نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیاده سازی Deep Link

  1. #1

    پیاده سازی Deep Link

    من تو پیاده سازی Deep link مشکل دارم هر کاری میکنم خطا میده..

    الان مثلا دکمه تو اندروید میزنم میره سایت ش باز میشه بعدش بعد از تایید تو سایت چجوری صفحه بسته میشه و اطلاعات به سمت اندروید منتقل میشه؟

    مثلا تو مانیفست



    <activity android:name=".MainActivity">
    <intent-filter android:autoVerify="true">
    <action android:name="android.intent.action.MAIN" />
    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
    <action android:name="android.intent.action.VIEW" />

    <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" />
    <category android:name="android.intent.category.BROWSABLE" />

    <data
    android:scheme="http"
    android:host="vosoli.ir"
    android:pathPrefix="/quiz" />
    </intent-filter>



    اینم تو قسمت اکتیویتی


    deeplink.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {
    String url = "http://vosoli.ir/";
    Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse(url));
    startActivity(intent);
    }
    });

    public void onResume() {
    super.onResume();
    Log.i("TAG", "onCreate_onResume: " );

    Intent intent = getIntent();
    String action = intent.getAction();
    Uri data = intent.getData();
    Bundle bundle = intent.getExtras();
    Uri uri = (Uri)bundle.get(Intent.EXTRA_STREAM);
    Log.i("TAG", "onCreate_action: "+action.toString());
    Log.i("TAG", "onCreate_url: "+uri.getQueryParameter("key"));


    // check if this intent is started via custom scheme link
    if (Intent.ACTION_VIEW.equals(intent.getAction()))
    {
    Uri uri1 = intent.getData();
    // may be some test here with your custom uri
    String key = uri1.getQueryParameter("key"); // "str" is set
    Log.i("TAG", "onCreate_token: " + key);
    }

    }




    اگه این درسته سمت سرورش باید چی کدی بنویستم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: پیاده سازی Deep Link

    سمت سرور کاری قرار نیست انجام بدید فقط url ایی که میخواید هروقت با باز شدن کاربر به اپلیکیشن منتقل بشه و مشخص میکنید
    اگر هم میخواید یک سری اطلاعات به اپلیکیشن از این طریق بفرستید میتونید داخل url پارامتر های خودتون و بنویسید
    آخرین ویرایش به وسیله hharddy : یک شنبه 11 فروردین 1398 در 11:45 صبح

  3. #3

    نقل قول: پیاده سازی Deep Link

    ممونم بابت راهنمایی تون

تاپیک های مشابه

  1. link sharer پیام رسان های داخلی
    نوشته شده توسط x3lmorgan در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1397, 23:05 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 بهمن 1390, 20:01 عصر
  3. حرفه ای: پیاده سازی magnet link
    نوشته شده توسط Padrone در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 21:55 عصر
  4. پیشنهاد: Open Link in New Tab
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 تیر 1387, 22:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •