نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Thumbs up جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    سلام به همه اساتید محترم

    سئوال:

    فرض کنید یک برنامه حسابداری داریم. ما 4 سری دسته چک 25 برگی از بانک گرفتیم

    جدولی داریم که شماره ابتدا و انتهای دسته چک را وارد می کنیم ...
    نام جدول ما هست :::: tbl_check ----نام فیلد ها : start---و----end میباشد

    end--------start
    شروع پایان
    1----------25
    101--------125
    201-------225
    301-------325

    حالا یک محدوده عددی بین هر کدام از اعداد شروع و پایان داریم

    حالا در یک فرم دیگر میخواهیم اطلاعات مربوط به این چکها را ثبت نماییم ---نام فرم ::: checkinfo
    یکی از فیلد های فرم شماره چک هست ---checkno

    حالا میخواهیم در رویداد after update این فیلد شماره چک بگوییم ....
    شماره چکی که کاربر وارد کرده رو بگیر
    برو به جدول شماره دسته چکها (که در بالا به آن اشاره کردیم )
    ببین اگر شماره چک بین این اعداد بود >> هیچ کاری نکن
    اگر شماره چک بین این شماره چکها نبود >>> پیغام بده شماره چک در دسته چک وجود ندارد .

    بسیار سپاسگزار میشوم اگر کمکم کنید و در صورت امکان فایل نمونه ای ارسال بفرمایید.....بسیار ممنونم.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    با سلام و عرض تبريك
    پيشنهاد من اينه كه از رويداد before update فيلد مورد نظر توي فرمتون استفاده كنيد به اين صورت كه با استفاده از ركوردست جدول رو باز مي كنيد و به فيلد اول منتقل ميشيد بعد يك حلقه for ... next ايجاد مي كنيد كه هر بار عدد يك رو به فيلد استارت شما اضافه مي كنه .داخل لوپ هم شرط گذاشته ميشكه كه اگر عدد توليد شده با مقدار فيلد شما برابر نبود حلقه تا پايان ادامه پيدا مي كنه.در صورتيكه عدد مورد نظر در دسته چك اول نباشه با دستور rs.move next به دومين دسته چك وارد شده و همين مراحل رو تكرار مي كنيم و همينطور براي دسته چك سوم و چهارم. و در انتها در صورت يافت نشدن پيام مورد نظر شما صادر ميشه.
    ........................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    با سلام و عرض تبريك
    پيشنهاد من اينه كه از رويداد before update فيلد مورد نظر توي فرمتون استفاده كنيد به اين صورت كه با استفاده از ركوردست جدول رو باز مي كنيد و به فيلد اول منتقل ميشيد بعد يك حلقه for ... next ايجاد مي كنيد كه هر بار عدد يك رو به فيلد استارت شما اضافه مي كنه .داخل لوپ هم شرط گذاشته ميشكه كه اگر عدد توليد شده با مقدار فيلد شما برابر نبود حلقه تا پايان ادامه پيدا مي كنه.در صورتيكه عدد مورد نظر در دسته چك اول نباشه با دستور rs.move next به دومين دسته چك وارد شده و همين مراحل رو تكرار مي كنيم و همينطور براي دسته چك سوم و چهارم. و در انتها در صورت يافت نشدن پيام مورد نظر شما صادر ميشه.
    ........................
    موفق باشيد
    سلام و سپاس بسیار از پاسخ شما ...یک پیام بصورت شخصی برای شما ارسال نمودم ممنون میشم پاسخ بفرمایید.با تشکر

  4. #4

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    با عرض سلام و ادب و احترام
    ضمن ارزوی سالی خوب برای اساتید و همراهان سایت برنامه نویس
    بنده هم چنین مشکلی را دارم با این تفاوت که به جای دسته چک " از ردیف تا ردیف " دارم یعنی دو عدد دارم که بین آنها دامنه عددی ایجاد میشه
    در یک زمین کشاورزی تعداد زیادی ردیف داریم که هر کشاورز روزانه تعدادی از انها را ابیاری میکند
    در یک بانک اطلاعات پایه ثبت شده است مثلا از دریف 1 الی 45

    سوال: در فرمی که اطلاعات وارد میشود میخواهیم اگر ردیف ها بر اساس کشاورز و شماره ردیف تکراری وارد شد خطا بما بدهد؟(بر اساس اطلاعات قبلی ثبت شده) همچنین در محدوده ای که برای اون تعریف شده قرار بگیره

    میشه لطف کنید و فرمولی را ک دادید در اینجا بیارید
    ممنون میشم منم خیلی عجله دارمuntitled3333.JPG

  5. #5

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    با سلام و عرض تبريك
    پيشنهاد من اينه كه از رويداد before update فيلد مورد نظر توي فرمتون استفاده كنيد به اين صورت كه با استفاده از ركوردست جدول رو باز مي كنيد و به فيلد اول منتقل ميشيد بعد يك حلقه for ... next ايجاد مي كنيد كه هر بار عدد يك رو به فيلد استارت شما اضافه مي كنه .داخل لوپ هم شرط گذاشته ميشكه كه اگر عدد توليد شده با مقدار فيلد شما برابر نبود حلقه تا پايان ادامه پيدا مي كنه.در صورتيكه عدد مورد نظر در دسته چك اول نباشه با دستور rs.move next به دومين دسته چك وارد شده و همين مراحل رو تكرار مي كنيم و همينطور براي دسته چك سوم و چهارم. و در انتها در صورت يافت نشدن پيام مورد نظر شما صادر ميشه.
    ........................
    موفق باشيد
    سلام مهندس لطف میکنید دستوری ک فرمودید را در اینجا بنویسید یا نومنه بیارید
    خیلی عجله دارم ممنون میشیم

  6. #6
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    سلام
    يك نمونه ساده براتون اپلود كردم
    Dim rs As Recordset
    Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("ChecksTable", dbOpenDynaset)
    rs.MoveLast
    rs.MoveFirst
    For x = 1 To rs.RecordCount
    If CInt(Me.Text0) >= CInt(rs.Fields(1)) And CInt(Me.Text0) <= CInt(rs.Fields(2)) Then
    Exit Sub
    Else
    rs.MoveNext
    End If
    Next x
    MsgBox "Check serial is not valid"
    Cancel = True
    rs.Close
    Set rs = Nothing
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  7. #7

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    خیییییییییییییییلیییییییی یییییییییی ممنونم تشکر از توجه و وقت گذاری تون

  8. #8

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    سلام
    دوست عزیز حالا فکر کنید چند سال گذشت و تعداد دسته چکها به صد رسید باید کل صد تا دسته چک کنترل بشه که باعث کندی برنامه و مشکلات بعدی خواهید شد
    به نظرم شما یه جدول دیگه ایجاد کنید و دسته چک ایجادی توی اون به صورت برگ برگ ذخیره بشه و اگر چک پاس شد از اون جدول خارج بشه و از تابع vlookup برای تایید برگه چک های موجود (نه پاس شده) که تعدادشون هم کم شده اقدام کنید

  9. #9

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    يك نمونه ساده براتون اپلود كردم
    Dim rs As Recordset
    Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("ChecksTable", dbOpenDynaset)
    rs.MoveLast
    rs.MoveFirst
    For x = 1 To rs.RecordCount
    If CInt(Me.Text0) >= CInt(rs.Fields(1)) And CInt(Me.Text0) <= CInt(rs.Fields(2)) Then
    Exit Sub
    Else
    rs.MoveNext
    End If
    Next x
    MsgBox "Check serial is not valid"
    Cancel = True
    rs.Close
    Set rs = Nothing

    سلام مهندس امیرزاده
    من هرکارکردم نتونستم اصلاح کنم از شما درخواست دارم کمکم کنید
    دستوری ک شما دادید یک عدد رابررسی میکنه اما اگر یک دامنه اعداد باشه دستور به چه صورت میشه؟
    درضمن چند تا شرط دیگه هم میخام اضافه کنم.؟؟؟؟

    اینم فایل
    ValidTest2.zip
    آخرین ویرایش به وسیله reza2371 : سه شنبه 20 فروردین 1398 در 10:26 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    دوست عزیز و گرامی ام .جناب امیرزاده ....
    بسیار سپاسگزارم از دقت سرعت و مسئولیت پذیری حضرتعالی در برابر مشکلات دوستانی مانند بنده که دانش فنی کافی برای حل مشکلاتشان را ندارند.
    فایل اولی رو که فرستاده بودید بنده با کمی تغییر ...توانستم استفاده کنم ....و مشکل بسیار بزرگی در بنده حل شد....انشالله که حضرت حق همه خوبی های زمین آسمان را نصیب شما عزیز گرنقدر نماید....آنطور که شایسته دل بزرگ شماست ....ارادتمند ...داریوش

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    و اما در پاسخ به دوست عزیزمان جناب فاضل که فرموده بودن :
    سلام
    *****دوست عزیز حالا فکر کنید چند سال گذشت و تعداد دسته چکها به صد رسید باید کل صد تا دسته چک کنترل بشه که باعث کندی برنامه و مشکلات بعدی خواهید شد به نظرم شما یه جدول دیگه ایجاد کنید و دسته چک ایجادی توی اون به صورت برگ برگ ذخیره بشه و اگر چک پاس شد از اون جدول خارج بشه و از تابع vlookup برای تایید برگه چک های موجود (نه پاس شده) که تعدادشون هم کم شده اقدام کنید***************

    دوست عزیز در مقام برادر کوچک شما و یک حسابرس عرض می کنم که جدول شماره چک تنها بعنوان مرجع کنترل مورد استفاده قرار میگرد و در جدول جدا گانه ای است ....بر فرض محل که تعداد دسته چکهای شما به 100 فقره برسد ....بازهم مشکل افت سرعت نخواهید داشت چون اکسس در حال کنترل بین 200 عدد(شروع و پایان ) میباشد......باز هم برفرض محل اگر افت سرعت داشت شما میتوانید 98 ردیف رو پاک کنید و هیچ مشکلی نخواهید داشت چون بصورت منطق ریاضی شما باید تمام برگه چک های دسته چکهای قبلی تان به بانک ارجاع شده باشد تا بتوانید دسته چک جدید بگیرید و اینکه شماره دسته چکهای قبلی در جدول اسناد پرداختنی قبلا ثبت و تعیین تکلیف شده اند ...و رابطه جدولی با جدول تعریف شماره دسته چک ندارند .....
    هدف ما از بیان این مشکل تنها کنترل لحظه ای شماره چک وارد شده در فرم صدور اسناد پرداختنی میباشد و بعد از کنترل و ثبت همه برگه های چک دیگر نیازی به اون ردیف دسته چک تعریف شده ...نخواهیم داشت و میتوانیم آنرا پاک کنیم ......جا داره دوباره از
    جناب امیرزاده ....قدردانی نمایم ....روزگار خوش

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    به جای جستجوی رکورد به رکورد میشه از تابع dfirst هم استفاده کرد:



    Function InRange(x As Long) As Boolean
    InRange=Nz(DFirst("start" , "tbl_check" , x & " BETWEEN [start] AND [end]") , 0)
    End Function

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    دوست عزیز با سپاس از شما ...ممنون میشم روش استفاده از این کد رو رو هم بفرمایید ایا ما این رو داخل یک ماژول بزاریم و در یک رویداد یدا بزنیم ؟
    یا مثلا در رویدار beforupdate تکست باکس مورد نظرمان قرار بدیم ؟ممنون میشم ...

  14. #14

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    نقل قول نوشته شده توسط reza2371 مشاهده تاپیک
    سلام مهندس امیرزاده
    من هرکارکردم نتونستم اصلاح کنم از شما درخواست دارم کمکم کنید
    دستوری ک شما دادید یک عدد رابررسی میکنه اما اگر یک دامنه اعداد باشه دستور به چه صورت میشه؟
    درضمن چند تا شرط دیگه هم میخام اضافه کنم.؟؟؟؟

    اینم فایل
    ValidTest2.zip
    اساتید محترم بزرگوارهای عزیز کسی میتونه مشکل منو حل بکنه؟؟؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    یکم تاپیک شلوغ شده!
    مشکلتون رو تا جایی که حل نشده مجددا بفرمایید

  16. #16

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    یکم تاپیک شلوغ شده!
    مشکلتون رو تا جایی که حل نشده مجددا بفرمایید
    سلام
    آقای امیرزاده دستوری دادن که یک عدد را گرفته و در بانک جستجوی میکنه اگر این عدد در بانک موجود نباشه خطا میده
    حالا من میخوام یه دستور for دیگه به این کد اضافه بشه ( چون توی فرم بنده از دوعدد استفاده میشه که دامنه این دو عدد باید از طریق دستور آقای امیرزاده صحتش در بانک چک بشه)
    خیلی زود عجله دارم

  17. #17

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    یکم تاپیک شلوغ شده!
    مشکلتون رو تا جایی که حل نشده مجددا بفرمایید
    این هم فایل که مشکل داره + توضیحات
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    دوست عزیز با سپاس از شما ...ممنون میشم روش استفاده از این کد رو رو هم بفرمایید ایا ما این رو داخل یک ماژول بزاریم و در یک رویداد یدا بزنیم ؟
    یا مثلا در رویدار beforupdate تکست باکس مورد نظرمان قرار بدیم ؟ممنون میشم ...
    بهتره در validation rule استفاده بشه

  19. #19

    نقل قول: جستجوی صحت یک شماره صادره ---نیاز به کمک فوری

    نقل قول نوشته شده توسط reza2371 مشاهده تاپیک
    این هم فایل که مشکل داره + توضیحات

    سلام
    کسی نمیتونه جواب سوال منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1401, 20:00 عصر
  2. سوال: یک آپی استاتیک روی مودم و 6 وب سایت روی یک کامپیوتر
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1397, 13:26 عصر
  3. سوال: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن
    نوشته شده توسط manit44 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1395, 18:32 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1392, 16:58 عصر
  5. جستجوی مستقل از اعراب / جستجوی عین عبارت / فیلتر
    نوشته شده توسط فؤاد در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 20:52 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •