نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در tooltip برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    Question مشکل در tooltip برنامه

    درود دوستان
    یکی از مهندسان در این پست، لطف کردند و برنامه خودشون رو آپلود کردن تا از اون الگو بگیریم (واقعا ازشون سپاسگزارم ghasem110deh )

    یک مورد میخواستم از این برنامه کپی کنم، میخوام وقتی موس روی یکی از عناصر میره (مثلا txtName) یک نوشته براش به نمایش در بیاد
    تا اینجای کار هیچ مشکلی نیست، و من کد این کار را دارم و در برنامم قرار دادم

    ولی وقتی برنامه را اجرا میکنم هرباری که روی txtName میرم نوشته را به نمایش می گذارد بدون آنکه توجه کند از قبل نوشته بوده یا خیر
    تصویر خط


    این هم کدی که من استفاده می کنم
    if (string.IsNullOrWhiteSpace(txtName.Text))
    {
    ToolTip TT = new ToolTip();
    TT.Active = true;
    TT.ToolTipTitle = "کد کالا !";
    TT.ToolTipIcon = ToolTipIcon.Info;
    TT.Show(string.Empty, txtName, 5000);
    TT.Show("کد کالا را وارد نمایید", txtName);
    }


    چطوری میتونم یه tooltip زیبا داشته باشم؟

    برنامه سی شارپ
    ویژوال استودیو

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مشکل در tooltip برنامه

     private void textBox1_Enter(object sender, EventArgs e)        {

    // LoadToolTip();

    }


    private void LoadToolTip()
    {
    if (string.IsNullOrWhiteSpace(textBox1.Text))
    {
    ToolTip TT = new ToolTip
    {


    ToolTipTitle = "کد کالا !",
    ToolTipIcon = ToolTipIcon.Info
    };


    TT.Show("کد کالا را وارد نمایید", textBox1, 500);
    }
    }
    //یا
    private void textBox1_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {
    LoadToolTip();
    }


    چطوری میتونم یه tooltip زیبا داشته باشم؟
    باید از کامپونتهایی نظیر دات نت بار استفاده کنید
    از اینترنت به راحتی دانلود کنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در tooltip برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط booysusa مشاهده تاپیک
    درود دوستان
    یکی از مهندسان در این پست، لطف کردند و برنامه خودشون رو آپلود کردن تا از اون الگو بگیریم (واقعا ازشون سپاسگزارم ghasem110deh )

    یک مورد میخواستم از این برنامه کپی کنم، میخوام وقتی موس روی یکی از عناصر میره (مثلا txtName) یک نوشته براش به نمایش در بیاد
    تا اینجای کار هیچ مشکلی نیست، و من کد این کار را دارم و در برنامم قرار دادم

    ولی وقتی برنامه را اجرا میکنم هرباری که روی txtName میرم نوشته را به نمایش می گذارد بدون آنکه توجه کند از قبل نوشته بوده یا خیر
    تصویر خط


    این هم کدی که من استفاده می کنم
    if (string.IsNullOrWhiteSpace(txtName.Text))
    {
    ToolTip TT = new ToolTip();
    TT.Active = true;
    TT.ToolTipTitle = "کد کالا !";
    TT.ToolTipIcon = ToolTipIcon.Info;
    TT.Show(string.Empty, txtName, 5000);
    TT.Show("کد کالا را وارد نمایید", txtName);
    }


    چطوری میتونم یه tooltip زیبا داشته باشم؟

    برنامه سی شارپ
    ویژوال استودیو
    برای tooltip نویسی نیاز به کدنوسی نیست وقتی شما ابزار tooltip اضافه کنید به برنامه اتوماتیک به تمام ابزارها خواصیت tooltip اضافه میشه و داخل هر خواست برای هر ابزار توضیحات خودش بنویسید درست روی ابزار میفته یعنی یک ابزار اضافه میشه و برای هر ابزار ویژگی tooltip میاد و بهش توضیحات tooltip میدید بدونه کدنویسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: مشکل در tooltip برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    برای tooltip نویسی نیاز به کدنوسی نیست وقتی شما ابزار tooltip اضافه کنید به برنامه اتوماتیک به تمام ابزارها خواصیت tooltip اضافه میشه و داخل هر خواست برای هر ابزار توضیحات خودش بنویسید درست روی ابزار میفته یعنی یک ابزار اضافه میشه و برای هر ابزار ویژگی tooltip میاد و بهش توضیحات tooltip میدید بدونه کدنویسی
    بله ولی گرافیکی نیست
    کد بالا گرافیک جالبی به کار میده ولی مشکلم این هست تکرار میزنه با هربار که موس میره روی اون تکست

  5. #5

    نقل قول: مشکل در tooltip برنامه

    یک بار با ابزارش گذینه های مورد نظر هم جز توضیحات هم داره بزنید فعال کنید به صورت گرافیکی به شما میده بهش بدید و امتحان کنید به صورت ویزارد tooltip ببنید به اون صورت باز تکرار میزنه Tooltip یا نه

تاپیک های مشابه

  1. Tooltip در ASP ؟
    نوشته شده توسط nice_boy_a در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1392, 17:41 عصر
  2. سوال: کار با tooltip
    نوشته شده توسط h_jafarnezhad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1392, 13:15 عصر
  3. سوال: چطور می شه به tooltip کنترل های دیگه مثل کلید و عکس و... اضافه کرد
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 16:41 عصر
  4. محل نمایش ToolTip
    نوشته شده توسط rezatati در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1388, 08:11 صبح
  5. سوال: tooltip
    نوشته شده توسط rash44 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اسفند 1387, 07:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •