نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از فایل در C++‎

  1. #1

    Post استفاده از فایل در C++‎

    سلام دوستان
    آیا امکانش هست فایلی مثل .txt رو در برنامه ذیره کنم و هروقت لازم شد ایجادش کنم و استفادش کنم؟
    مثلا یه فایل متنی هست و من اون رو داخل نرم افزار ذخیره کردم و هنگام نیاز از اون استفاده میکنم.

  2. #2

    نقل قول: استفاده از فایل در C++‎

    نقل قول نوشته شده توسط Muhammad_M_Noroizi مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    آیا امکانش هست فایلی مثل .txt رو در برنامه ذیره کنم و هروقت لازم شد ایجادش کنم و استفادش کنم؟
    مثلا یه فایل متنی هست و من اون رو داخل نرم افزار ذخیره کردم و هنگام نیاز از اون استفاده میکنم.
    سوالتون خیلی ابهام داره؟ منظورتون از ذخیره فایل txt در برنامه یعنی چی؟
    هرچند توضیح واضحات هست!! ولی به هر حال البته که می توانید فایل txt ایجاد کنید و هر وقت هم خواستید از اطلاعات داخل فایل استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از فایل در C++‎

    سلام
    منظورم یک چیزی مثل فشرده سازی هست نه ایجاد یه فایل جدید.
    مایلم یک سری اطلاعات فشرده داشته باشم و وقتی نیاز شد اونها استخراج بشن.

  4. #4

    نقل قول: استفاده از فایل در C++‎

    نقل قول نوشته شده توسط Muhammad_M_Noroizi مشاهده تاپیک
    سلام
    منظورم یک چیزی مثل فشرده سازی هست نه ایجاد یه فایل جدید.
    مایلم یک سری اطلاعات فشرده داشته باشم و وقتی نیاز شد اونها استخراج بشن.
    برای فشرده سازی اطلاعات می توانید از کتابخانه های آماده استفاده کنید
    مانند https://www.7-zip.org/sdk.html
    و اگر خودتون هم به برنامه نویسی با زبان سی پلاس پلاس اشراف داشته باشید به راحتی می توانید یک فشرده ساز سفارشی برای برنامه خودتون بنویسید!

  5. #5

    نقل قول: استفاده از فایل در C++‎

    سلام دوست عزیز من یه سورس نوشتم درباره ی مشاوراملاکه اما چیزی که شما گفتی توش استفاده شده میزارمش اینجا تا ببینی بدردت میخوره یا نه امیدوارم بخوره
    #include <iostream>
    #include <fstream>
    using namespace std;

    int main()
    {
    /*
    ofstream amlak_file("amlak.txt");
    long number;
    string name,mahal,address;
    cout<<"inter your number ,name , mahal amlak and address(inter 0 for quit va number ra bedone sefr vared konid)"<<endl;
    for( ; ; ){
    cout<<"number = ";
    cin>>number;
    if(number == 0)
    break;
    cout<<"name = ";
    cin>>name;
    cout<<"makan = ";
    cin>>mahal;
    cout<<"address = ";
    cin>>address;
    amlak_file<<' '<<number<<' '<<name<<' '<<mahal<<' '<<address;

    }

    */
    ifstream amlak_file("amlak.txt");
    long number;
    string name,search_name,mahal,address;

    bool found = false;
    cout<<"Enter a name for finding its number , amlak and address "<<endl;
    cout<<"name = ";
    cin>>search_name;
    cout<<endl;

    while(amlak_file>>number){
    amlak_file>> name ;
    amlak_file>> address ;
    amlak_file>> mahal ;
    if(name == search_name){
    cout<<search_name<<" number = "<<number<<", mahal = "<<mahal<<", address = "<<address<<endl;
    found = true;
    break;
    }

    }

    if(found == false){
    cout<<search_name<<" is not in this notebook"<<endl;
    }



    return 0;
    }

  6. #6

    نقل قول: استفاده از فایل در C++‎

    راستی یه چیزی یادم رفت وقتی میخوای داده وارد کنی قسمت دووم رو کامنت کن و قسمت اول رو اجرا کن و وقتی میخوای داده استخراج کنی قسمت اول رو کامنت کن و قسمت دووم رو اجرا کن
    شادوپیروز باشی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1399, 00:59 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آذر 1393, 09:07 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •