نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل ذخیره کاراکتر فارسی در mysql

  1. #1

    مشکل ذخیره کاراکتر فارسی در mysql

    سلام دوستان
    بنده هم collation هر ستون و هم خود دیتابیس رو روی utf8_persian_ci
    گذاشتم .خط زیر هم توی connect استفاده کردم ولی حروف فارسی به شکل

    یبیسب
    ذخیره میشه.ممنون میشم راهنماییم کنید.




    $connect=new pdo($dns,$user,$pass);
    $connect->exec("SET character_set_connection='utf8'");
    $connect->exec("set tblregister 'UTF8'");

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: مشکل ذخیره کاراکتر فارسی در mysql

    دیتابیس رو بزار utf8_general_ci و بعد خود جدول و هر فیلد رو که بایست توش فارسی وارد بشه بزار
    utf8_persian_ci
    دقیقا همینجور که گفته شد

    اینم قبل همه بزن
    mysql_query("set names 'utf8'");

    اونی که خودت زدی رو پاک کن

  3. #3

    نقل قول: مشکل ذخیره کاراکتر فارسی در mysql

    ممنون از پاسختون.من خیلی تلاش کردم چند روزه به نتیجه نرسیدم مجدد از شما کمک بگیرم.
    دیتابیس رو همونجور که گفتین انجام دادم ، ولی کدی که دادین جایگزین کد خودم بکنم نشد، یعنی اصلا از نظر symtax هم خطا داد، من تازه php یاد گرفتم و فقط کد شمارو به همون صورت کپی کردم، میشه بیشتر راهنماییم کنید. دقیقا کد connect میزارم پایین ممنون میشم بفرمایید چی به چه صورت اضافه کنم.

    <head>
    <meta charset="utf8_persian_ci ">
    </head>
    <?php

    $server="localhost";
    $user="root";
    $pass="";
    $dbname="webazmoo_folad";



    $dns="mysql:host=$server;dbname=$dbname";
    try
    {

    $connect=new pdo($dns,$user,$pass);
    $connect->exec("SET character_set_connection='utf8'");
    $connect->exec("set tblregister 'UTF8'");

    }
    catch (pdoExeption $error){

    echo "unable connect".$error->getMessage();
    }
    ?>

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    یزد
    پست
    2

    نقل قول: مشکل ذخیره کاراکتر فارسی در mysql

    برای mysqli

    <?php

    $mysqli = new mysqli("localhost", "my_user", "my_password", "world");

    // Will NOT affect $mysqli->real_escape_string();
    $mysqli->query("SET NAMES utf8");

    // Will NOT affect $mysqli->real_escape_string();
    $mysqli->query("SET CHARACTER SET utf8");

    // But, this will affect $mysqli->real_escape_string();
    $mysqli->set_charset('utf8');

    // But, this will NOT affect it (utf-8 vs utf8) -- don't use dashes here
    $mysqli->set_charset('utf-8');

    ?>


    برای pdo


    <?php
    $pdo = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=world;charset=utf 8", 'my_user', 'my_pass');
    ?>


    در زمان طراحی پایگاه داده **collation خود پایگاه داده-جدول-فیلد- روی utf-8_general_ci قرار بدید

    اینم درست کنید

    <meta charset="UTF-8">
    آخرین ویرایش به وسیله nik1000 : پنج شنبه 15 فروردین 1398 در 00:41 صبح

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال متن فارسی به mySql
    نوشته شده توسط mz6488 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1393, 21:17 عصر
  2. سوال: ذخیره فارسی در mySQL از جاوا
    نوشته شده توسط little.boy در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1391, 12:24 عصر
  3. مشکل با زبان فارسی در mysql
    نوشته شده توسط alasht در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 21:36 عصر
  4. سوال: درج نوشته فارسی در MYSQL با PHP
    نوشته شده توسط persepolise در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 آذر 1388, 12:46 عصر
  5. سوال: تغییرات اساسی mysql 3 با mysql 5
    نوشته شده توسط paksar در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 13 تیر 1387, 23:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •