نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با reCAPTCHA

  1. #1

    مشکل با reCAPTCHA

    سلام و عرض ادب و احترام
    به آدرس پایین برین
    https://farhang-novin.com/%D9%86%D8%...7%DB%8C%D8%AA/

    من میخوام از این reCAPTCHA برای سایتم قرار بدم .

    به آدرس پایین رفتم و ثبت نام کردم .
    https://www.google.com/recaptcha/admin
    به من key داد و طبق آموزش این سایت ، اونو داخل کدم قرار دادم و داخل هاستم قرار دادم .

    الان وقتی که کدم رو داخل هاست قرار میدم و اجرا میکنم ارور پایین رو میده .
    rechap.JPG
    این مشکل از چی میتونه باشه .
    من تمام مراحل رو به درستی رفتم .
    حتی گوگل key رو به من داد .

    احساس میکنم مشکلم تو ثبت نام بوده.
    به عکس پایین نگاه بکنین .

    rechap2.JPG

    تو اینجا من باید reCAPTCHA v2 رو انتخاب بکنم یا reCAPTCHA v3 رو انتخاب بکنم ؟
    اگه reCAPTCHA v2 رو انتخاب کردم :
    تو reCAPTCHA v2 باید کدوم یک از زیر شاخه هارو انتخاب بکنم ؟

    تو بخش domain هم آدرس سایتم رو با https وارد میکنم .

    دوستان به نظرتون مشکل از کجاست ؟
    کسی تابه حال این مشکل براش پیش اومده ؟
    ممنون از لطفتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با reCAPTCHA

    به دامنه سایت حساسه
    باید دامنه سایتت رو ثبت کنی اونجا که نوشته domains

  3. #3

    نقل قول: مشکل با reCAPTCHA

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    به دامنه سایت حساسه
    باید دامنه سایتت رو ثبت کنی اونجا که نوشته domains

    سلام
    تشکر فراوان بابت راهنمایی
    آدرس دامین رو چطوری وارد بکنم ؟
    با https یا بدون https ؟
    آدرس دامین رو خالی وارد بکنم ؟


    و اینکه :
    تو بالا reCAPTCHA v2 رو انتخاب بکنم یا reCAPTCHA v3 رو انتخاب بکنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با reCAPTCHA

    بدون پروتکل بزن
    فرقی نمیکنه کدوم ورژن رو انتخاب کنید 3 جدید تره

  5. #5

    نقل قول: مشکل با reCAPTCHA

    بدون پروتکل یعنی domain.com باشه
    یعنی بدون https

  6. #6

    نقل قول: مشکل با reCAPTCHA

    سلام
    مشکل من هنوز حل نشد
    به نظرتون مشکل از کد من






    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en">
    <head>
    <title> How to Integrate Google “No CAPTCHA reCAPTCHA” on Your Website </title>
    <script src='https://www.google.com/recaptcha/api.js'></script>
    </head>
    <body>
    <form action="" method="post">
    <label for="name">Name:</label>
    <input name="name" required><br />
    <label for="email">Email:</label>
    <input name="email" type="email" required><br />
    <div class="g-recaptcha" data-sitekey="6LaGb50UAAAAAFzdbXxAsViS3qxfmPyx5bZfeInC" ></div>
    <input type="submit" value="Submit" />
    </form>
    <!--js-->

    </body>
    </html>

  7. #7

    نقل قول: مشکل با reCAPTCHA

    من از
    <script src='https://www.google.com/recaptcha/api.js?render=SITE_KEY' async defer></script>
    استفاده کردم و مشکلم حل شد .

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: کمک در حل مشکل recaptcha
    نوشته شده توسط mahanalinia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1396, 12:05 عصر
  2. مشکل در recaptcha
    نوشته شده توسط nasim_movie در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1393, 16:36 عصر
  3. سوال: کمک در زمینه قرار دادن کد reCAPTCHA در فرم نظرات !
    نوشته شده توسط vpsserverx در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 29 اسفند 1389, 18:16 عصر
  4. سوال: google recaptcha
    نوشته شده توسط shahriyar3 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 آذر 1389, 23:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •