نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

  1. #1

    جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    سلام
    راهی برای جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر وجود داره؟؟؟
    داخل فایل اکسس مورد نظر یک تیبل حاوی رمز عبور و کد کاربری کاربران هست. (خود برنامه برای اجرا رمز و نام کاربری میخواد)
    میخوام کسی نتونه با import به یک فایل اکسس دیگه به اونها دسترسی داشته باشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    سلام
    میتونید جداول رو super Hide کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اردبيل
    سن
    48
    پست
    106

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط linktaz مشاهده تاپیک
    میتونید جداول رو super Hide کنید
    بیشتر توضیح بدین ممنون.
    از قسمت مشخصات جدول که تنها گزینه hide و در پنجره مرور اشیا (که با کلید F11 فراخوانیش می کنیم) هم گزینه hide from group رو داریم.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    سلام
    از اين كد ميتونيد استفاده كنيد:
    Dim db As Database
    Dim obj As AccessObject, dbs As Object
    Dim tdf As TableDef

    Set dbs = Application.CurrentData
    Set db = CurrentDb

    For Each obj In dbs.AllTables
    Set tdf = db.TableDefs(obj.Name)
    If Left(tdf.Name, 4) <> "msys" And tdf.Attributes <> 1073741824 Then
    tdf.Attributes = tdf.Attributes + dbHiddenObject
    End If
    Next

    Set tbl = Nothing
    db.Close Set db = Nothing

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #5

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    سلام
    ممنون از بابت راهنمایی
    میشه فقط بفرمایید کد فوق را کجا و چطور باید اسفاده کنم

  6. #6

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    سلام
    تو یه فرم یه کلید اضافه و تو قسمت on click کدی که آقای amirzazadeh
    دادن رو کپی کنید بعد باز زدن کلید جداولتون مخفی میشه وبرای برگرداندن از این کد استفاده کنید

    Dim dbs As Database, tdf As TableDef        Set dbs = CurrentDb    For Each tdf In dbs.TableDefs    If Left(tdf.name, 4) <> "msys" And tdf.Attributes <> 1073741824 _    And tdf.Attributes = 1 Then            tdf.Attributes = tdf.Attributes - dbHiddenObject            ElseIf Left(tdf.name, 4) <> "msys" Then tdf.Attributes = 0    End If    Next tdf    Set dbs = Nothing                    MsgBox "از حالت مخفي خارج شدند لطفا دوباره برنامه را اجرا کنيد", vbOKOnly, "پيام"
    'DoCmd.Quit


  7. #7

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    سلام ممنون از بابت راهنمایی و وقتی که برای پاسخ دادن گذاشتین
    من کد رو برای تیبلهایی که از sql به اکسس لینک شده میخوام و متاسفانه این کد جواب نمیده

    ممنون میشم اگه دوباره راهنمایی بفرمایید

  8. #8
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    سلام دوست من
    خوب شما كه با sql كار مي كنيد چه لزومي داره كه جداول رو لينك كنيد بهترين راه اينه كه فرمهاي شما به صورت باند نشده باشه و فقط در زمان فراخواني اطلاعات و يا ويرايش و ذخيره داده ها با استفاده از كانكشن استرينگ به sql server متصل بشيد و عمليات مورد نظر رو انجام بديد(با استفاده از تكنولوژي ADO به جاي DAO). در اينصورت كاربر هيچ جدولي رو نمي بينه كه بخواد اون رو ايمپورت كنه.
    ...........................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    و البته حتی اگر از
    sql server هم استفاده نکنید می توانید همه جداول را بدون استفاده از لینک استفاده کنید

  10. #10

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    سلام
    لطف میکنید در مورد اتصال اکسس با کانکشن بیشتر راهنمایی بفرمایید

    در این مورد هیچ اطلاعاتی ندارم
    ممنون

  11. #11
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط vivapersian@hotmail.com مشاهده تاپیک
    سلام
    لطف میکنید در مورد اتصال اکسس با کانکشن بیشتر راهنمایی بفرمایید

    در این مورد هیچ اطلاعاتی ندارم
    ممنون
    سلام
    از اين لينك كمك بگيريد.
    https://www.connectionstrings.com/mi...rver-sqloledb/

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  12. #12

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    سلام
    من از این کد استفاده کردم



    Option Compare Database
    Option Explicit
    Private Sub Form_Load()
    Dim cnn1 As ADODB.Connection
    Dim rst1 As ADODB.Recordset
    Dim strServer, strDatabase, strUsername, strPassword As String
    Dim strConnectionString As String
    strServer = "."
    "strDatabase = "Product
    "strUsername = "sa
    "strPassword = "123
    strConnectionString = "Provider=SQLOLEDB;Data Source=" & strServer & ";Initial Catalog=" & strDatabase
    & ";User ID=" & strUsername & ";Password=" & strPassword & ";"
    Set cnn1 = New ADODB.Connection
    cnn1.ConnectionString = strConnectionString
    cnn1.CommandTimeout = 0
    cnn1.Open
    Dim strSQL As String
    "strSQL = "select * from dbo.User
    Set rst1 = New ADODB.Recordset
    rst1.Open strSQL, cnn1, adOpenKeyset, adLockOptimistic
    Set Me.Recordset = rst1
    End Sub
    ولی متاسفانه خطی رو که قرمز کردم خطا میده

    یه سوال دیگه داشتم که من برای فرم ورود نام کاربری و پسورد دارم که از تیبل User اطلاعاتشو میگیره
    چطور میتونم بگم از طریق کانکشن اطلاعاتشو از تیبل داخل SQL بگیره؟؟

  13. #13
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط vivapersian@hotmail.com مشاهده تاپیک
    سلام
    من از این کد استفاده کردم



    Option Compare Database
    Option Explicit
    Private Sub Form_Load()
    Dim cnn1 As ADODB.Connection
    Dim rst1 As ADODB.Recordset
    Dim strServer, strDatabase, strUsername, strPassword As String
    Dim strConnectionString As String
    strServer = "."
    "strDatabase = "Product
    "strUsername = "sa
    "strPassword = "123
    strConnectionString = "Provider=SQLOLEDB;Data Source=" & strServer & ";Initial Catalog=" & strDatabase
    & ";User ID=" & strUsername & ";Password=" & strPassword & ";"
    Set cnn1 = New ADODB.Connection
    cnn1.ConnectionString = strConnectionString
    cnn1.CommandTimeout = 0
    cnn1.Open
    Dim strSQL As String
    "strSQL = "select * from dbo.User
    Set rst1 = New ADODB.Recordset
    rst1.Open strSQL, cnn1, adOpenKeyset, adLockOptimistic
    Set Me.Recordset = rst1
    End Sub
    ولی متاسفانه خطی رو که قرمز کردم خطا میده

    یه سوال دیگه داشتم که من برای فرم ورود نام کاربری و پسورد دارم که از تیبل User اطلاعاتشو میگیره
    چطور میتونم بگم از طریق کانکشن اطلاعاتشو از تیبل داخل SQL بگیره؟؟
    به جاي خط قرمز از اين كد استفاده كنيد:

    rst1.CursorLocation = adUseClient
    rst1.Open strSQL, Cnn1, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1
    آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : سه شنبه 27 فروردین 1398 در 18:17 عصر

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  14. #14

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    ممنون از بابت راهنمایی
    متاسفانه کد بالا هم جواب نمیده
    دوستان کدی برای مخفی کردن تیبلها نیاز دارم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    قبلا مفصل صحبت شده ،
    هیچ راه قطعی وجود نداره حتی اگر دیتابیس رو split و جداول رو زمان اجرا link
    کنین!

    پست شماره 8 بهترین راهنمایی هست.

  16. #16

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    قبلا مفصل صحبت شده ،
    هیچ راه قطعی وجود نداره حتی اگر دیتابیس رو split و جداول رو زمان اجرا link
    کنین!

    پست شماره 8 بهترین راهنمایی هست.
    سلام
    من هرکاری میکنم کار نمیکنه
    ازدوستان کسی فایل نمونه داره؟؟؟؟
    این ارتباط با فرم برقرار میشه یا تیبل؟؟؟
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله vivapersian@hotmail.com : یک شنبه 01 دی 1398 در 22:12 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: جلوگیری از import تیبلهای فایل اکسس در یک فایل اکسس دیگر

    دقیق بگین مشکل تون کجا هست؟

    اگر منظور مخفی کردن جداول (لوکال یا لینک، اکسس یا sql ...) هست که جواب قطعی همون هست که گفته شد: مطلقا نمیشه مگر دانش فنی کسی که دنبالش هست کافی نباشه!

    در ارتباط با دیتابیس هست؟ در خوندن دیتا و نمایش در فرم هست؟ در update/insert/delete دیتا هست؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1394, 21:57 عصر
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 01 مرداد 1387, 13:55 عصر
  3. import از اکسل به اکسس
    نوشته شده توسط lililili در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 دی 1386, 18:18 عصر
  4. Import جداول DBF در اکسس
    نوشته شده توسط davood-ahmadi در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 01:23 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1383, 20:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •