نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش عنوان بصورت تصادفی

  1. #1

    نمایش عنوان بصورت تصادفی

    سلام
    فرض کنید یک جدول داریم که داخل آن 100تا اسم ذخیره شده است
    حالا می خواهیم این اسمها را در یک لیست به کاربر نمایش بدهیم
    اما هردفعه می خواهم لیست رفرش شد چای این اسمها تغییر کند(مثلا ردیف 1 علی بود برای بار بعد ردیف 1 بشود بابک)
    چه دستوری باید بنویسم برای فراخوای از بانک بنویسم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش عنوان بصورت تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    سلام
    فرض کنید یک جدول داریم که داخل آن 100تا اسم ذخیره شده است
    حالا می خواهیم این اسمها را در یک لیست به کاربر نمایش بدهیم
    اما هردفعه می خواهم لیست رفرش شد چای این اسمها تغییر کند(مثلا ردیف 1 علی بود برای بار بعد ردیف 1 بشود بابک)
    چه دستوری باید بنویسم برای فراخوای از بانک بنویسم
    این تغییر الگوریتم خاصی داره؟
    اگه نه شما میتونید یه لیست از اعداد رندوم درست کنید و ردیفهای برگشتی از دیتابیس رو بر اساس اون اعداد رندوم لیست کنید. اگه متوجه منظورم نشدید بگید تا جزئی تر توضیح بدم.

  3. #3

    نقل قول: نمایش عنوان بصورت تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    این تغییر الگوریتم خاصی داره؟
    اگه نه شما میتونید یه لیست از اعداد رندوم درست کنید و ردیفهای برگشتی از دیتابیس رو بر اساس اون اعداد رندوم لیست کنید. اگه متوجه منظورم نشدید بگید تا جزئی تر توضیح بدم.
    سلام
    لطف کنید بیشتر توضیح دهید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش عنوان بصورت تصادفی

    ببینید شما مثلا صدتا رکورد برمیگردونید از دیتابیس
    حالا شما صد تا عدد رندوم از 1 تا 100 تولید کنید که تکراری نباشه
    حالا از اول عدد تولید شده رو بردارید و سطر متناظر اون(لیستی که از دیتابیس برگشت دادید) رو بزارید اول لیست. حالا دومین عدد رندوم تولید شده رو بردارید و سطر متناظر اون رو دوباره پیدا کنید و بزارید تو ردیف دوم لیست. اینجوری تا انتها سطرهای مورد نظرتون به صورت تصادفی انتخاب کرده و جاگذاری کنید.

  5. #5

    نقل قول: نمایش عنوان بصورت تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    سلام
    فرض کنید یک جدول داریم که داخل آن 100تا اسم ذخیره شده است
    حالا می خواهیم این اسمها را در یک لیست به کاربر نمایش بدهیم
    اما هردفعه می خواهم لیست رفرش شد چای این اسمها تغییر کند(مثلا ردیف 1 علی بود برای بار بعد ردیف 1 بشود بابک)
    چه دستوری باید بنویسم برای فراخوای از بانک بنویسم
    sql یا linq ؟ یا سمت برنامه؟

    (البته در مورد همه موارد قبلا سوال و جواب شده)

  6. #6

    نقل قول: نمایش عنوان بصورت تصادفی

    سلام
    linq است و سمت برنامه

  7. #7

    نقل قول: نمایش عنوان بصورت تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    سلام
    linq است و سمت برنامه
    به صورت زیر کوئری را مرتب کنید.
    .OrderBy(x => Guid.NewGuid())


    یا متدی بنویسید که shuffle کند.
    https://stackoverflow.com/a/1287572

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1394, 18:19 عصر
  2. سوال: امکان تصحیح فرم در صورت وارد کردن مقدار اشتباه
    نوشته شده توسط ghiravani در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1391, 15:17 عصر
  3. نمایش عکس بصورت تصادفی بصورت مداوم (هر 1 دقیقه)
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 17:32 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1388, 03:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •