نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل عجیب با اکسل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question مشکل عجیب با اکسل

    سلام وقت بخیر دوستان .
    من یه فایل اکسل دارم که میخوام مقادیری رو دون سلولهاش بنویسم(دقت کنید از قبل یه قالب اکسل آماده دارم نه میخوام شیت جدید درست کنم نه چیز دیگه)

    من با کد زیر اقدام به تغییر مقادیر سلول مورد نظر میکنم.


    using Excel = Microsoft.Office.Interop.Excel;



    Excel.Workbook MyBook = null;
    Excel.Application MyApp = null;
    Excel.Worksheet MySheet = null;
    MyApp = new Excel.Application();
    MyApp.Visible = false;
    MyBook = MyApp.Workbooks.Open(Application.StartupPath+"\\te st.xlsx");
    MySheet = (Excel.Worksheet)MyBook.Sheets[1]; // Explicit cast is not required here
    int lastRow = MySheet.Cells.SpecialCells(Excel.XlCellType.xlCell TypeLastCell).Row;



    MySheet.Cells[2, 1] ="رامین";

    MyBook.Save();



    ولی خطای زیر رو دریافت میکنم.رو خط 10 ظاهر میشه (MyBook =)

    The remote procedure call failed. (Exception from HRESULT: 0x800706BE)

    دسترسی فایل هم گذاشتم رو evryone ولی بازم خطا همچنان برقراره.
    دوستان اگه DLL یا کلاسی برای کار با اکسل هست که دردسراش کمتر باشه ممنون میشم راهنماییم کنید. یه هفته س منو درگیر کرده این کار با اکسل.
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : شنبه 10 فروردین 1398 در 12:06 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل عجیب با اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر دوستان .
    من یه فایل اکسل دارم که میخوام مقادیری رو دون سلولهاش بنویسم(دقت کنید از قبل یه قالب اکسل آماده دارم نه میخوام شیت جدید درست کنم نه چیز دیگه)

    من با کد زیر اقدام به تغییر مقادیر سلول مورد نظر میکنم.


    using Excel = Microsoft.Office.Interop.Excel;



    Excel.Workbook MyBook = null;
    Excel.Application MyApp = null;
    Excel.Worksheet MySheet = null;
    MyApp = new Excel.Application();
    MyApp.Visible = false;
    MyBook = MyApp.Workbooks.Open(Application.StartupPath+"\\te st.xlsx");
    MySheet = (Excel.Worksheet)MyBook.Sheets[1]; // Explicit cast is not required here
    int lastRow = MySheet.Cells.SpecialCells(Excel.XlCellType.xlCell TypeLastCell).Row;



    MySheet.Cells[2, 1] ="رامین";

    MyBook.Save();



    ولی خطای زیر رو دریافت میکنم.رو خط 10 ظاهر میشه (MyBook =)

    The remote procedure call failed. (Exception from HRESULT: 0x800706BE)

    دسترسی فایل هم گذاشتم رو evryone ولی بازم خطا همچنان برقراره.
    دوستان اگه DLL یا کلاسی برای کار با اکسل هست که دردسراش کمتر باشه ممنون میشم راهنماییم کنید. یه هفته س منو درگیر کرده این کار با اکسل.
    سلام

    از کتابخانه GemBox.Spreadsheet استفاده نمایید( نمونه کد جهت استفاده در سایت سازنده موجود هست)

    شماره سریال رو هم از نت جستجو کنید پیدا می کنید (بدون شماره سریال، محدودیت حدود 150 ردیف دارد)

    https://www.gemboxsoftware.com/sprea...el-library/601

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل عجیب با اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    سلام

    از کتابخانه GemBox.Spreadsheet استفاده نمایید( نمونه کد جهت استفاده در سایت سازنده موجود هست)

    شماره سریال رو هم از نت جستجو کنید پیدا می کنید (بدون شماره سریال، محدودیت حدود 150 ردیف دارد)

    https://www.gemboxsoftware.com/sprea...el-library/601
    این مورد هم خطا داد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل عجیب با اکسل

    دوستان کسی نمیدونه این خطا چیه؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل عجیب با اکسل

    سلام توی این لینک یه راه حل گفته شاید مشکل شما هم مربوط به همون باشه:
    https://stackoverflow.com/questions/...39653#44639653

  6. #6

    نقل قول: مشکل عجیب با اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    دوستان کسی نمیدونه این خطا چیه؟
    با همین برنامه ای که نوشتید داخل یک فایل اکسل جدید دیگه ای می تونید بنویسید؟ در اینصورت مشکل از نوع فایل اکسل تون هست!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •