنیم

  1. #1

    Question AngularJS چیست و چرا باید از AngularJS استفاده کنیم ؟

    سلام.تو نت سرچی دربارش کردم ولی خب دقیقا نهمیدم!

    تو این لینک ( AngularJS چیست ) اومده گفته که :
    ویژگی اصلی AngularJS، ایجاد ارتباط پویا میان داده‌های ورودی و خروجی است. به این معنی که به سادگی می‌توانید اطلاعات دریافت شده از کاربر را به صورت خودکار جمع‌آوری کنید، پردازش کنید، در محل‌های دلخواه نمایش دهید یا به سرور بفرستید.
    خب حالا ارتباط پویا بین داده های خروجی/ورودی یعنی چی اصلا؟ مثلا تو یه فرم دیتا رو به صورت post و یا get میفرستیم و تمام.چه نیازی به AngularJS هستش اخه؟
    آخرین ویرایش به وسیله md3848 : پنج شنبه 08 فروردین 1398 در 20:19 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: AngularJS چیست و چرا باید از AngularJS استفاده کنیم

    سلام
    شما به وسیله AngularJS که مبحثی به نام binding داره می تونید با کدنویسی بسیار کم و تمیز ورودی های کاربر رو نمایش بدید و یا فیلتر کنید و یا به کاربر چیزه دیگه ای نمایش بدید ولی برای سرور چیز دیگه ای بفرستید. مثلاًَ به کاربر حروف فارسی نمایش بدید ولی برای سرور حروف انگلیسی ارسال کنید.

  3. #3

    نقل قول: AngularJS چیست و چرا باید از AngularJS استفاده کنیم

    این پست رو نگاه کنید
    https://jobteam.ir/Course/184-Free-i...gular-training

  4. #4

    نقل قول: AngularJS چیست و چرا باید از AngularJS استفاده کنیم

    سلام
    به نظر من AngularJS یکی از بهترین برنامه های تحت وب هست که آینده خوبی داره

  5. #5

    نقل قول: AngularJS چیست و چرا باید از AngularJS استفاده کنیم

    دوره جدیدی از انگولار منتشر شده که خالی از لطف نیست برای همه معرفی بشه
    دوره انگولار استاد لوائی نویسنده کتاب انگولار
    https://jobteam.ir/Course/248-Advanced-Angular-Training

  6. #6

    نقل قول: AngularJS چیست و چرا باید از AngularJS استفاده کنیم ؟

    درود. ارتباط پویا بین داده های خروجی و وردی این هستش که دیتایی که به صورت AJAX از سرور میگیرید به صورت خودکار با فیلدهایی که مشخص کردید جوین میشه. بله. این کار رو با جاوا اسکریپت هم میشه انجام داد. ولی انگولار جی اس این کار رو به شدت راحت کرده.
    برای نمونه کد زیر رو تو یه فایل اچ تی ام ال کپی و اجرا کنید
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en-US">
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/angularjs/1.6.9/angular.min.js"></script>
    <body>
    
    <div ng-app="">
      <p>Name : <input type="text" ng-model="name"></p>
      <h1>Hello {{name}}</h1>
    </div>
    
    </body>
    </html>
    هر چیزی که توی textbox کپی کنید به صورت زنده اون پایین نمایش میده. بازم تاکید میکنم که این کار رو با جاوااسکریپت هم میشه انجام داد ولی اینطوری راحت تر و بهتره. این اولین مثال برای آموزش انگولارجی اس است و مطمئنا خیلی کارهای پیچیده تری میشه انجام داد باهاش

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: AngularJS چیست و چرا باید از AngularJS استفاده کنیم

    از angularjs استفاده نکنید، به جای استفاده از اون از ابزارهای جدیدتر مثل angular, vue.js, react استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: AngularJS 2. استفاده اولیه در محیط دات نت.
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 فروردین 1395, 07:46 صبح
  2. سوال: مورد استفاده ی AngularJS در یک پروژه MVC
    نوشته شده توسط itsarianr در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 فروردین 1395, 16:22 عصر
  3. موارد استفاده از angularjs
    نوشته شده توسط A.ardalan far در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1393, 11:06 صبح
  4. نمایش لیست اطلاعات توسط angularjs
    نوشته شده توسط helpsos در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 دی 1393, 22:48 عصر
  5. استفاده از angularjs در لاراول
    نوشته شده توسط mohammad_ali_7 در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مهر 1393, 12:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •